• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Büyüdük peki neleri özledik...

Domatesli, peynirli sandiviçleri hızlı hızlı yedikten sonra tekrar dışarıya oyuna dönmeyi çook özledim...

Annem mutfakta yemek yaparken, masada ders çalışmayı, onu seyretmeyi, sohbet etmeyi çok özledim....

O bembeyaz mutfağı özledim....

Annenemlerin bahçesindeki o erik ağacında gün doğumundan gün batımına kadar erik yemeyi, annem bir daha izin vermez diye gün boyu onun üzerinde oturduğum günleri özledim....

Annanemin bana asmanın altında yaptığı salıncağı özledim...

Babamın beni dışarıda yorulunca kucağına almasını....

Bahçelerden domates yemeyi....

Annemin aldığı rengarenk kapaklı kitapları heyecanla okumayı özledim....

Ablamla uyuyalım diye zorla yatırıldıktan sonra kısık sesle kıkır kıkır sohbet etmeyi özeldim...

Annemin kıyafetlerini giyip aniden kapı çalıdğında yaşadığımız telaşları özledim...

Babamın ben üniversiteye hazırlanırken gece geç saatlerde yanıma gelip " uyu artık kızım" demesini özledim....

Cam boyama yaptığım günleri özledim.........v.s....

Ama çok şükür bu günlerimde güzel....
Tatlı bir özlem yani geçmişe duyduğum ama bugünü yaşamaktan da mutluyum...a.s

Bende cocuklugumu özleyenlerdenim, ne güzel günlermis meger..

En cok pazar günlerini özledim cocuklugumun, babamin evde olusunu, kardeslerimle erkenden kalkip cizgifilm izlemeyi, sonra babamin banyodan sonra süründügü losyonun bütün eve yayilmasini.. annemle birlikte hazirladigimiz kahvaltiyi, ve hic acele etmeden kahvalti etmeyi..

bizim zamanimiz baskaymis meger, hadi ben evlendim ciktim,kardeslerim cizgifilm izlemiyor artik, babamin losyonu bile degismis..ve pazar sabahlari evde herkes bir yere gitmek icin kendine kahvalti hazirlayan yiyor cikiyor, bi annecim bide babacim kaliyor..

Birde eski bayramlari özledim, simdi tadi tuzu kalmadi, herkes bi telas icinde herkesin acelesi var herkes stresli, Allah sonumuzu hayir etsin

saflığımı özledim bir aşk yüzünden vazgeçtiğim en iyi dostum çocukluk arkadaşım sercanımı özledim beni kardeşinden ayrı tutmayan abimi özledim eski babamı özledim herşeyi özledim korkmadan yaşamayı özledim daha bir sürü şey

bahçemizde kocamaaan bi ceviz ağacı vardı yazın o ağacın altında oturup dedikodu yapmayı özledimmkaydirigubbakcemile3 bide lise yıllarını okuldan kaçmayı bütün gece çalışmak yerine kopya hazırlamayı:)) ne güzel günlerdi yaa insan bazı şeylerin değerini kaybedince daha iyi anlarmış ya benmkide o hesap..

çocukluğumun tadını özledim
arkadaşlarımı özledm
ip atlamayı,seksek oynamayı,saklambaç,ortada sıçan oynamayı özledim
komşuların ziline basıp kaçmayı özledim
apartman apartman,kapı kapı dolaşıp "renkli peçeteniz var mııı? "diye oluşturduğum peçete koleksiyonumu özledim
en önemlisi
dertssiz başımı özledim
:gitme:

Canım kardeşimi,çocukluğum ve genç kızlığımı geçirdiği o şirin bahçeli gecekondumuzu çocukluk arkadaşlarımı çok özledim.keşke o yııllar geri gelebilse

Gençliğimi, lise yıllarımı ve en önemlisi kardeşimi özledim:gitme:
Bu güzellikleri hiçbir zaman tekrar yaşayamayacağım. Kendi ellerimle mahvettiğim hayatımı izlemekle yetiniyorum sadece....:a015:

geçmişimde en çok özlediğim sadece lise dönemimi çok ama çok özledim ayrı yeten hocalarımıda.geçmişten bir zamana gitme şansım olsa lise üçüncü sınıfımı geri dönmek isterdim tabi ozamanda kocişim olmaz ozamanda onu özlerim mafoldumben

saklambacı evciligi bayramlarda şeker toplamayı keşke hiç büyümeseydim............

Cok az sorumluluk tasidigim ortaokul,lise ve universite gunlerimi cok ozledim,keske o gunlere isinlanabilseydim....

neleri özlemedim ki....

çocukluğumu özledım....pazar günleri erkenden kalkıp bikaç aile toplanıp pikniğe gitmeyi özledim...
arkadaslarımla dışarda oyun oynamayı özledım..ağaçların tepesinde erik dut toplamayı özledim...
süt kardeşim bizde gece bizde kalsın diye dışarda çamura yatıpyıkandıktan sonra uyuyo numarası yapmayı özledim...
ailemle yaptıgımız pazar kahvaltılarını özledim...
babamla çıktıgım gezileri özledim....
lise yıllarımı ve o zamalardakı okul+ev+dersane üçgenını özledim...
ve o üçgenın arasına sıkıstırdıgım platonık aşklarımı özledim...
kendı yatagımda uyumayı özledim...
evlenmeden önce gece msjlaşmalarını,gizli buluşmalarımı özledim...
kardeşlerimle kavga etmeyı bile özledim...
yazın babannemde aylarca kalmayı özledim...
eskıye daır ne varsa özledim aslında ... hem de çookkk ....

Back
X