• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

büyük bir derdim var??

biz nişanlımla ünide tanıştık 4 senenin sonunda nişanlandık.ilk defa ayrı şehirlerdeyiz.çok zor oluyor tabi haliyle...şubattan beri net dışında göremiyorum onu.çok özlüyorum.

ama bi derdim var ki anlatılmaz.eski sevgilim...eski sevgilimle ciddi bir ilişkim oldu nişanlanmadım ama öyle gibiydi biilmeyen yoktu ve o bizim akrabamız...ailemin yanına geldiğimden beri onu görüyorum her yerde beni unutmadıgını pişma oldugunu söylüyormuş.yüzümü bile ona göstermek istemiyorum.ama kendime çok kızıyorum aldatıyomusum gibi geliyor ban...o da kafamı karıstırmak istiyor sürekli beni sevdiğini sölüyor.çok kötü hissediyorum.bu durumu hiç kimseye anlatamıyorum.kendime bile.düşününce vicdan azabı çekiyorum...korkuyorum kendime soru sormaktan.ben nişanlımı sevmekten vazmıgeçiyorum yoksa...eski sevgilim neden aklımda??bunca yıl olmayan adamın yüzü gözümün önünde...of gitmiyor...

ben onu çok sevdim ilk aşkımdı...aslında ona karsı hep zayıf oldum ve nişanlımla çııkmaya başlayalı ilk kez bu yıl eski sevgilimi gördüm.benimle konusmak istiyor.konuşmalı mıyım??korkuyorum...

benim kafamın karısıklıgı ona dönsem mi die değil ki?bunu hiçççççç istemem isteseydim beni daha öncede aramıştı ben nişanlımla yeni çıkıyorsdum.açmadım telefonlarını sonunda no mu değiştirdim.

benim bu kadara karısma sorunum nişanlım buraya gelirse napcam...hep karsımda hep yanımızda ne dicem tanıyor resimlerini görmüştü biliyor onu nişanlım.

ve ben konusmayıda sunun için istiyorum beni rahatsız etmesin die...

kararsız gördüm bir duygu karmaşası var sen de eğer net olsaydın ailenden birine söylerdin haddini bildirirlerdi olmadı annesine söylerim bir yakınına uzak dursun diye
eski eskide kalmış neden ayrıldınız bilmiyorum ama eskiye dönmek her zaman iyi olmayabilir her hikaye yukarda anlatılan gibi mutlu sonla bitmeyebilir
onu tanıyorsan yani huyunu suyunu biliyorsan doğru söyleyip söylemediğini anlardın diye düşünüyorum

eğer nişanlına karşı içinde e ufak bir acaba yoksa sakın ama sakın görüşme. ne gereği var ki?
nişanlınla ilgili de bir acaban varsa ilk önce onu hallet. hallolmuyorsa da ailene durumu açıklarsın. aklından gitmemesinin tek sebebi de görüşmek istemesi ve senin de acaba ne diyecek diye düşünmenden ibaret.

Iki kişi arasında kaldıysanız ikinciyi seçin denir.birincide problem olmasaydı ikinci olmazdı.zor bir durum.birinciye tekrar güvenmeniz büyük bir hata olabilir.bu sonuç olarak nişanlınıza ve size büyük bir acı getirebilir.son pişmanlık fayda etmez.

Biliyor musun buna en iyi cevabı şu soruyla verebilirsin,

Nişanlın buraya senin yazdıklarını yazıp, eski sevgilimle konuşmalı mıyım? diye sorsaydı, nasıl hissederdin? Kıyameti koparmaz mıydın? :) Ben olsam barışmazdım bile belki tekrar!!!

Sonuçta duygu karmaşan var ve nişanlının bundan haberi bile yok. Sadece bunu o yapıyormuş gibi düşün, ne yapardın?

anlayışla karşılayıp, hayatımm duyguların mı karıştı, yardım edebilirim sana demezdin sanıyorum?

Amacım seni eleştirmek değil yanlış anlama, sadece biraz sert sorularla bir yanlışın içinde olduğunun ciddiyetini ifade etmek üzere bu yöntemi seçtim. Kısa sürede toparla kendini ve bir karar ver bence.

Ki ayrılıp bir başka insanla nişanlanmışsın, ilk aşk SENDROMU diyelim, hortlayınca insanı biraz yalpalandırıyor diyelim, ve bence bu konuyu kapatalım.

Nişanlımıza sadık kalıp, sadakat temelinde güzel bir yuva kuralım. Bunları da hiç düşünmemiş ol:34:

Benim bir yakınım çok benzer şeyi yaşadı,evlenmeyen oyalayan eski sevgiliye döndü.adam ailemi göndercem dedi.bizim kız yenisini bıraktı.adam yine yan çizdi.kız şu an evde kaldı.adam ayrılınca takmadı.kız sevgili bulunca hayli zaman sonra kız kıymetlendi.bir ilşkisini olanın kafasını karıştırana güven olr mu?ama sendede meyil var.bu işler biraz böyle.

bence görüşme senin nişanlınla ilişkini zedelemekten başka işe yaramaz adı üstünde eski..

arkadaşlar tüm yorumlarınızı içtenlikle ve samimiyetle okdum..sizinde aynı duygularla yazdıgınıza inanıyorum ve teşekkür ediyorum...

dünkü konuya gelince ben halen hiç uyumadım.bu konuyu çözmeden uyumayacaktım çünkü.bugün anneme olanları anlattım.ve nişanlıma da.annem olaya el koydu ve kökünden çözdü valla.nişanlımda üzüldü olanlara ee biraz kızdı tabi ama bana inanıyor onu ne kadar sevdiğimi de biliyor.benim kafam felan karışık değilmiş arkadaşlar sadece vicdan azabı çekiyor muşum? nişanlıma olanları anlattıgım an hiçbir sıkıntı kafa karışıklığı felan kalmadı:D

benim bu hayatta öyle saçma sapan ilişkilerim olmadı çok şükür.eski sevgilimde ESKİ.zaten ben bunu çok iyi biliyorum.ama dün içimde bir sıkıntı bir karmaşa korktum bazılarınızın söyledikleri yoksa doğru mu diye.ama aslaaaaaaa...

ben aşkımı değil aldatmak ona durumu anlatmadığım için bu kadar üzülüyormuşum... en son yarım saat önce konuştuk ve aşkımda olayı anladı sağolsun bana kıyamaz...

bu saçma durumda kendiliğinden çözülmüş oldu.(annemin katkısını görmeliydiniz süperdi:D)

bunca saat sonra dürüstçe yatağıma gidiyorum ve gözlerimi yumcam vicdanm rahat ...Allahıma şükürler olsun...

sizlere bu saçma durumda bana yardımcı olmaya çalıştığınız için teşekkür ederim..öpüyorum sizi artık uyumalıyım:D

HA BİDE AŞKIMI ÇOK SEVİYORUM :D

arkadaşlar tüm yorumlarınızı içtenlikle ve samimiyetle okdum..sizinde aynı duygularla yazdıgınıza inanıyorum ve teşekkür ediyorum...

dünkü konuya gelince ben halen hiç uyumadım.bu konuyu çözmeden uyumayacaktım çünkü.bugün anneme olanları anlattım.ve nişanlıma da.annem olaya el koydu ve kökünden çözdü valla.nişanlımda üzüldü olanlara ee biraz kızdı tabi ama bana inanıyor onu ne kadar sevdiğimi de biliyor.benim kafam felan karışık değilmiş arkadaşlar sadece vicdan azabı çekiyor muşum? nişanlıma olanları anlattıgım an hiçbir sıkıntı kafa karışıklığı felan kalmadı:D

benim bu hayatta öyle saçma sapan ilişkilerim olmadı çok şükür.eski sevgilimde ESKİ.zaten ben bunu çok iyi biliyorum.ama dün içimde bir sıkıntı bir karmaşa korktum bazılarınızın söyledikleri yoksa doğru mu diye.ama aslaaaaaaa...

ben aşkımı değil aldatmak ona durumu anlatmadığım için bu kadar üzülüyormuşum... en son yarım saat önce konuştuk ve aşkımda olayı anladı sağolsun bana kıyamaz...

bu saçma durumda kendiliğinden çözülmüş oldu.(annemin katkısını görmeliydiniz süperdi:D)

bunca saat sonra dürüstçe yatağıma gidiyorum ve gözlerimi yumcam vicdanm rahat ...Allahıma şükürler olsun...

sizlere bu saçma durumda bana yardımcı olmaya çalıştığınız için teşekkür ederim..öpüyorum sizi artık uyumalıyım:D

Bundan daha güzel bir konu sonu olamazdı!!!! :) Çok sevindim!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mutluluklar dilerim:3:

içinde bulunduğunuz bu karmaşadan selametle çıkıp bu güzel sona ulaşmanıza çok sevinenlerdenim...Allah her zaman sevenlerin ve doğruların yanındadır...nişanlınızla mutluluk ve huzur dolu bir hayata yol almanızı diliyorum...:kkk:

dip not:başınız sıkıştığında biz anneler sizin için varız...anne başta tac imiş her derde deva imiş...

Son düzenleme:

çok sevindim gerçekten çünkü sussaydın çokgelecekti üstüne işler çığrığından çıkacaktı yardım istedin bizden neden saçma olsun biz de fikirlerimizi söyledik eğer yardımımız olduysa ne güzel mutluluğunuz daim olsun

Bende bekarken senın gıbı gıt geller yaşadım.am şunu söyleyebılırım eğer evliliği düşünüyorsan senı seven sana sahip çıkan insandoğru insandır. eski çıktığın kişi akrabam diyorsun demekki isteseydı numaranı değiştirsen bile senı çok rahat bulabilirdi.yürek yokmuş ki hemen bıraktı ve daha da üstüne düşmedi.ben olsam nişanlıma eski goruştuğum insanı anlatır sonrada gönlümü rahat tutar nışanlıma sahip çıkardım.senın hislerın ulaşamadığın birinin sana tattırdığı heyecan eğerkı durum farklı olsaydı bu durumu yaşamazdın.nişanlının sana her durumda olursa olsun onu aldatmıyacağını ve güvenmesını sağla olurda o çoçuk karşısına çıkar birşey derse zor durumda kalma o guvenı sağla ve sarsma arkadaşımmmmmm.....

çok sevındım arkadaşım. yorumunu gormeden cevv yazmışım. sanırım geç kalmışım geç olsada derdını derdım kabul ettığımı bılmenı ısterım..

Bence kafa karışıklığı falan değil, öyle bir yazmışsın ki bir şey yapmamana rağmen kendini suçlu hissediyorsun.
Nedeninin de şu olabileceğini düşünüyorum.
Korkuyorsun sevgilinden başka birine bir şey hissetmekten, insanın da korktuğu şeyler baskı yapar ya sen de bir şey hissettiğini o korku ile düşünüyorsun.
Kaçma eski sevgilinden bence sürekli.
Tabiki bu gidip konuş demek değil nişanlı olduğunu ve başka birisini sevdiğini bilsin ondan da kaçmak yerine gerçekten umursama

yapma etme eyleme...Lütfen senın aklını karıstırmasına izin verme..

sorunun tatlı bir şekilde çözülmesi gerçekten güzel sevindim mutluluklar :)

Back
X