büyük bir sorunum var..:(

• Konu Sahibi Konu Sahibi ay_c
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

annem ilgileniyor kıyafetlerimlede zaten ruhsal olarak iyi degilim
teşekür ederim gittim dr ama tekrar gitmeliyim

Ne demek istediğini anlıyorum. Hem bir komşumda hem de bir ortaokul arkadaşımda benzer bir sorun vardı, uzun zaman oldu, bir çare bulabildiler mi bilemiyorum ama arkadaşım kiloluydu, ondan mı acaba diye çok düşünürdük. Sizin kilo probleminiz var mı?

yo çok degil 160 56 kilo civarıyım benimki bi hastalık giib geliyor bana

şimdi herkes buda dertmi diyordur içinden ama oluyor işte

ya her insanda olabilir bu ama çözümsüz değil her insanın anatomisi farklıdır ama bu koku için vucüt jelleri olduğunu biliyorum kullanmadım ama duymuştum... arkadaşlar söylemişler çoğu şeyi ama her anlamda beden temiz olmalı anlamışsındır zaaten..

bide kalabalık ortamlara gireceğin vakit taze duş alıp öyle git birde hergün iç çamaşırlarını değiştir mesela ben çok terleyen birisi değilim ama hareketli birgün geçirdiysem mutlaka duş alırım bazen günde iki kez duş aldığım bile olur bazende iki güne bir yani hareketliliğe göre değişiyor bu...

bi aara benim ağzımda bişeyler pıhtılaşıyordu şeffaf renkli sürekli oluyordu bu doktora gittim ne var bunda bende de oluyor demişti :)

yani bazen takıntı yapıyoruz ama sen sürekli kendini koklama insanlara kokmuşsan hepimizin arasıra yaşadığı şeylerdir bunlar

birde bu deorant parfüm türü şeyleride fazla kullanma vücut kokusunu bastırayım derken ikisi karışınca dahada iğrenç bir koku çıkıyor dahada yoğunlaşıyor koku mesela ben çok tiksinirim böyle olduğu zaman herşeyin bi dozu olmalı
bide vucut parfumunü bulman önemli yani parfümle özdeşleşmiş olan vucuduna yakışanı

yani bilmiyorum aklıma gelenleri sölemeye çalıştım

haklısınız da işte olmuyor ki napıyım çok takıyorum hemde çok dersi dinlemeyip sagımı solumu dinliyorum bana bişey diyolar mı diye ne kafam allak bullak oluyo birinede soramam ki çok utanç verici((

haklısınız da işte olmuyor ki napıyım çok takıyorum hemde çok dersi dinlemeyip sagımı solumu dinliyorum bana bişey diyolar mı diye ne kafam allak bullak oluyo birinede soramam ki çok utanç verici((

canım bence sende sosyalfobi var bi psikoloğa gitmen iyi olacak yani bir eğitimci olarak nacizane tavsiyem çok takılma herşeye

hhiç normal degilim zaten hiç yaşama hevesim yok ki benim ne bileyim

işte kokudan daha önemli sorunda bu zaten mesela hepimizin kendimizde beğenmediğimiz bir özelliğimiz vardır ama ne yapıyoruz bunu bastırıyoruz ve hayatımıza devam ediyoruz sadece onu düşünüp buna odaklanmamaya çalış vede kitap okumayı ihmal etme çok rahatlatır... psikoloğa gitmeyide erteleme hepimizin dönem dönem bunalıma girdiğimiz zaman oluyor

Annen,teyzen,kuzenin kardeşin hiç mi kimsen yok onlara sorabilirsin. Eğer sorup kokmuyorsun cevabı alıp, hala
kokuyorum diye düşünüyorsun takıntı yapmışsın demektir.Onuda ancak psikologla veya becere bilirsen kendini telkinle çözersin

19 yaşındasın ergenlik döneminde kızlarda hormonlar fazla çalıştığından bazen koku ağır olabiliyor. Diğer aklıma gelen ihtimal yediğin yemekler sebep oluyor olabilir. Mesela sarımsak çok yiyenlerde ter kokusu bile sarımsak olabiliyor. Bazı yöresel yemek tarzı ağır kokulu olmasına sebep olabiliyor. Mesela hayvansal yağ yemekte kullanmak filan. Bi süre sebze filan ağırlıklı beslen yağlı baharatlı tuzlu şeylerden uzaklaş belki faydası olur.

hastalıksa eğer tedaviyle kurtulabilirsin.başka doktorlara da git.mutlaka biri çare bulur.bir de sana tavsiyem,gün aşırı karbonatlı suyla duş al.bir de haftada bir,bezi sirkeyle ıslat heryerini sil ve yine duş al.mutlaka faydasını göreceksin.

Canım, kimsenin öyle kendine has kötü bir kokusu olamaz genetik olarak. Bazı insanlar, çok baharatlı veya ağır yiyecekler yediği için daha farklı kokabilir.

Ama duş aldım 10-15 dk sonra kötü kokuyormuşum gibi diyorsun ya, bu imkansız, terlesen bilen bakterilerin oluşumu için bir süre lazım.

Bence sen takıntı yaptın, böyle bir koku aradığın için sana varmış gibi geliyor.

Hastalık hastası insanlar da sürekli bir yerlerini dinlerler ya, o yüzden hep bir tarafları ağrırmış gibi gelir.

Bence durumun müsait ise psikolojik bir yardım al, en azından emin olursun sadece bir kuruntu mu seninki; kokuyorsan der zaten doktor, ama sanmıyorum.

Pis bi insan degilmissin ki neden utaniyorsun ? Mecbur soracaksin bi kac kisiye. Teni agir kokan insanlar var bende tanidim bi iki oyle insan ve hergun kokuyolardi istisnasiz yani dusla fln alakali olamaz. Yediklerine dikkat et agir baharatli kokulu seyler yeme. Ne yersen osun derler ya bolca turuncgil ye mesela sonucu gözle

sogan sarımsak baharatlı çok sevmemde yemiyorumda ama psikolojikte olabilir tabiki sınav dönemindeyim sınavlarım bitince tekrar dr gidecegim bakalım umarım iyleşirim sürekli böyle düşünmek beni deli ediyor(

teşekür ederim ama düzelecegide yok..umudumda yok denemedigim şey kalmadı artık

her sabah dus, ağız bakımı, epilasyon hiç kıllı dolaşma ve krem, eğer koku vajinal bir koku ise dr ye git iltihap önleyici antibiyotik, vücutta iltihap vajinadan koku salabilir, bir tarçını (hani su cubuk cubuk olanı bir fincan sıcak suya at demlensin iç bak 3 4 gün sonra miss gibi kokacaksın, ne yersen teninden o koku çıkar, o yüzden baharatlı yıyecekleri az tüket , soğan sarımsak az tüket mesela dus alırken bir masrapaya portakal kabuğunu at son o suyu üstünden dök inan bunlar cok etkili heleki tarçın bayılacaksın:) banada dua edeceksin

ve zeytiyağlı sevze ye bol bol

Canım duş alırken lifine karbonat döküp kokan bölgelere sürmeyi denedin mi ?
İyi gelir inşallah .

Başka bir doktora git canım. Bir doktorla olacak bir şey değil. İnternette araştır,ten kokusuyla ilgili falan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…