Büyük bir dert!! :((

Canım daha yaşın çok küçük böyle korkular için. Evet tepki geliyor şu an sana ama biraz düşün haklılık paylarını burda sana yazan tecrübeli ablalarının. Daha karşına ne insanlar çıkıcak üniversitede iş hayatında. Sonra dönüp dicen ben bu hayvana niye kendimi ezdirdim bu kadar diye pişmanlıklarını da yaşican. Lise çağlarında hepimiz aptalca ilişkiler yaşadık. bir şekilde bitiyo kurtuluyosun. Çokça arkadaş edinmeye bak, arkadaşlarının varlıgı sana sevgilini unutturucak.

Ayrıyız zaten ayrıldık yani..
Ben arkamama dönmeyeyim rahatlayayım diye açtım..Ama yine topa tutuldum..

20 yaşında,sevgilim değil ,eski sevgilim..
Katiline aşık olanlardansın sende anladığım kadarıyla..
Öldürücü darbeyi yiyene dek devam et bakalım..
Ayrı olduğumuzu yazdım konuda..Beraber değiliz..Sadece geçer sallaa demeniz için açmıştım konuyu rahatlarım diye..

Güzel cevabınız için çook teşekkür ederim.
Öyle olucak inşallah.

dua ette başkasını bulsunda sana sarmasın....

Ayrıyız zaten ayrıldık yani..
Ben arkamama dönmeyeyim rahatlayayım diye açtım..Ama yine topa tutuldum..

..[/B]

Tabiki topa tutulursun.Sen büyük bir dert diye konu açıyorsun.17 yaşında gencecik kızsın.Bir manyağın manyaklıklarına müsama gösterip bi de beni seviyor diyorsun.Yaşadıklarından,hatalarından ders çıkarıp,ailene,derslerine geleceğine sarılacağına,ya o kazanırsa,ya ben kıskanırsam ya birini bulamazsam.... yok valla ya,biraz özgüvenini geliştrebileceğin kitaplar oku.Ben kzııyorum bu yaşta böyle şeylerle uğraşan gençlerimize.Hiç sana ah canım vah canım diyemeyeceğim kusura bakma güzelim.Aklını topla,kendi değerini bil ve derslerine odaklan.Hayatı bu kadar hızlı yaşamaya çalışıp tüketme.

GEÇER SALLAAAAAA

İyi o zaman "geçer salla"
İnşallah..
Ama kendime göre büyük..
Evet doğru..Kendimi çok ezdiriyorum..
Çok hemde..
Neden böyleyim onuda bilmiyorum.
Çok dediği dedik biriydim..
O gitti başkası geldi sanki..
Yarından sonra çalışmaya başlıcam..
Kimse benden kıymetli değil çok sağolun..

ayy okurken delirdim hem o kadar küfürden sonra hala onu düşünebilyor msun sen...canım bu daha şimdiden böyle ilerisini düşünemiyorum.bizim eşlerimiz bile böyle yapma hakkını bulmazken kendinde.......

sen ona baya bir bağlanmışsın bu belli ama yaşın küçük bu çok belli daha önünde uzun yıllar var eminim daha daha iyisini bulursun...

Ya bi anneyi s... diye küfür eden biri sence hayırlı olur mu ya tamam seviyorsun ama düşün bunuda annene küfür ediyor annene !!

yaşının küçük olmasına veriyorum hala bu kadar küfür yedikten sonra onu savunup beni hala seviyor demeni.İyi ki de bitmiş.İlerleyen yıllarda afedersin ama kendi kendine ne salakmışımda bunca küfürü yiyip susmuşum diyeceksin.

Ya bi anneyi s... diye küfür eden biri sence hayırlı olur mu ya tamam seviyorsun ama düşün bunuda annene küfür ediyor annene !!
Haklısınız kurban olsun anneme..:113:
Ay inşallah,amiin,sağolun..
İnşallah.
Doğru kendini ne sanıyorsa salak!

Haklısınız kurban olsun anneme..:113:

Ay inşallah,amiin,sağolun..

İnşallah.
Doğru kendini ne sanıyorsa salak!

Tabiiki de saygısız ya !! hem terbiyeli biri olsa anneye küfür edilmiceğini bilmesi lazım

Tabiiki de saygısız ya !! hem terbiyeli biri olsa anneye küfür edilmiceğini bilmesi lazım
Kendi ailesine de öyle o , ablaları 30 yaşında hep gider döver babasına bağırır,ailesi onun olduğu ortamda pek bişey diyemezler.
Çok sinirli fevri kalkar döver maazallah.
Bide bana anlatırdı bak herkes bana böyle böyle yapıyor bende sana anlayış gösteriyorum.
Bi ara telefonda bana meşgulum işim var diye kapattı diye babası ne oluyor (anlayışlı davranmış sözde) sen böyle güzel konuşmazdın demiş oğluna.Salak şey.

Size küfreden ,ailenize küfür eden bir insan zaten hayırlı değildir fikrimce öteki konunuzada yorum yazmıştım sanırım kendinize saygınız olsun bunları hakediyormusunuz gibisinden neyse onun için yazmıycam tekrar

Baştan kazanamam yapamam derseniz yapamazsınızKazanacaksınız onsuzda güzel bir hayat kuracaksınızda size deger verecek hatta daha çok sevecek insanda çıkacak karşınıza güzel bir üniversite bölüm kazanıp güzel yerlere geleceksinizdebunları düşünürseniz kafanızda rahatlar kalbinizde öteki türlü daha çok gerilersiniz benden söylemesi herşeyde bir hayır vardır ayrıca bunları onu geçmek için ders olsun diye değil kendiniz için geleceginiz için yapmalısınız daha küçüksünüz belli ilerde hak vereceksiniz Rabbim nice hayırlı kapılar açıyor güzel insanlarla karşılaştırıyorki bu üzüldüklerine bin kat daha çok üzülüyor insan kendimi boş yere neden üzmüşüm diye

Son düzenleme:

Farkındasın bak işte bu iyi birşey senin annen ailen elin zibidisinden daha değerli olmak zorunda (bu zibidi lafından dolayıda kusura bakma demicem demiceğim için bunun için kusura bakma )

Son düzenleme:

o zaman ben senin kaygılarına yenilerini ekliyim, ya kafamıza uçak çarparsa, ya deprem olursa, ya ağır hastalığa yakalanırsak, ya böyle olursa ya şöyle olursa,.....bunların sonu gelmezki, hayat imtihanlarla dolu, böyle şeylerle boşu boşuna kendini yıpratıyorsun. kimse kaderini bilemez. allahtan hayılrıısnı isteyip yola devam etmek ve derslerine çalışmak zorundasın.

Yapmayın, Allah aşkına yapmayın.
Böyle saygısızca konuşan birine ne sizi ne ailenizi diline dolayacak fırsat vermeyin.
Gerçekten sizi seviyor olabilir, inanırım.
Ama sizi severken bile bu şekilde davranan biri yarın öbür gün bir şey olsa neler yapmaz ki?
Bırakın, yeni birini bulursa kıskanmayı bırakın acıyın o yeni kıza.
Sizin yaşadığınız problemleri o da yaşayacak çünkü.
Ki herkes sizin kadar pozitif yaklaşmaz duruma.
Bu tavırlarıyla o yalnız kalır siz değil.
Kaçın kurtulun, bu ülkede milyonlarca erkek var.
Böyle biriyle olacağınıza yalnızlığa bir süre dayanıp hak ettiğiniz insanı bulun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…