- 6 Nisan 2012
- 1.782
- 397
- 398
Chosy nin adını hep zor yazıyorum zaten. Sen değişik değişik yazınca hepten kafam karışıyor :)Chucky sen de ziplasana Erenlen![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Chosy nin adını hep zor yazıyorum zaten. Sen değişik değişik yazınca hepten kafam karışıyor :)Chucky sen de ziplasana Erenlen![]()
sağol canım biberleri nasıl koyucam bilmiyordum. kızartmak lazımmış.Dertsiz biberleri kizart domatesleri soy at sularini tuz ekle ceksin az kalsin suyu kavanozlara sicakken koy kapat sıkıca. Soguyana kadar ters cevir.hava alan belli eder zaten kabarcik cikar.
buzluk seklini sevmem hic kavanoz seklini cok severim ama midem mahvediyor yiyemiyorum.
fasulye kisminda haklisin hic kilciksiz yok denecek kadar az.hele gecen bir almis esim kilcigi masallah ayakkabima bag yapsam tutar.
baslarindan kir belli oluyor ya.
Gercekten de yok deveDerin manalari var nickimin
Eren deve cuce oynuyo deve deyince ziplayarak kalkiyo, hatta havada 2 takla atiyo![]()
Şişeleri kapatıp iyice sıktıktan sonra kapak aşağıda kalacak şekilde sıcak suya koyuyordu annemsağol canım biberleri nasıl koyucam bilmiyordum. kızartmak lazımmış.
geçen 6 kavanoz domates suyu yaptım onu dediğin gibi tuz atıp kaynattım sıcak sıcak kavanoza koydum
ama 3 tanesi hava almış. sıkamamışım kavanozları
fasülyeyi de kışlık yapıcam ama kılçıksız nasıl alıcam bilmiyorum.o yüzden sordum. senin benzetme de süper olmuş. :)
benim park saatim geldi. Gidip kuzumu alıp sallanmaya gidelim.Selam kızlar nasılsınız
Bugün pek giremedim. Okuldan gelince oğlumu dışarı çıkardım.
Hiç halim yok. Kolumu kaldıracak yolda yürüyecek dermanim yok. Yolda kp karşılaştık çocuğu eve kadar getirdi.
valla canım bana davet gelmedi. kime attın acaba? ben hala bulamadım grubu :/Ben senin adını hatırlıyorum diğer gruptan. Sana davet gönderdim şimdi.
sıkma canını. ben burayı seviyorum, aynen devam ederiz, sıkıntı yok bence. hadi hakkında hayırlısı, güzeli neyse o olur inşallah.kızlar işlerim çok yoğun bugün pek giremiyorum sayfayı bulun diye açık yaptım ama bu sefer arkadaşlarım olan herkes görmüş deşifre oldu yani bende gizliye getirdim ve sayfayı kapatmaya karar verdim ama kapatmayı bulamadım açması kadar kapatmak kolay değilmiş neyse herkesi sileyim tek tek dedim yanlışlıkla kendimi de sildim :) gülmeyin haa 2 kişi sayfada kaldı ben çıkmış oldum kafam çok karışık işlerimi yetiştirmeye çalışıyorum ondan dikkat etmemişim neyse biz burdan devam edelim ben beceremedim bu işi bazı arkadaşlarda katılamayacaktı aramıza ayrı gayrı olmasın biz burdan güzel sohbetimize devam edelim
sizlerden özür diliyorum benim dikkatsizliğim oldu kusuruma bakamayın biraz gerginim işyerinde köklü değişiklikler oluyor belki benim yerim bile değişecek ne olacak belli değil ondan keyfim kaçık dalgınlıkla yanlış yaptım o kalan 2 arkadaşlar sizlerden gruptan ayrıl derseniz herhalde kapanır gider siz bilirsiniz sizleri durumdan haberdar etmek istedim
Günaydın kızlar
Teşekkürler canım benim branşım sosyal bilgiler. Okulum boğaza nazır. Evimin boğaza nazır olmasını isterdim ama şimdilik okulum böyleHayırlı günler herkese kızlar.
Rüveyda cım yeni okulunun manzarasına bayıldım :) hangi branstasin?
Zapzupcum mesajını gördüm grubu kapatma bence kapalı yap bizi de ekle başka dışardan görenler de olursa eklersin paylaşımlar yaparsın
şekerim ben grup göründü kapatayım dedim kapatmayı bulamadım kişileri sileyim grubu gizli ayarına getirmiştim zaten aceleyle tüm kişleri daha silemeden kendimi sildim neyse öyle çıkmış oldum olsun burdan görüşürüz sende hoş geldin evine döndün mü türkiyede olunca pek giremedin gezdin tozdun keyif yaptın mıHayırlı günler herkese kızlar.
Zapzupcum mesajını gördüm grubu kapatma bence kapalı yap bizi de ekle başka dışardan görenler de olursa eklersin paylaşımlar yaparsın
Hayırlı günler herkese kızlar.
günaydın bayanlar yorucu bir hafta sonundan sonra yine geldik iş başına herkese iyi haftalar
hava bulutlu tam uyku havası keyif yapılacak hava
şekerim ben grup göründü kapatayım dedim kapatmayı bulamadım kişileri sileyim grubu gizli ayarına getirmiştim zaten aceleyle tüm kişleri daha silemeden kendimi sildim neyse öyle çıkmış oldum olsun burdan görüşürüz sende hoş geldin evine döndün mü türkiyede olunca pek giremedin gezdin tozdun keyif yaptın mı
günaydın kızlar, dün kızlarımın odası boyandı, yeni perdeler takıldı, oda temizlendi, mobilyalar bekleniyor. haftaya pazartesi mobilyalar gelip eşyalar yerleşince son halini foto atarım inşallah :)
ohh mis gibi olmuş ne renk yaptınız odayı mobilyaları da çok güzeldi zaten harika olacak güle güle keyifle kullansınlar odalarını mışıl mışıl uyusunlar yataklarındagünaydın kızlar, dün kızlarımın odası boyandı, yeni perdeler takıldı, oda temizlendi, mobilyalar bekleniyor. haftaya pazartesi mobilyalar gelip eşyalar yerleşince son halini foto atarım inşallah :)
lena hoş geldin canım nasılsın elif betüşün nasıl
tekrar konuşamadık geldinizmi Antalya ya merak ettim
günaydın canım aynen burasıda böyle hiç kalkasım gelmedi yataktan klima açmadan açık camla uyuyabiliyorum çok şükür Allaha ne çektim be ama
hayırlı olsun canım ohhh mis gibi olmuştur odaları güle güle kullansın kızların inşallah foto bekliyoruz:)