Büyük bir dert!! :((

Çok güveniyorum.Ama işte o aptalda biraz altüst etti hayatımı duygularımı ..

Son düzenleme:

yahu konuyu okudum şok oldum böle bir insanla nasıl aynı ortamı paylaştınız!!!
ortada saygıda yok sevgi hiç yok! terbiyesizlikten başka bişey yok kimse kusura bakmasın!

Evet .. Tepki göstermeyin lütfn,akıl danışmak için açtım
tepki göstermiyorum. Akıl danışmak istiyorsan, bence kesinlikle onu aklından çıkarmalısın... başına daha büyük dertler açabilecek birisi sanki...

Tekrar birisi tarafından sevilmeyeceğini her hissettiğinde aç Esra Erol gibi programlardaki yaşlı teyze amcaları izle...
Onlar bile o yaşta tekrar sevilme umudunu taşırken sen 17 yaşında bu kadar büyük umutsuzluğa kapılıyor olamazsın.

genceciksin pırıl pırılsın..
sen hiç mi kendine deger veriyorsun be güzel kardeşim
17 yaşındasın yaşadığın şeylere bak. sen hayattan bunları yaşamayı mı hak ediyosun? sen kendine bunları layık görüyosan hayat daha acımasız seni bu bataklıgın içinde mahveder...
kimse için deil, kendin için bişeyler yap..

inanın üzülüyorum sizin gibi küçük yaştaki insanları görünce bu hale düşmelerine.. anneniz babanız sizi ne emeklerle yetiştiriyor.
elin oğlu sana küfür etsin diyemi yetiştirdi.
senin kendine saygın yokmu? sana küfür ediyor nasıl müsade ediyosun..
tamam hani kendine saygın yok, peki senin annene babanada saygın yok. elin oğlu hangi hakla hangi cesaretle küfür edebilir..
ben seni tanımıyorum ailenide bilmiyorum. ben bile rahatsız oldum annene babana küfür edilmesinden. ama sen hiç rahatsız olmamışsın yazık

Ben babama aşık bir kızım..
Hep öyle oldum..
O her laf ettiğinde sanırım ona aşkım daha ağır bastı,kızdım bağırdım küstüm tekrarlamadı uzun bir süre,sonra bak sabrım taşıyor,sövcem gibi cümleler..
Çok yoruldum,atsan atamıyorum,satsan satamıyorum..
bilemiyorum..
Ailem canım ciğerim ama içim boşluk,3 senemi dolduran boşluk gitti o yüzden bu boşluk sanırım..
Daha dikkatli olacağım teşekkürler..

ananı s.. diyen insanla beraber olmaya devam edersen daha çok kaybedersin.
rabbim yardımcın olsun..
babanada aşık olma sadece SAYGI duy küfür ettirme

Ya onun gibisini bulamazsam gibi korkulu fikirleri düşünmeden edemiyorum.
onun gibiler zaten yeryüzünde yaşamaz ! numunelik gelmiş

Son düzenleme:

Bu kadar küfürleri yerken iyide,beni beğenmez kıskanırım diye düşününcemi daha adil olacaksın ..
Evladım biraz büyümen lazım senin...

17 yaşında olman,sana annene küfür edilmesini sineye çekmeni haklı çıkarmaz.Çocuk değilsin.Ama ben sana değil annene daha çok üzüldüm.Evladının ciğeri beş para etmez bir soytarı yüzünden kendini pul ettiğini bilse,bir de hala onun gibisini bulamam,kıskanırım diye inlediğini bilse,bir de senden ters ilişki isteyen bir insan müsvettesini sevdiğini bilse kadın kahrolurdu herhalde.Kimseden akıl istemene danışmana bile gerek yok.Herşey ortada.Doğru kararı vermemek,büyük yanlışı görmemek için akıl yoksunu olmak lazım.Bir evlat,annesine küfredilmesine nasıl izin verir.Nasıl arkasını dönüp çekip gitmez de hala seviyorum der.

Cok haklısın,cok büyük derdin var. Allah sabır dayanma gücü versin. Böyle büyük dertle ne yapacaksın. Şakamı yapıyorsun kardesim??? Bu dertse ben hic anlatmiyim bile neler cektigimi. Ayrica sevgilin kezban kelimesini kullandığına göre kendiside ergen olmalı.

Katiline aşık olanlardansın sende anladığım kadarıyla..
Öldürücü darbeyi yiyene dek devam et bakalım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…