Büyüdüm Büyüdüm Bende Anne Oldum

Dertsiz biberleri kizart domatesleri soy at sularini tuz ekle ceksin az kalsin suyu kavanozlara sicakken koy kapat sıkıca. Soguyana kadar ters cevir.hava alan belli eder zaten kabarcik cikar.
buzluk seklini sevmem hic kavanoz seklini cok severim ama midem mahvediyor yiyemiyorum.

fasulye kisminda haklisin hic kilciksiz yok denecek kadar az.hele gecen bir almis esim kilcigi masallah ayakkabima bag yapsam tutar.

baslarindan kir belli oluyor ya.
sağol canım biberleri nasıl koyucam bilmiyordum. kızartmak lazımmış.

geçen 6 kavanoz domates suyu yaptım onu dediğin gibi tuz atıp kaynattım sıcak sıcak kavanoza koydum
ama 3 tanesi hava almış. sıkamamışım kavanozları

fasülyeyi de kışlık yapıcam ama kılçıksız nasıl alıcam bilmiyorum.o yüzden sordum. senin benzetme de süper olmuş. :)

sağol canım biberleri nasıl koyucam bilmiyordum. kızartmak lazımmış.

geçen 6 kavanoz domates suyu yaptım onu dediğin gibi tuz atıp kaynattım sıcak sıcak kavanoza koydum
ama 3 tanesi hava almış. sıkamamışım kavanozları

fasülyeyi de kışlık yapıcam ama kılçıksız nasıl alıcam bilmiyorum.o yüzden sordum. senin benzetme de süper olmuş. :)
Şişeleri kapatıp iyice sıktıktan sonra kapak aşağıda kalacak şekilde sıcak suya koyuyordu annem

Ben yapmam hic ablama yapardim eskiden o pek yapamaz ugrasmayi sevmez .
ama cok severdim.
Tursusunu filan da ben yapardim.acili ezmesini recelini.

benim midemi mahvediyor hepsi.
siseyi iyice doldur sicak kapatirsan hava kalmaz.bazi kapaklar ezik veya eski oluyor onlar aliyor havayi.aman cok dikkat et.
afiyet olsun canim.

Selam kızlar nasılsınız
Bugün pek giremedim. Okuldan gelince oğlumu dışarı çıkardım.
Hiç halim yok. Kolumu kaldıracak yolda yürüyecek dermanim yok. Yolda kp karşılaştık çocuğu eve kadar getirdi.

kızlar işlerim çok yoğun bugün pek giremiyorum sayfayı bulun diye açık yaptım ama bu sefer arkadaşlarım olan herkes görmüş deşifre oldu yani bende gizliye getirdim ve sayfayı kapatmaya karar verdim ama kapatmayı bulamadım açması kadar kapatmak kolay değilmiş neyse herkesi sileyim tek tek dedim yanlışlıkla kendimi de sildim :) gülmeyin haa 2 kişi sayfada kaldı ben çıkmış oldum kafam çok karışık işlerimi yetiştirmeye çalışıyorum ondan dikkat etmemişim neyse biz burdan devam edelim ben beceremedim bu işi bazı arkadaşlarda katılamayacaktı aramıza ayrı gayrı olmasın biz burdan güzel sohbetimize devam edelim
sizlerden özür diliyorum benim dikkatsizliğim oldu kusuruma bakamayın biraz gerginim işyerinde köklü değişiklikler oluyor belki benim yerim bile değişecek ne olacak belli değil ondan keyfim kaçık dalgınlıkla yanlış yaptım o kalan 2 arkadaşlar sizlerden gruptan ayrıl derseniz herhalde kapanır gider siz bilirsiniz sizleri durumdan haberdar etmek istedim
sıkma canını. ben burayı seviyorum, aynen devam ederiz, sıkıntı yok bence. hadi hakkında hayırlısı, güzeli neyse o olur inşallah.

Hayırlı günler herkese kızlar.

Rüveyda cım yeni okulunun manzarasına bayıldım :) hangi branstasin?

Zapzupcum mesajını gördüm grubu kapatma bence kapalı yap bizi de ekle başka dışardan görenler de olursa eklersin paylaşımlar yaparsın
Teşekkürler canım benim branşım sosyal bilgiler. Okulum boğaza nazır. Evimin boğaza nazır olmasını isterdim ama şimdilik okulum böyle:KK45:

Kizlar merhaba iyi pazarlar

Burası haftasonu tenhaliginda ...

Neler yapıyorsunuz?Nasıl geciyor / gecti ?

Lena hoşgeldin canin yoksun epeydir. Nasılsın?Minigin nasıl?

IMG_51190445603216.webp
Ne kadargüzel bir söz...

günaydın bayanlar yorucu bir hafta sonundan sonra yine geldik iş başına herkese iyi haftalar

hava bulutlu tam uyku havası keyif yapılacak hava

Zapzupcum mesajını gördüm grubu kapatma bence kapalı yap bizi de ekle başka dışardan görenler de olursa eklersin paylaşımlar yaparsın
şekerim ben grup göründü kapatayım dedim kapatmayı bulamadım kişileri sileyim grubu gizli ayarına getirmiştim zaten aceleyle tüm kişleri daha silemeden kendimi sildim neyse öyle çıkmış oldum olsun burdan görüşürüz sende hoş geldin evine döndün mü türkiyede olunca pek giremedin gezdin tozdun keyif yaptın mı

günaydın kızlar, dün kızlarımın odası boyandı, yeni perdeler takıldı, oda temizlendi, mobilyalar bekleniyor. haftaya pazartesi mobilyalar gelip eşyalar yerleşince son halini foto atarım inşallah :)

lena hoş geldin canım nasılsın elif betüşün nasıl
tekrar konuşamadık geldinizmi Antalya ya merak ettim
günaydın bayanlar yorucu bir hafta sonundan sonra yine geldik iş başına herkese iyi haftalar

hava bulutlu tam uyku havası keyif yapılacak hava

şekerim ben grup göründü kapatayım dedim kapatmayı bulamadım kişileri sileyim grubu gizli ayarına getirmiştim zaten aceleyle tüm kişleri daha silemeden kendimi sildim neyse öyle çıkmış oldum olsun burdan görüşürüz sende hoş geldin evine döndün mü türkiyede olunca pek giremedin gezdin tozdun keyif yaptın mı

günaydın canım aynen burasıda böyle hiç kalkasım gelmedi yataktan klima açmadan açık camla uyuyabiliyorum çok şükür Allaha ne çektim be ama
günaydın kızlar, dün kızlarımın odası boyandı, yeni perdeler takıldı, oda temizlendi, mobilyalar bekleniyor. haftaya pazartesi mobilyalar gelip eşyalar yerleşince son halini foto atarım inşallah :)

hayırlı olsun canım ohhh mis gibi olmuştur odaları güle güle kullansın kızların inşallah foto bekliyoruz:)

ohh mis gibi olmuş ne renk yaptınız odayı mobilyaları da çok güzeldi zaten harika olacak güle güle keyifle kullansınlar odalarını mışıl mışıl uyusunlar yataklarında

lena hoş geldin canım nasılsın elif betüşün nasıl
tekrar konuşamadık geldinizmi Antalya ya merak ettim

günaydın canım aynen burasıda böyle hiç kalkasım gelmedi yataktan klima açmadan açık camla uyuyabiliyorum çok şükür Allaha ne çektim be ama

hayırlı olsun canım ohhh mis gibi olmuştur odaları güle güle kullansın kızların inşallah foto bekliyoruz:)

serin hava en çok sana iyi geldi desene yağmur yağdı mı antalyaya da bu hafta sonu düğün var başka şehirde oraya gideceğiz bende şık abiye ama taşı boncuğu olmayan bir kıyafet alayım dedim kararsız kaldım 2 gün gez dolaş kara verdim gibi ama hava bozuldu tüm hafta yağmur olacakmış düğün açıkhava da mı olacak öğreneyim bari.... hevesim kursağımda kaldı resmen hava serin olursa birde kır düğünü olursa ceketi giyer otururuz elbiseye de bir ton para vermiş yazık etmiş olurum :(

Back
X