Büyük Bir Heyecanla Başladığım Günüm, Karakolda Noktalandı :(

Ziligurtinin dedigi gibi neyseki gasp edip size ve esinize zarar vermediler..
Kamera kayitlarinin olmasi buyuk avantaj..
sizin sagliginiz ve huzurunuzun olmasi en onemli sey zaten..
umarim o adamda yakalanir ve tum cezasini ceker..

Evet ona şükrediyorum. Öyle bir şey olmadı çok şükür. En korktuğum şeylerden biridir gasp olayı. Allah kimsenin başına vermesin.

bu konuda kesinlikle bankamatiklerin guvenlik eksikligi var. siz unuttunuz gittiniz diyelim, arkanizdaki kendi kartiymis gibi devam ediyor. 2000 tl gibi bir meblayi cekmek istedigi zaman sifreyi tekrar sormasi gerekiyor. parca parca cekicek bile olsa bu kez de ikinci kez sormasi gerekir.en azindan burda boyle. bankamatikten cep telefonuna 5 euro kont yukleyecegim zaman bile sifremi tekrar istiyor. bu sekilde olsaydi en fazla 300-400 tl cekebilirdi.
boyle guvenlik bosluklari oldukca bunlarin onune gecilmez tabi. insanoglu bos bir anina gelip unutabilir vs. teknik acidan onleminin alinmasi gerekir.

bu konuda kesinlikle bankamatiklerin guvenlik eksikligi var. siz unuttunuz gittiniz diyelim, arkanizdaki kendi kartiymis gibi devam ediyor. 2000 tl gibi bir meblayi cekmek istedigi zaman sifreyi tekrar sormasi gerekiyor. parca parca cekicek bile olsa bu kez de ikinci kez sormasi gerekir.en azindan burda boyle. bankamatikten cep telefonuna 5 euro kont yukleyecegim zaman bile sifremi tekrar istiyor. bu sekilde olsaydi en fazla 300-400 tl cekebilirdi.
boyle guvenlik bosluklari oldukca bunlarin onune gecilmez tabi. insanoglu bos bir anina gelip unutabilir vs. teknik acidan onleminin alinmasi gerekir.

Orada sistem çok güzelmiş. Burada evet maalesef bu konuda açık var. Şifre istese kesinlikle çekemezdi, şifreyi kırsa da banka karşılardı ama işte kartı ben unuttuğum ve işlem devam ettiği için banka bir şey yapılamaz diyor ancak kayıtlar incelenir ve biz adamı teşhis edersek bankadan talep edebiliriz. Adam bulunursa sorun çözülecek umuyorum. İnşaallah adamın önceden de sabıkası vardır da kolay bulunur.

Grçekten çok üzüldüm çok çok geçmiş olsun canım.
Her şerde bir hayır vardı derler ya belki de öyledir.
Ne kadar vicdansız insanlar var anlayamıyorum.Dünyanı çivisi çıktı iyice......
Allahtan canınıza bişey gelmemiş.Bunun için şükredin ve üzülmeyin.Ebet yakalanacaktır ve cezasını çekecektir.

Grçekten çok üzüldüm çok çok geçmiş olsun canım.
Her şerde bir hayır vardı derler ya belki de öyledir.
Ne kadar vicdansız insanlar var anlayamıyorum.Dünyanı çivisi çıktı iyice......
Allahtan canınıza bişey gelmemiş.Bunun için şükredin ve üzülmeyin.Ebet yakalanacaktır ve cezasını çekecektir.

Çok teşekkür ederim canım.

gecmis olsun.
insallah hirsiz bulunur, siz bulamazsaniz da Allah'indan bulur zaten icinizi ferah tutun canim -tatlicadiarzu-

bankamatiklerde normalde günlük çekim limiti 1000 lira olması lazım sizinkinden nasıl 2000 lira çekmiş bence iyi bir araştırın.
eğer günlük çekim limitinizi arttırmadıysanız bunu da bankaya dilekçe yazarken sunabilirsiniz.

bankamatiklerde normalde günlük çekim limiti 1000 lira olması lazım sizinkinden nasıl 2000 lira çekmiş bence iyi bir araştırın.
eğer günlük çekim limitinizi arttırmadıysanız bunu da bankaya dilekçe yazarken sunabilirsiniz.

Evet günlük limit 1100 liradır. Bankaya sorduk, kredi kartlarına yeni bir düzenleme gelmiş ve limit 2000 liraya çıkarılmış.

Kızlar bunlar çeteymiş, bir kaç kişilermiş.
Adam bizden önce bankamatiğe bir şeyler yapıyor. Yanında bir kaç kişi var. Biz işlem yapıp oradan ayrıldıktan sonra adam parayı çekiyor. Çekerken sürekli arkasını kontrol ediyor. Ondan sonra hiç kimse atm den işlem yapamıyor. Allah cezalarını versin. İnşaallah en kısa zamanda bulunurlar. Aman dikkat edin bu tür olaylara karşı. Hafta sonu herhangi bir atm ye yaklaşırsam iki olsun.

Kızlar bunlar çeteymiş, bir kaç kişilermiş.
Adam bizden önce bankamatiğe bir şeyler yapıyor. Yanında bir kaç kişi var. Biz işlem yapıp oradan ayrıldıktan sonra adam parayı çekiyor. Çekerken sürekli arkasını kontrol ediyor. Ondan sonra hiç kimse atm den işlem yapamıyor. Allah cezalarını versin. İnşaallah en kısa zamanda bulunurlar. Aman dikkat edin bu tür olaylara karşı. Hafta sonu herhangi bir atm ye yaklaşırsam iki olsun.

çok geçmiş olsun...ya nasıl insanlar var pislik herifler alınteri dökmeden para çalmak kolay geliyor tabi.canını sıkma inşllah bulunurlar...onlar bu dünyada kazandıklarını sanan zavallılar..bunun ahiretide var senin ve başka kişilerin üzüntüsü RABBİM aheste aheste çıkartır merak etme.:1hug:

çok geçmiş olsun...ya nasıl insanlar var pislik herifler alınteri dökmeden para çalmak kolay geliyor tabi.canını sıkma inşllah bulunurlar...onlar bu dünyada kazandıklarını sanan zavallılar..bunun ahiretide var senin ve başka kişilerin üzüntüsü RABBİM aheste aheste çıkartır merak etme.:1hug:

Çok teşekkür ederim canım. Bulanacaklarına dair inancım var gerçekten, çünkü polis arkadaşlar sağolsun çok ilgileniyorlar. Ahirette çekeceklerinden hiç şüphem yok. Kul hakkı ile gidecekler ve onun hesabını veremeyecekler. Bu, içimi rahatlatıyor.

off ya çok üzüldüm çok korkarım ben böyle şeyylerden inş en kısa zamanda bulunur bu adamlar haram paradanda korkmuyorlar nasıl bir millet olmuşuz yaaa....

Son düzenleme:
geçmişler ola olan olmuş giden ne para ne de kart geri gelmez bence bundan sonra daha dikatli olun zaman kötü kimin hıllı kimin hırsız oldugu hiç belli olmuyor selam veriyon hırsız çıkıyor bence erken fark edip ucuz kurtulmuşsun dua et

Back
X