kızlar kemik eğriliği ve nefes problemim için ameliyat oldum. Bantlar çıktıktan sonra ilk bir hafta burnumun içini rahatsız ettikçe temizledim ellerimle burnumun içindeki kurumuş sümükleri elimle aldım yani yapmamak gerekiyormuş ama dayanamadım çok rahatsız ettiler. şimdi de içime korku düştü dikişlerim içerde patlamış ya da kemiğim kıkırdağım eğrilmiş olabilir mi?
dikiste sorun olsa sinyal verir.canin yanar yada kanar sizlar ne bileyim.bunlar yoksa bence korkma. doktoruna git rutin muayeneni ol.illaki oynadim demene gerek yok.
dikiste sorun olsa sinyal verir.canin yanar yada kanar sizlar ne bileyim.bunlar yoksa bence korkma. doktoruna git rutin muayeneni ol.illaki oynadim demene gerek yok.
dikişlerine bir zarar geldiğini sanmıyorum çünkü o ipleri çektikçe canın yanıyor.ben bir keresinde dikiş olduğunu anlamadan çekmeye çalışmıştım meğer dikişlerimmiş canım acıyınca bıraktım...kemiğin kıkırdağında eğrilmemiştir bence insanlar burnuna darbe alıyor da bir şey olmuyor.tabi sen doktorun yapma diyorsa yapma tabi iyileşmesini geciktiriyor olabilirsin..