Of ama,ne bileyim..Hep kaygı.Biliyorum onu benden başkası alttan alamaz.Ama ya o alırsa ben mi değersiz olcam offffffff..
Bence o değişmez alışkanlık olmuş onda ,kim olursa olsun küfreder ..Ve sende canım kafanı toparla sınavına odaklan..Çalişmaya başla simdiden..
Dünya ondan ibaret değil canım..Yaşın küçük bence ilerde karşına doğru insan çıkacaktır ve o zaman anlıyacaksın herşeyi..
Çok güveniyorum.Ama işte o aptalda biraz altüst etti hayatımı duygularımı ..Ben olsam anneme küfür eden insanı maffeder sonra da hayatımdan komple çıkarırdım.Hala nasıl o şerefsizi düşünüp üzülebiliyorsun.
Ayrıca kazanamazsam diye korkarsan zaten kazanamazsın.Kendine güven biraz.
Umarım..İnşallahOf ama,ne bileyim..Hep kaygı.Biliyorum onu benden başkası alttan alamaz.Ama ya o alırsa ben mi değersiz olcam offffffff..
Bence o değişmez alışkanlık olmuş onda ,kim olursa olsun küfreder ..Ve sende canım kafanı toparla sınavına odaklan..Çalişmaya başla simdiden..
Dünya ondan ibaret değil canım..Yaşın küçük bence ilerde karşına doğru insan çıkacaktır ve o zaman anlıyacaksın herşeyi..
Kızmayın lütfen..Ben sadece kendimden büyük kişilere danışmak istiyorum..bi yarım saatimi senin konularını okumakla geçirdim
yazık sadece... özet geçiyim ben sonra cevap versinler sana
17 yaşında- bi konusunda tesettürlü ?
bi konusunda -erkek arkadaşı sadece kendine değil annesine babasına küfür ediyo ..
( kendine saygın yoksa eğer kendine küfür ettirebiliyosan .. o anne - babana küfür ettirme onlara saygın olsun en azından ! )
bi konusunda - 17 yaşında ama erkek arkadaşı tersten ilişki istiyo -
bi konusunda - dinime bağlancam diyo erkek arkadaşına - erkek arkadaşı hizbullah mısın lan ? diyo :26: ...
sana küfür eden ! ailene küfür eden seni tehdit edip ahlaksız tekliflerde bulunan biri için nedir bu takıntı ?
senin yaşında kardeşim var benimde üzüldüm sadece senin için derslerine çalış iyi bi üniversite kazan hayatın güzellikleri bir bir karşına çıkar daha sonra merak etme
Tepki göstermeyin..
Evet ..yahu konuyu okudum şok oldum böle bir insanla nasıl aynı ortamı paylaştınız!!!
ortada saygıda yok sevgi hiç yok! terbiyesizlikten başka bişey yok kimse kusura bakmasın!
tepki göstermiyorum. Akıl danışmak istiyorsan, bence kesinlikle onu aklından çıkarmalısın... başına daha büyük dertler açabilecek birisi sanki...Evet ..Tepki göstermeyin lütfn,akıl danışmak için açtım
Öyle hemde çok daha büyük dertler açacak birisi..tepki göstermiyorum. Akıl danışmak istiyorsan, bence kesinlikle onu aklından çıkarmalısın... başına daha büyük dertler açabilecek birisi sanki...
Umarım..İnşallah
Kızmayın lütfen..Ben sadece kendimden büyük kişilere danışmak istiyorum..
Tepki göstermeyin..
tepki göstermiyorum ki canım yanlışlarını söylüyoruz ve fikrimizi doğruları söylüyoruz ama sen bunları kaale almıcaksın büyük ihtimal
gerçekten kardeşim le yaşıtsın bi onu bi seni düşündüm üzüldüm sana çok Allahım hakkında hayırlısını nasip edip sana kısa zamanda doğru yolu göstersin inşallah
Yok alıcam,o yüzden soruyorum ya çok yoruldum çünkü..
tepki göstermiyorum ki canım yanlışlarını söylüyoruz ve fikrimizi doğruları söylüyoruz ama sen bunları kaale almıcaksın büyük ihtimal
gerçekten kardeşim le yaşıtsın bi onu bi seni düşündüm üzüldüm sana çok Allahım hakkında hayırlısını nasip edip sana kısa zamanda doğru yolu göstersin inşallahAllah razı olsun Tekrar birisi tarafından sevilmeyeceğini her hissettiğinde aç Esra Erol gibi programlardaki yaşlı teyze amcaları izle...
Onlar bile o yaşta tekrar sevilme umudunu taşırken sen 17 yaşında bu kadar büyük umutsuzluğa kapılıyor olamazsın.
Doğru söylüyorsunuz..Karamsarım galiba..Panik atakta var bende..Böyle hayat kabusmuş gbi geliyor..
Ben babama aşık bir kızım..genceciksin pırıl pırılsın..
sen hiç mi kendine deger veriyorsun be güzel kardeşim
17 yaşındasın yaşadığın şeylere bak. sen hayattan bunları yaşamayı mı hak ediyosun? sen kendine bunları layık görüyosan hayat daha acımasız seni bu bataklıgın içinde mahveder...
kimse için deil, kendin için bişeyler yap..
inanın üzülüyorum sizin gibi küçük yaştaki insanları görünce bu hale düşmelerine.. anneniz babanız sizi ne emeklerle yetiştiriyor.
elin oğlu sana küfür etsin diyemi yetiştirdi.
senin kendine saygın yokmu? sana küfür ediyor nasıl müsade ediyosun..
tamam hani kendine saygın yok, peki senin annene babanada saygın yok. elin oğlu hangi hakla hangi cesaretle küfür edebilir..
ben seni tanımıyorum ailenide bilmiyorum. ben bile rahatsız oldum annene babana küfür edilmesinden. ama sen hiç rahatsız olmamışsın yazık
Ben babama aşık bir kızım..
Hep öyle oldum..
O her laf ettiğinde sanırım ona aşkım daha ağır bastı,kızdım bağırdım küstüm tekrarlamadı uzun bir süre,sonra bak sabrım taşıyor,sövcem gibi cümleler..
Çok yoruldum,atsan atamıyorum,satsan satamıyorum..
bilemiyorum..
Ailem canım ciğerim ama içim boşluk,3 senemi dolduran boşluk gitti o yüzden bu boşluk sanırım..
Daha dikkatli olacağım teşekkürler..
onun gibiler zaten yeryüzünde yaşamaz !Ya onun gibisini bulamazsam gibi korkulu fikirleri düşünmeden edemiyorum.
Ya onun gibisini bulamazsam gibi korkulu fikirleri düşünmeden edemiyorum.
Merhabalar gene ben.
Sevgilimle daha yeni ayrıyız taze,konu açmıştım bilenler bilir.
Bilmeyenler için kısa özet:çok küfür ediyordu,anneme aileme bana,en son buluşalım dedi bende ikna edemedim bizimkileri dedim bana,a... k... kezban,anneni s...,seni s...,ahmak,şerefsiz hepsini bir mesajda kullandı öyle böyle bitti.
Ama ben üzülüyorum.
Seviyodu ben biliyorum .. Ama saygımız yoktu.
Şimdi de üniversite sınavına girdim,kazanamadım,bu yıl hazırlanacağım,ya kazanamazsam?Ya başaramazsam korkusu var.
Ya o yaparsa da ben yapamaz evimde oturursam.
Sonracığıma dershanem var.
Ya beğenilmezsem,ya kimse sevmezse.
Ya onun gibisini bulamazsam gibi korkulu fikirleri düşünmeden edemiyorum.
Ne yapacağım ?
Rahatlamaya ihtiyacım var tatile gittim geldim gene yok rahatlayamıyorum.
Çalışmak için kafam rahat değil.
Ya o başkasını bulur ciddi ilişki yaşarda kimse beni begenmez de ben öyle oturur bir köşede kıskanırsam:18:
Tepki vermeniz için değil,yardım etmeniz için açmıştım..bulma da zaten ,küfre doymamışsın
Bu kadar küfürleri yerken iyide,beni beğenmez kıskanırım diye düşününcemi daha adil olacaksın ..
Evladım biraz büyümen lazım senin...
Zaten bir daha öyle birşey yapmıcam..ananı s.. diyen insanla beraber olmaya devam edersen daha çok kaybedersin.
rabbim yardımcın olsun..
babanada aşık olma sadece SAYGI duy küfür ettirme
onun gibiler zaten yeryüzünde yaşamaz !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?