evet canım ben de öyle düşündüğüm için konudaki tek ama tek önemli kısmı alıntı yaptım,direk sordum.Umut artık ne ise o madde bir genç kızımız bunu göremeyecek kadar cahil.
bir kere bu maddeye esir olan hayatta her şeye karşı zayıftır.
Ikisinide secmemelisin..merhaba sevgili kk üyeleri forumu fırsat buldukça takip ederim.Eski konularımı bilenler bilir.9 ay oldu ilişkimi bitireli kurtuldum ve artık acı çekmiyorum baya bay zayıflamıştım artık yavaştan tekrar almaya başladım kaybettigim kilolarımı :) İzledim bu geçen günlerde kendimi iyileşiyordum evet iyileşiyordum yavaşca ve artık mutlu olabiliyorum,gülebiliyorum,sosyalleşebiliorum Şimdi başka bir derdim var sizinle onu paylaşmak istiyorum 2 tane sevgili adayım var ben bu kişileri özellikleri ile birlikte size anlatıp sizden fikir almak istiyorum.birinci sevgili adayına A,ikinci sevgili adayına B demek istiyorum.A çok İlgili her gün arıyor, mesaj atıyor.iyi bir insana benziyor.İnsanlara karşı saygılı fakat biraz degişik hareketleri var şöyle anlatayım fazla tripci onu sevmemi istiyor saçmalama dememe ragmen seveceksin evlenecegiz diyor.ya diyorum daha sevgilim degilsin diyorum bozuluyor trip yapıyor.Çok inatçı ve çok duygusal 2 kere telefonda agladı şok oldum A ayrıca maddi açıdan çok çok iyi ve üniversite mezunu bunuda belirtmeden geçmeyecegim.B sevgili adayı sempatik bir insan hayatı resmen yutmuş çok gezmiş çok tozmuş,kimin ne oldugunu bilen bir insan fakat biraz umursamaz zengin tipler olur ya altında bmw ile gezen tiplerden.Ben bu insandan hep uzak durmaya çalıştım.Korktum acıkcası Ama o beni bırakmıyor cok baskı yaparak degil sen benim herşeyim ol diyerek...Hiç trip yaptıgını ve bana sesini yükselttigini görmedim duymadım...Peşinde çok kız var ama bu da benim peşimde Kimbilir belki eşim olursun beni adam edersin diyor...Yine kaçıyorum ben...Ondan uzak durmamım tek nedeni kötü bir alışkanlıgı var Ama ben yanında oldugumda kesinlikle kullanmıyor,uzak duruyor Söylüyorum kullanmaya devam edecen mi diye ? Hayatımda beni mutlu eden şey yok ben böyle iyiyim diyor Bunun dışında ona karşı begenim var Onunla vakit geçirdigimde çok egleniyorum...A ile vakit geçirdigimde cok sık bogaz ediyor sıkılıyorum... Ne yapıcam kızlar...Berbat bir ilişkiden çıktım ben Depresyonun dibini yaşadım...düşünün Korkuyorum yanlış bişiler yapmaktan
Yorumlarını bekliyorum arkadaşlar
Sen biriyle evlenmek mi istiyorsun yani?
Yani illa evlenmek mi olacak sonuç?
yaşı öğrendim yazmışsın,sütten ağzın yanmış yoğurdu üfleyim demek yerine galon galon yutuyorsun..bilmem ne kullanan serseri ile ciddi bir insanın ne işi olur,olmaz,sendeki durum ne bir daha acı çekeyim isteği ya da ciddiyetsizlik günümü gün edeyim..
bir de ;
bu arada aynı anda iki erkekle nasıl flört edebiliyorsun aklım almadı.
çıkmıyoruz diye bir cevap verme sakın,çok flörtöz bir yaklaşım olduğu aşikar...
ben senle evlencem diyo birisi ısrarla trip atıyo,diğeri belki beni yola getirirsin ciddileşirim diyo öylemi ..sabah sabah güldüm.
pekala senin dediğin gibi olsun benden bir abla nasihatı kabul edersen..ikisiylede sevgili degilim.Ama arkadaş olarak görüşüyorum.Flört olarak bakmanız dogrudur böyle anlatınca bu şekilde anlaşılır ama ben söylenen sözleri davranışları yazıyorum ! yaşadıklarımı degil
evet canım ben de öyle düşündüğüm için konudaki tek ama tek önemli kısmı alıntı yaptım,direk sordum.
asıl mevzusu bu çünkü.
madde kullanan birini seçenekler arasında değerlendirebilmesi çok düşündürücü.
cevabını bekliyorum konu sahibinin.eğer madde değilse kullandığı -belki de alkolü kastetti-ona göre daha sağlıklı yorum yapabiliriz.
ikisi de çok itici sevimsiz tipler
bak yeni bi yıgıntıdan çıktım diyosun
bu seferkilerin altında kalırsın valla
dertsiz başına dert arama
Sen ne iş yapıyosun?
Bu arkadaşlarla nerede tanıştın? 9 aylık bir ayrılık sonrası depresyondan sonra bu tiplerle ciddi bir ilişkiyi nasıl düşünüyosun?
Şuan maddi olanakları seni cezbettiğini düşünüyorum.
Temkinli ol.
2. seçenekte ki arkadaşı seçecek gibi geldin bana, madde bağımlısı yada kötü alışkanlığı her neyse seni yıpratır.
İyi düşün doğru karar ver.
Ikisini de seçme. Zaten secenek varsa kalbin ikisini de secmemis demektir. Kalbin birini secseydi ikinci sık olmazdı bile.
Ayrıca ne trip atıp ağlayan adamdan ne de hala adam olamamış sen beni adam et diyenden Hayır gelmez.
pekala senin dediğin gibi olsun benden bir abla nasihatı kabul edersen..
yağmurdan kaçacam diye doluya tutulma
dimyata pirince gidicem derken evdeki bulgurdan olma
sonra bu günlerinide çok arasın..
ince ele sık doku
hayata karşı bilinçli ol
sevmek sevilmek herkesin hakkı
ama dualarını hayırlısı için aç
yakışıklı ilgili ve zengin olması altında BMW olmasına değil,Allah korkusu olması ve sana saygıyla bakmasına aç ellerini..
Hakkında hayırlısı olsun inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?