• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

büyük beden giyim!!!

mamagi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2012
69
1
26
İstanbul
büyük beden gıyım magazası nerelerde var ıstanbulda acaba.ınternet sıtesı ve magaza olarak yazarsanız cok sevınırım.48 beden gıyıyorum

Ben bir büyük beden bayan olarak tahmin edebileceğiniz gibi kıyafet bulmakta çok sıkıntı çekiyorum.Bulsam da klasik modeller oluyor ve modayı takip etmek imkansız.Dün bir siteyle reklamlarından tanıştım.Tamustumegore.com veee nokta atışı sadece büyük beden bayan giyim üzerine kurulmuş bir site.Mağazanız var mı diye sordum sadece internetten satış yapıyoruz dediler.Ama sitedeki modeller modern ve şık idi deneme maksadıyla bir elbise sipariş ettim, ürünüm 2 günde geldi omuzlarım biraz geniştir bir beden üstü ile değişim yaptım onu da hemen gönderdiler.Eğer büyük bedenseniz ve moda kıyafetlere ihtiyacınız varsa benim gibi buraya bir göz atmanızı şiddetle tavsiye ederim.Artı fiyatları da gayet makul.

büyük beden gıyım magazası nerelerde var ıstanbulda acaba.ınternet sıtesı ve magaza olarak yazarsanız cok sevınırım.48 beden gıyıyorum
diye bir site var sadece bayan büyük beden giyim satıyor. Mağazası da var

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X