Büyük bir dertte bende var

gece dörtlere kadar ne diye bekliyormuş kapında?? çocuk boşuna gitmemiş evden

Sevgilin uni okumadi mi? Hangi cagda yasiyosunuz ya uni okudu diye kiza o....u demek falan var mi hala turkiyede? Valla ne yalan soyleyeyim ben oyle kara cahil aileyle ne kendimi ne ailemi muhatap ederim. Israr et donsun ogullari evine de biraksinlar pesinizi

bana o... diyen adamı kim olursa olsun parçalarım valla kaldıki oğluyla kaçmayı düşünücem ayrıca baban görmüyormu bu adam kim saat 4 e kadar bu kapıda yada rahatsız olan kimse yokmu. benim babam olsa çoktan kıyamet kopmuştu ortada anlatılmayan başka şeyler var bence

Burda önemli olan erkek arkadaşının tutumu, sana ne kadar sahip çıkabildiği, bunu ne kadar devam ettirebileceği ? 2 gün sonra zora gelip ilk fırsatta seni incitip incitmeyeceği. "Vay senin için ailemle ters düştüm" deyip - demeyeceği ? O duruşunu bozmazsa aile bir şekilde oğullarını kaybetmemek için kendini düzeltmek durumunda kalabilir. Ama bu "düzelmeler" hep göstermelik, içten içe kin duyup en ufak fırsatta hangi "hatanı" yakalarız diye sinsice hareket edebilirler. Ayrıca, onlar seni değil bu hadsiz sözleri ve tutumlarıyla sen onları istemeyecek durumdasın bence. Dilerim kızları vardır ve dilerim hayat hiç bir şeyi karşılıksız bırakmadığı gibi onlara da senin yerine ağır bir cevap vermez.

İnsanları ailelerine göre değerlendirmemek gerekiyo çocuğun babası karaktersizse çocuğun suçu ne ki

Sehir dısına gitti. Onları istedikleri gibi biri olmam. Sadece benim yapımda da evime gelene hizmet etmek var demek istedim. Sadece erkek arkadasımdan degil aikesinden de durumu dinledim. Erkek arkadasım oldugunda onunla yattım kalktım cnkü üniversite okuyorum diye düsünüyolar. Bir nevi iftira gibi. Kendileri düsünüp inanıyo

Kızları var ama yazık. Benim yasadıgımı yasamasını istemiyorum. Ben ailesini zaten istemiyorum. Olur da evlenirsek görüsmem diye de söyledim

Diğer sorduklarıma da yanıt verirseniz , bizler de ona göre yorumda bulunabiliriz. Alıntıladığınız mesajdaki diğer soruları sanırım önemsiz gördünüz.

Kızları var ama yazık. Benim yasadıgımı yasamasını istemiyorum. Ben ailesini zaten istemiyorum. Olur da evlenirsek görüsmem diye de söyledim

Unutmayın ne siz ne de karşınızdaki erkek ağaç kovuğundan çıkmadı. Olur da evlenirsek kısmına gelene kadar çok daha ciddi sorunlar var ortada , görmek istemeseniz de.

Ben ailesini zaten istemiyorum deyip kenara çekilmeniz çokta mümkün olmayacaktır. 4. veya 5. derece akrabalar değil bahsettikleriniz ; erkek arkadaşınızın anne ve babası.

Bunu bir paket program gibi düşünebilirsiniz. Paketten bunu alayım gerisini istemiyorum deme şansınız yok. Ve esasen şu anda sevdiğiniz erkek arkadaşınızı da o aile yetiştirip bugünlere getirdi.

Diğer sorduklarıma da yanıt verirseniz , bizler de ona göre yorumda bulunabiliriz. Alıntıladığınız mesajdaki diğer soruları sanırım önemsiz gördünüz.

Mobil oldugum icin gec yazıyorum ksura bakmayın. Eksik bisey anlatmıyorum. Erkek arkadasım suanda sehir dısında asker arkadasında kalıyo. İstenmememin sebebi üniversite okudugum icin rahat ve insanlarla yatan kalkan bi tip oldugum düsünülüyo ve benimle bu konuları konusma zahmetinde bile bulunmadan ogullarını sıkıstırıyolar. Bana orospu denmesi de bardagı tasıran son damla oluyo. Erkek arkadasım benim icin gitti ben burda oldugum sürece geri gelir diye düsünüyolar. O yüzden bende gidicem diye korkuyolar.

Oturdugunuz mahallede yükses sesle oglum bi orospu icin evi terk etti diye bagırılsa o aileyi ister miydiniz ? Erkek arkadasıma bugüne kadar istedikleri herseyi yaptırdılar. Burda calıs burda oku bu bölümü oku. Bizden baska kimseye yakın olma. Arkadasın olmasın. Biz evlenicegin zaman sama söyleriz gibi davrandılar. Köle mi bu cocuk ?

Her nolursa olsun o...pu "öyle sayılabilecek"(nasıl ifade etmem gerektiğini bilemedim) olanlara dahi söylenmez. O zaman erkeklerin çoğu o...pu sayılır bu mantığa göre. Asıl onlar bize çok da "temiz" gelmiyor ama mesele bu değil. Bak buna benzer bir olayı bir tanıdığım yaşadı ve ben erkek tarafının tanıdığıyım bir türlü oğullarının eş olarak seçtiği kızı neden kabullenmediklerini idrak edememiştim, kıza türlü aşağılamalar-hakaretler-çirkin kelimeler (sana söylenen ve daha ileri boyutlarda burda yazarsam terbiyemi aşıcam) arkadaşımız da evi terk etmişti (erkek olan)...ama kızı bırakmadı...düğünün alasını yaptı...gün oldu o kız evine davet etti, gitme tanıma fırsatım oldu ve o gün anladım ki erkek tarafının gelin olarak istememelerinin sebebi kızın onlara "fazla" olması idi...akıllı, kültürlü, her ortama uyan...evinde ağırlamasını bilen, dışarda çalışmasını bilen, zevk sahibi gerektiğinde lafını da esirmeyen, güçlü bir kızdı...bunun için istememişlerdi o kızı. Bir çok erkek sonuna kadar sahip çıkmaz, dedim ya iş erkekte bitiyo...bir de ikili oynayan erkekler var bu durumlarda iki tarafı idare ederim sanan kimseyle kötü olmam sanan...Elbet kimse onu bugüne kadar getiren ailesini silsin demez, diyemez, edebimiz buna müsaade etmez ama erkek babası edebini ayaklar altına almaya hiç çekinmemiş...Bu durumda insan ne kadar "alttan" alabilir ki ?! Onur-şeref asla dile sakız olucak değerler olamaz.

Son düzenleme:
şuan çalışma ve eğitim durumlarınız nedir ikinizin de? bir de yaşlarınız?

bunlar izleyeceğiniz yolda önemli çünkü. bence ya evlenin ya da ayrılın. sürüncemde yürümez gibi geliyor bana.

Senin ailenin bu konudaki yaklaşımını merak ediyorum, yani onlar asla senin huzurunun olmadığını bile bile yastığa rahat başarını koyamazlar ( Tecrübe ile sabit)...ama şu da bir gerçek...hayatta birileri için kendi mutluluklarından vaz geçmeye bi başlarsan her şey parmaklarının arasından kayar gider...bugün ailesi için bundan...yarın başka sebepten başkasından vazgeçirilirsin.... Sonra kendi hayatında figüran olup çıkarsın.

Son düzenleme:

O yüzden yaşlarınızı , eğitim durumlarınızı , şu anda ikinizinde çalışıp çalışmadığını sormuştum. Eminim konunuzu okuyan diğer arkadaşlarımızdan da merak edenler vardır.

Erkek arkadaşınız kendi kararlarını tabi kendi verebilir ancak bunun yolu bu değil.Sonuçta bu işte en büyük zararı şu an fark etmeseniz de aileniz ve siz görüyorsunuz.

Durduk yere mahallenize gelip bu şekilde bağıran insanlarla ailenizi aynı ortamda nasıl tutmayı düşünüyorsunuz açıkçası merak ediyorum. Görüşmeyiz demeyin ; hastalık var , sağlık var illa ki görüşülecek.

Bu huzursuz ortamda yaşamak istediğinize emin misiniz ?

Sizin onceki msjlariniza baktimda durumunuz baya karisik umarim huzuru mutlulugu bulursunuz..saglikli bir karar verin iyice dusunun hata yapar insan ama tekrarlari sizi uzer ailenizi dusunun kendinizi dunyaya bir kez geliyor insan degil mi

Mobil oldugum icin tek tek yazamıyorum. Özür diliyorum. Ben üniversite 4.sınıfım 23 yaşındayım bu sene mezun oluyorum. Erkek arkadasımda 23 yaşında ve benim istegim üzerine acıktan üniversite okuyo. Eksik olarak anlattıgım hicbirsey yok. Olayın bana ya sıyan kısmını tamamen anlattım. İşim hazır, erkek arkadaşım da kendi işinde çalışıyordu. Aylık 4bin gibi geliri vardı. Tabi suan sehir dısına gittiginden bu işi yapmıyor. Gittigi yrde işe başladı. 2000 tl maasa anlasmıslar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…