merhaba arkadaslar ben uzun zamandır cok büyük acı cekiyorum burda paylasmak istedim yapılıcak seyler belli ama genede sizden duymak istedim ben 6 7 ay öncesine kadar bir adamla beraberdim yaklasık 3 ay kadar beraberliğimiz oldu ilkimi bile onda yasadım diyebilirim size ona ilk günden itibaren güvendim fakat işler değişti beklemediğim bi anda bana yürümücegini ve ayrılmamız gerektini söyledi sok oldum ama beni cok sevdiginide söyledi snra bana (ayrıldıktan sonra) daimi sevgili olalım dedi bende hemen kabul ettim ama sonra birsürü sorunlar yaasdım onun yüzünden o cok umursamaz davranıyordu bana sonra ben tedavi gördüm onun yüzünden uzun bir süre kendime gelemedm ve halada bunun acısını yasıyorum kızlar aylar boyunca aramadı sormadı msndn acık olmasına ragmen yazmadı sonra yavas yavas ben konsmaya basldım derken bulsutuk falan insan sevnce hemen kabul ediyo ama o beni sadece o günkü istedigi sey için cagrıyomus bunuda biliyorm ama hiçbirsey diyemiyorum cünkü hala onu cok seviyorum ona soramıyorum bile beni seviyomusun diye cnkü böyle bir soru sormama fırsat vermiyor artık ben yazmadıgım sürece yazmıyor mesahj atarsam cevap veriyor sorunum bu kızlar onun kadar bende umursamaz olmak istiyorum o baska kızlarla gidip görüşüyor bense yapamıyorm sanki birügn bana dönücekmiş gibi düşünüyorum sizce ne yapmalıyım cevaplarınızı bekliyorum