- 14 Eylül 2012
- 10.762
- 12.401
- 298
Ayrıyız zaten ayrıldık yani..17 yaşında olman,sana annene küfür edilmesini sineye çekmeni haklı çıkarmaz.Çocuk değilsin.Ama ben sana değil annene daha çok üzüldüm.Evladının ciğeri beş para etmez bir soytarı yüzünden kendini pul ettiğini bilse,bir de hala onun gibisini bulamam,kıskanırım diye inlediğini bilse,bir de senden ters ilişki isteyen bir insan müsvettesini sevdiğini bilse kadın kahrolurdu herhalde.Kimseden akıl istemene danışmana bile gerek yok.Herşey ortada.Doğru kararı vermemek,büyük yanlışı görmemek için akıl yoksunu olmak lazım.Bir evlat,annesine küfredilmesine nasıl izin verir.Nasıl arkasını dönüp çekip gitmez de hala seviyorum der.
20 yaşında,sevgilim değil ,eski sevgilim..Cok haklısın,cok büyük derdin var. Allah sabır dayanma gücü versin. Böyle büyük dertle ne yapacaksın. Şakamı yapıyorsun kardesim??? Bu dertse ben hic anlatmiyim bile neler cektigimi. Ayrica sevgilin kezban kelimesini kullandığına göre kendiside ergen olmalı.
Ayrı olduğumuzu yazdım konuda..Beraber değiliz..Sadece geçer sallaa demeniz için açmıştım konuyu rahatlarım diye..Katiline aşık olanlardansın sende anladığım kadarıyla..
Öldürücü darbeyi yiyene dek devam et bakalım..
Güzel cevabınız için çook teşekkür ederim.Canım daha yaşın çok küçük böyle korkular için. Evet tepki geliyor şu an sana ama biraz düşün haklılık paylarını burda sana yazan tecrübeli ablalarının. Daha karşına ne insanlar çıkıcak üniversitede iş hayatında. Sonra dönüp dicen ben bu hayvana niye kendimi ezdirdim bu kadar diye pişmanlıklarını da yaşican. Lise çağlarında hepimiz aptalca ilişkiler yaşadık. bir şekilde bitiyo kurtuluyosun. Çokça arkadaş edinmeye bak, arkadaşlarının varlıgı sana sevgilini unutturucak.
dua ette başkasını bulsunda sana sarmasın....
Ayrıyız zaten ayrıldık yani..
Ben arkamama dönmeyeyim rahatlayayım diye açtım..Ama yine topa tutuldum..
..[/B]
Ayrıyız zaten ayrıldık yani..
Ben arkamama dönmeyeyim rahatlayayım diye açtım..Ama yine topa tutuldum..
20 yaşında,sevgilim değil ,eski sevgilim..
Ayrı olduğumuzu yazdım konuda..Beraber değiliz..Sadece geçer sallaa demeniz için açmıştım konuyu rahatlarım diye..
İnşallah..İyi o zaman "geçer salla"
Ama kendime göre büyük..Tabiki topa tutulursun.Sen büyük bir dert diye konu açıyorsun.17 yaşında gencecik kızsın.Bir manyağın manyaklıklarına müsama gösterip bi de beni seviyor diyorsun.Yaşadıklarından,hatalarından ders çıkarıp,ailene,derslerine geleceğine sarılacağına,ya o kazanırsa,ya ben kıskanırsam ya birini bulamazsam.... yok valla ya,biraz özgüvenini geliştrebileceğin kitaplar oku.Ben kzııyorum bu yaşta böyle şeylerle uğraşan gençlerimize.Hiç sana ah canım vah canım diyemeyeceğim kusura bakma güzelim.Aklını topla,kendi değerini bil ve derslerine odaklan.Hayatı bu kadar hızlı yaşamaya çalışıp tüketme.
Merhabalar gene ben.
Sevgilimle daha yeni ayrıyız taze,konu açmıştım bilenler bilir.
Bilmeyenler için kısa özet:çok küfür ediyordu,anneme aileme bana,en son buluşalım dedi bende ikna edemedim bizimkileri dedim bana,a... k... kezban,anneni s...,seni s...,ahmak,şerefsiz hepsini bir mesajda kullandı öyle böyle bitti.
Ama ben üzülüyorum.
Seviyodu ben biliyorum .. Ama saygımız yoktu.
Şimdi de üniversite sınavına girdim,kazanamadım,bu yıl hazırlanacağım,ya kazanamazsam?Ya başaramazsam korkusu var.
Ya o yaparsa da ben yapamaz evimde oturursam.
Sonracığıma dershanem var.
Ya beğenilmezsem,ya kimse sevmezse.
Ya onun gibisini bulamazsam gibi korkulu fikirleri düşünmeden edemiyorum.
Ne yapacağım ?
Rahatlamaya ihtiyacım var tatile gittim geldim gene yok rahatlayamıyorum.
Çalışmak için kafam rahat değil.
Ya o başkasını bulur ciddi ilişki yaşarda kimse beni begenmez de ben öyle oturur bir köşede kıskanırsam:18:
Haklısınız kurban olsun anneme..:113:Ya bi anneyi s... diye küfür eden biri sence hayırlı olur mu ya tamam seviyorsun ama düşün bunuda annene küfür ediyor annene !!
Ay inşallah,amiin,sağolun..yaşının küçük olmasına veriyorum hala bu kadar küfür yedikten sonra onu savunup beni hala seviyor demeni.İyi ki de bitmiş.İlerleyen yıllarda afedersin ama kendi kendine ne salakmışımda bunca küfürü yiyip susmuşum diyeceksin.
İnşallah.ayy okurken delirdim hem o kadar küfürden sonra hala onu düşünebilyor msun sen...canım bu daha şimdiden böyle ilerisini düşünemiyorum.bizim eşlerimiz bile böyle yapma hakkını bulmazken kendinde.......
sen ona baya bir bağlanmışsın bu belli ama yaşın küçük bu çok belli daha önünde uzun yıllar var eminim daha daha iyisini bulursun...
Haklısınız kurban olsun anneme..:113:
Ay inşallah,amiin,sağolun..
İnşallah.
Doğru kendini ne sanıyorsa salak!
Kendi ailesine de öyle o , ablaları 30 yaşında hep gider döver babasına bağırır,ailesi onun olduğu ortamda pek bişey diyemezler.Tabiiki de saygısız ya !! hem terbiyeli biri olsa anneye küfür edilmiceğini bilmesi lazım
Merhabalar gene ben.
Bilmeyenler için kısa özet:çok küfür ediyordu,anneme aileme bana,en son buluşalım dedi bende ikna edemedim bizimkileri dedim bana,a... k... kezban,anneni s...,seni s...,ahmak,şerefsiz hepsini bir mesajda kullandı öyle böyle bitti.
Ama ben üzülüyorum.
Şimdi de üniversite sınavına girdim,kazanamadım,bu yıl hazırlanacağım,ya kazanamazsam?Ya başaramazsam korkusu var.
Ne yapacağım ?
Ya o başkasını bulur ciddi ilişki yaşarda kimse beni begenmez de ben öyle oturur bir köşede kıskanırsam:18:
Kendi ailesine de öyle o , ablaları 30 yaşında hep gider döver babasına bağırır,ailesi onun olduğu ortamda pek bişey diyemezler.
Çok sinirli fevri kalkar döver maazallah.
Bide bana anlatırdı bak herkes bana böyle böyle yapıyor bende sana anlayış gösteriyorum.
Bi ara telefonda bana meşgulum işim var diye kapattı diye babası ne oluyor (anlayışlı davranmış sözde) sen böyle güzel konuşmazdın demiş oğluna.Salak şey.
Merhabalar gene ben.
Ama ben üzülüyorum.
Ne yapacağım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?