büyük bir dert degil ama fikrinizi bilmek isterim

Canim onunla alakasi Yok o ablasi ya sonucta kardesi evlendi ama bizden istemeyi biliyor maddi durumuda gayet Iyi
Hic kimse kusura bakmasin hersey karsiliklidir

Yüzsüzlük ya 20tl ne demek ayiptir bi altin takaydilar ya allahim ama.onlar evlenseydi isterlerdi herseyi

Durumum varsa neden yapmiyayim ama suan durumum hic Yok Resmen üstüme basima birsey almiyorum herseyden kisiyorumki taki alayim diye 10bin Euro borcumuz var normalmi bu? Daha 1senelik bile.evli degiliz

Canim onunla alakasi Yok o ablasi ya sonucta kardesi evlendi ama bizden istemeyi biliyor maddi durumuda gayet Iyi
Hic kimse kusura bakmasin hersey karsiliklidir

Valla eğer sizin de durumunuz iyiyse ve sizi sarsmıyacaksa ben bu konularda insanların namının yürümesi taraftarıyım. Eşiniz de kardeşi sonuçta takmak isterse gereksiz sıkıntı yaşarsınız bence. Ben gönlü ve eli bol olanın her zaman ödüllendirildiğini gördüm. Aksinin de insanlara bir şey katmadığını. Cidden bir fiil yaşadım, yaşayanı gördüm kendi ailemde.

bak ne diyorum 10bin Euro borcumuz var ben herseyden kisiyorum 2haftalik maasimla alcam takisini cünkü diger maasim sigortaya Elektrik Su Vs seylere ödüyorum Resmen 1senelik giderlerimi yazdim tarihlerle böyle birsey olabilirmi? O kendine 3tane tencere seti Aldi Yok sunun pahalisi daha Iyi diyip alip durdu kendine kardesine ne takti? Koskoca bi hic ben buna kizixorum iste
Ben yine sessimi cikarmiyorum allaha havale ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…