BÜYÜK BİR YIGINTIDAN KALKTIM ŞİMDİ KARARSIZLIKTAYIM

Sevgili adayı nasıl bir şeydir ya? Biz şu daha iyi deyince onu mu sevmeye başlayacaksın?

Kendi düşüncem ikisi de çoook itici...

Brn olsam c ye bakardım. Zaten bi ilişki yaşaöıssınız belliki yaralar almışsınız. Bence yeni birisi için trreddüte düşüyorsanız o o değildir emin olun. Yani siz ikisi arasonda kaldıysanız ikiside doğrusu değil demektir. Çünkü swvdiğiniz insandan teressüt etmezsimiz siz anlamaddan gelir yerleşir hayatınıza:-D bence sabırlı olun ve yeni sulara yelken açın.
Not: anlatımınızfan b ye daha yakın olduğunuzu hisseettiim ama kesinlikle iyi viri olmadığını varsayıyorum.. hayatta mutlu olmayı beceremeyen biri,bir başkasını da mutlu edemez bence. ..

1. takıntılı belli ki sorunlu bir yapısı var olmaz olamaz..
2. en büyük problemi alkol sorunu sen beni düzeltirsin lafına falan bakma alkol alan adam birde alkolikse hayatta kimse düzeltemez kendi istemediği yada tedavi olmadığı sürece ki sen zaten sorunlu bir ayrılık dönemi geçirmiş yeni yeni kendine geliyorsun milletin alkolüylemi uğraşacaksın bırak Allah aşkına ikisini de biraz daha kendini dinle daha iyileri çıkacaktır karşına...

ben niyeyse kıl oldum yazdığın konuya
kötü bi ilişkiden çıkmış depresyonda bir kız onun için savaşan iki yiğit..
a kişisi beni seveceksin evleneceksin demiş çok ağlamış çok seviyomuş çok aşıkmış zenginmiş
b kişisinin tek problemi alkol onun dışında oda çok seviyo çok aşık oda zengin + bmw var altında
a kişisi sıkboğaz ediyor
b kişinin yanında çok eğleniyorsun
bunu dizi seneryosu olarak yaz yönet
bi bmw de sen alırsın yemin ediyorum..

Doğru kişiyi bulduğunda, hiç düşünmeden ona doğru çekildiğini hissedersin. Arada falan kalmazsın.

A`ya daha sevgili degiliz diyosun ama telefonda evlilik muhabbetine kadar gidiyor is, her gun mesaj atiyor sana, adam agladi diyorsun. Yaptigin cok ayip, madem sevemiceksin neden umut veriyorsun? Senin yaptigin insanlarin duygulariyla oynamak...
B`ye gelince pek guvenilir bir tip gelmedi bana.
Bence bu kadar kotu bir iliskiden cikan bir kiz icin 2 tane sevgili adayi cok fazla, bana gore iki kisiyi idare ediyosun.

c hiçbiri.
çünkü sevmiyorsun 2sinide. sevsen seçim yapmazdın. direkt bilirdin kim olduğunu

Gerçekler yaşanıldıgında bu durum bazı insanlara garip gelebilir.Bu arada dalga konusu olsun diye konu açmadım.9 ay sonra ilk defa konu açtım ki bana akıl verecek fikirlerini anımsayacagım insanları dinlemek için yazdım.

Birine karşı bir şey hissetmiş olsaydın eğer arada kalmazdın bence de hiç birini seçme biri seni boğuyo diğerinin kötü alışkanlığı var diyosun

A ile B yi idare edecek kadar karektersiz bir insan degilim.İkisinede arkadaşlık gözüyle bakıyordum.Taki onların düşüncelerini ögrenene kadar ! Sadece düşüncede kalmasını sagladım sizce bu da bir basarıdır.Eger gerçekten benim yerimde başkası olsaydı ikisini de idare ederdi.Benim çevrem güvenilir insanlarla,işi gücü olan insanlarla dolu ister istemez konusuyoruz.aradıklarında da tabiki cvb veriyorum.Kimseye bana açıldıkları için sırt dönecek degilim.Niyetleri belli en azından.

Bu şekilde ilişki başlamaz ki. Evlendirme programı gibi özellik seçmek bu. Seveceğin an a sına b sine bakmayacaksın bunu hissedersin.

Tabiki hiç birini secme, zaten sevmiyosun, hem ikiside olgunlasamamis daha

yazı tura attım inanırmısın dik geldi ,hiçbirini seçme

Beni adam edersin ne ya hu?

Bu mu etkileyici geliyor?

Yoksa diğerinin ağlayıp durması mı etkileyici?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…