büyük bir dert degil ama fikrinizi bilmek isterim

_Aysima_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2010
637
3
96
Diğer
kizlar görümcem nisanda evlencek ve ona altin cerceveli kolye takmak istiyorum olurmu acaba? esim tutdurmus iste elalem ne der vs vs yaw arkadas senin ablan sana ne takti hic birsey peki bana senin bana aldigin bileziklerden bitanesini takti daha ne vidi vidi ediyorsun anlamiyorum yok millet yok bu yok su affff allahim afffffffff
ne dersiniz olur dime altin cerceveli kolye
allah biliyor ya hic birsey almak istemiyorum aslinda

Eşin onu begenmiyosa b adresimi yazayım bana gönderin
Allahm bu adamlar ne aptal ne nal yha töbe töbee

Eşin onu begenmiyosa b adresimi yazayım bana gönderin
Allahm bu adamlar ne aptal ne nal yha töbe töbee

hahahahahahaha olur göndereyim seker sorun degil ya zaten suan maddi durumumuzu toparliyamadik sükretsinki ben ödüyorum o hediyeyi 2haftalik maasimla
ya gercekten sinirleniyorum bana ne taktiki ona 1000euroluk birsey alayim

Ayyy .
Çok ince fusunmussunuz bence .
Çok hoş olur .
Bosverin kocanizi .

hahahahahahaha olur göndereyim seker sorun degil ya zaten suan maddi durumumuzu toparliyamadik sükretsinki ben ödüyorum o hediyeyi 2haftalik maasimla
ya gercekten sinirleniyorum bana ne taktiki ona 1000euroluk birsey alayim

Bak bu erkeklerin geçmişinde var heralde aptallk
Allahm yarabbim hayır onuda geçtim surum niye gösterirse
O olurr
3000 bn lira azmı ???

Bence çok güzel düşünmüşsün. Hem manevi bir hediye kolye. Çeyrek altın, bilezik, ıvır zıvır bozdursalar bile o tarz şeyler bozdurulmuyor, saklanıyor. Sizden hatıra kalır takar hep. Sen eşine bakma. Erkekler bu tarz konulara biraz uzak oluyorlar. Hem zamanında o sana bilezik takmış olsaydı, sende bugün ne yapar eder alırdın karşılığını. Ona rağmen iyiniyetinden düşünüp böyle bir jest yapıyorsun. Eşin senin gibi hanımı öpsünde başına koysun.

=) icimi rahatlatdiniz vallah
ben ona hep diyorum benim gibi birini buldugun icin öpüpde basina koy diye

Ikimizin adina
Bu yüzden esimin gözünde kücük görünüyor o almak istedigim kolye

Kardeşim ben evlendiğimde bekardı ve daha işe girmemişti. Bana bir şey takmadı. (Sonra doğum günümde pırlnta kolye aldı) Almasaydı da be ona düğününde elimden gelenin en iyisini takarım. Hatta hazirana evlenecekler ve Allah nasip ederse takıcam. Eşimin kardeşi de bekar. O da bize bir şey takmadı ama eşitlik olması bakımından ona da aynısında takarım. Kardeş söz konusu ise küçük hesap yapmanın anlamı kalmıyor bence. Tabi kendi evladım olsa bu kadar seveceğim bir kardeşten bahsediyorum eşinizle kardeşi arasındaki ilişki nasıldır bilemicem.

bu erkekler anlamıyorum bende nişanımda evli oldukları halde çalıştıkları halde ne abisi ne ablalarından altın falan görmedim..yalan söylemim 20 tl mi 50 tl mi ne taktılar.20 diye hatırlıyorum ama..erkek tarafından altın kaynanam taktı bi tek.kız tarafından geldi..amcaları dayıları oldugu halde..düğünü zaten tahmin ediyorum değişmez..ona bile laf ettirmedi beyfendi.ama biri bekar olsaydı düğünü olsaydı yine en iyisini takardı ve ben diretseydim de bana laf ederdi.erkeklerin ağzı bize gelince laf ediyo.gözümüz parada değil tabiki ama insan istiyorki azıcık değer versinler ama nerdee

Böyle şeyleri o bana ne taktı ki ben ona ne takayım diye düşünerek yapmayın
Gerçekten benim için böyle düşünülse istemem hiçbir şey takmasını.

Görümce kötüdür vs anlarım da erkekler bu konularda hassas olur.
Kardeşi sonuçta ona takmayacak kime takacak ve insanların lafları da canını sıkar. Daha iyi bir şey takamaz mıydı bir de abisi diye.
Yani laf size değil abiye gelir o da erkek oldugu için kaldıramaz.

Bundan öte dediğim gibi karşılıklı bakılmamalı böyle işlere.

Son düzenleme:
arkadaşım düğünlerde takılan takılar gerek yardımlaşma gerek hatıra olmalıdır. ama birinci dereceden hele ki kardeşse evlenen ben ne yapar yapar elimden gelenin en iyisini yaparım. biz evlenirken benim görümcem de çalışmıyordu ama düğünü olursa abisi bir bilezik takmalı, ben de hatıra bir kolye takmalıyım diye düşünüyorum. aynı durum sizin kardeşinizde olsa eminim görümcenize düşündüğünüz gibi "o bana takmadı ki ben ne takayım yeter işte hatıralık bir kolye" demezdiniz... düğünlerimizde abiler, kardeşler, ablalar en iyisini karşılık beklemeden yapmalıdır zannımca....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…