biz nişanlımla ünide tanıştık 4 senenin sonunda nişanlandık.ilk defa ayrı şehirlerdeyiz.çok zor oluyor tabi haliyle...şubattan beri net dışında göremiyorum onu.çok özlüyorum.
ama bi derdim var ki anlatılmaz.eski sevgilim...eski sevgilimle ciddi bir ilişkim oldu nişanlanmadım ama öyle gibiydi biilmeyen yoktu ve o bizim akrabamız...ailemin yanına geldiğimden beri onu görüyorum her yerde beni unutmadıgını pişma oldugunu söylüyormuş.yüzümü bile ona göstermek istemiyorum.ama kendime çok kızıyorum aldatıyomusum gibi geliyor ban...o da kafamı karıstırmak istiyor sürekli beni sevdiğini sölüyor.çok kötü hissediyorum.bu durumu hiç kimseye anlatamıyorum.kendime bile.düşününce vicdan azabı çekiyorum...korkuyorum kendime soru sormaktan.ben nişanlımı sevmekten vazmıgeçiyorum yoksa...eski sevgilim neden aklımda??bunca yıl olmayan adamın yüzü gözümün önünde...of gitmiyor...
ben onu çok sevdim ilk aşkımdı...aslında ona karsı hep zayıf oldum ve nişanlımla çııkmaya başlayalı ilk kez bu yıl eski sevgilimi gördüm.benimle konusmak istiyor.konuşmalı mıyım??korkuyorum...
benim kafamın karısıklıgı ona dönsem mi die değil ki?bunu hiçççççç istemem isteseydim beni daha öncede aramıştı ben nişanlımla yeni çıkıyorsdum.açmadım telefonlarını sonunda no mu değiştirdim.
benim bu kadara karısma sorunum nişanlım buraya gelirse napcam...hep karsımda hep yanımızda ne dicem tanıyor resimlerini görmüştü biliyor onu nişanlım.
ve ben konusmayıda sunun için istiyorum beni rahatsız etmesin die...
kararsız gördüm bir duygu karmaşası var sen de eğer net olsaydın ailenden birine söylerdin haddini bildirirlerdi olmadı annesine söylerim bir yakınına uzak dursun diye
eski eskide kalmış neden ayrıldınız bilmiyorum ama eskiye dönmek her zaman iyi olmayabilir her hikaye yukarda anlatılan gibi mutlu sonla bitmeyebilir
onu tanıyorsan yani huyunu suyunu biliyorsan doğru söyleyip söylemediğini anlardın diye düşünüyorum