Büyük ada plajları konusunda yardıma ihtiyacım var

Yok yok büyük ada komple elendi kafamdan, iyi ki konuyu açmışım yoksa gittiğimizle kalırdık vallahi. Kınalı adayla burgazı da hemen şöyle bir soruşturayım

Ben de heybeliyi önerecektim arkadaşlar demiş zaten. Heybeliye gidin ama bu aralar hava çok sıcak Of geçen gittim eriyecektim, Çok sıcaktı.

Ben de heybeliyi önerecektim arkadaşlar demiş zaten. Heybeliye gidin ama bu aralar hava çok sıcak Of geçen gittim eriyecektim, Çok sıcaktı.
Heybeliyi düşünüyorum bende öneriden sonra hatta galiba düşünmek değil oraya karar verdim :) Normal şartlarda bizde aslında gezmeye gidecektik ama dediğin gibi canım havalar yanıyor kafalar direkt denize kaydı :)

Bu bilgi iyi oldu canım teşekkür ederim. Adalar olarak bakarsak önerebileceğin bir yer var mı? :)

Adaların en sakini Marmara adası
Diğerleri bu mevsimde çok çok kalabalık
Ada gezisine gideceksem genelde Eylül sonu Avşa adası tercihim. Orada sürekli kaldığım bir yer var, istersen adını yazarım özelden.

Avşa adasına bende bakıyordum ama nerede kalacağımı bilemedim mümkünse bana da mesaj atar mısınız

Çok iyi olur canım bende öğreneyim, ege akdeniz tamam ama bu taraflarda çok cahilim plaj konusunda

Buyukadayi asla onermem. Giriş 50 tlydi kaç sene önce gittiğimde. Şezlonglar kötü, şemsiyeler devriliyor düşüyor rezalet ve denizi... Denizde bir kulaç atsanız elinize yosun geliyordu... bir dahada gitmedim

Öyle güzel anlatmışsiniz ki kalkıp gidesim geldi :)

Buyukadayi asla onermem. Giriş 50 tlydi kaç sene önce gittiğimde. Şezlonglar kötü, şemsiyeler devriliyor düşüyor rezalet ve denizi... Denizde bir kulaç atsanız elinize yosun geliyordu... bir dahada gitmedim
Kimse memnun kalmamış zaten canım, iyi ki açmışım konuyu yoksa rezillik yani. Heybeliye karar verdik bizde sanırım en temizi en iyisi o :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…