BÜYÜK BİR YIGINTIDAN KALKTIM ŞİMDİ KARARSIZLIKTAYIM

Umut artık ne ise o madde bir genç kızımız bunu göremeyecek kadar cahil.
bir kere bu maddeye esir olan hayatta her şeye karşı zayıftır.
evet canım ben de öyle düşündüğüm için konudaki tek ama tek önemli kısmı alıntı yaptım,direk sordum.
asıl mevzusu bu çünkü.
madde kullanan birini seçenekler arasında değerlendirebilmesi çok düşündürücü.
cevabını bekliyorum konu sahibinin.eğer madde değilse kullandığı -belki de alkolü kastetti-ona göre daha sağlıklı yorum yapabiliriz.

Sen ne iş yapıyosun?
Bu arkadaşlarla nerede tanıştın? 9 aylık bir ayrılık sonrası depresyondan sonra bu tiplerle ciddi bir ilişkiyi nasıl düşünüyosun?
Şuan maddi olanakları seni cezbettiğini düşünüyorum.
Temkinli ol.
2. seçenekte ki arkadaşı seçecek gibi geldin bana, madde bağımlısı yada kötü alışkanlığı her neyse seni yıpratır.
İyi düşün doğru karar ver.

Ikisini de seçme. Zaten secenek varsa kalbin ikisini de secmemis demektir. Kalbin birini secseydi ikinci sık olmazdı bile.
Ayrıca ne trip atıp ağlayan adamdan ne de hala adam olamamış sen beni adam et diyenden Hayır gelmez.

Ikisinide secmemelisin..

İkisinide seçme dur biraz... acelen ne.

..ve baska bir yigintinin altinda kaliyor.
(Hikayenin sonu)

Bence sen ilk önce kendi kendinle mutlu ol.
Karsina hayirli biri cikar ileride insallah o vakit kararsiz kalmassin.

Sen biriyle evlenmek mi istiyorsun yani?
Yani illa evlenmek mi olacak sonuç?

evlenmek istemiyorum sadece sevilmek istiyorum bir kaç yıl kendimi toparlamak istiyorum hala unutmuş degilim yaşadıklarımı....Bu yüzden sadece sevilmeye ihtiyacım var ama dogru kişi tarafından

ikisiylede sevgili degilim.Ama arkadaş olarak görüşüyorum.Flört olarak bakmanız dogrudur böyle anlatınca bu şekilde anlaşılır ama ben söylenen sözleri davranışları yazıyorum ! yaşadıklarımı degil

b olmaz bastan ele.
a ya gelince hoslanmiyorsun etmiyorsun sirf o seni seviyor diye iliskiye baslayamazsin.
ikisini de cikar hayatindan.

ikisi de çok itici sevimsiz tipler

bak yeni bi yıgıntıdan çıktım diyosun

bu seferkilerin altında kalırsın valla

dertsiz başına dert arama

pekala senin dediğin gibi olsun benden bir abla nasihatı kabul edersen..
yağmurdan kaçacam diye doluya tutulma
dimyata pirince gidicem derken evdeki bulgurdan olma
sonra bu günlerinide çok arasın..
ince ele sık doku
hayata karşı bilinçli ol
sevmek sevilmek herkesin hakkı
ama dualarını hayırlısı için aç
yakışıklı ilgili ve zengin olması altında BMW olmasına değil,Allah korkusu olması ve sana saygıyla bakmasına aç ellerini..
Hakkında hayırlısı olsun inşallah.

kötü alışkanlıktan kastım alkoldür arkadaşlar çünkü tadında içmiyor aşırı kullanıyor.Yoksa insanların hayat yaşantılarına karışacak bir insan degilim !

ikisi de çok itici sevimsiz tipler

bak yeni bi yıgıntıdan çıktım diyosun

bu seferkilerin altında kalırsın valla

dertsiz başına dert arama

teşekkür ederim Saglıklı bir karar veremedigim için yanlış bir şeyler yapmak istemedigim için zaten burdaki arkadaşlara soruyorum...fakat yargısız görüş bildiriliyor.Saglıklı karar veriyor olsaydım size neden sorayım Arkadaşlar !

Haklısınız saglıklı bir karar vermek için görüşlerinize başvuruyorum teşekkürler

Ikisini de seçme. Zaten secenek varsa kalbin ikisini de secmemis demektir. Kalbin birini secseydi ikinci sık olmazdı bile.
Ayrıca ne trip atıp ağlayan adamdan ne de hala adam olamamış sen beni adam et diyenden Hayır gelmez.

teşekkür ederim Haklısınız

Ikisinden de kac bir 9 ay daha enkaz yasamak istemiyorsan tabi.
1.den uzak dur. Takintili , bence psikolojik sorunlari olan srvgili oldugunuzda her turlu burnundan getirecek biri,
2.den uzak dur. Beni adam edebilirsin diyen adamlar asla adam olmazlar. Erkekleri degistirmeye calismak kadina verilmis en buyuk iskence. O istemedigi surece degisim olmaz. Bir de aldatilman cok muhtemel
bunlari yazdiklatina istinaden cikardim

teşekkürler güzel yorumlarınız için Sanırım ikiside yanlış

Beni adam edersin nedir? Çocuk mu büyüteceksin ilişkinde. Aldığın yaralar yetmedi sanırım sana. Özellikle bu beni adam edersin kısmına takıldım, hemen ondan uzaklaş sana zarar verecek tiplerle alakadar olma. Diğerini de sevmiyorsun belli ki, sırf olmak için olunmaz. Dertsiz başına dert mi arıyorsun yahu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…