Brn olsam c ye bakardım. Zaten bi ilişki yaşaöıssınız belliki yaralar almışsınız. Bence yeni birisi için trreddüte düşüyorsanız o o değildir emin olun. Yani siz ikisi arasonda kaldıysanız ikiside doğrusu değil demektir. Çünkü swvdiğiniz insandan teressüt etmezsimiz siz anlamaddan gelir yerleşir hayatınıza:-D bence sabırlı olun ve yeni sulara yelken açın.merhaba sevgili kk üyeleri forumu fırsat buldukça takip ederim.Eski konularımı bilenler bilir.9 ay oldu ilişkimi bitireli kurtuldum ve artık acı çekmiyorum baya bay zayıflamıştım artık yavaştan tekrar almaya başladım kaybettigim kilolarımı :) İzledim bu geçen günlerde kendimi iyileşiyordum evet iyileşiyordum yavaşca ve artık mutlu olabiliyorum,gülebiliyorum,sosyalleşebiliorum Şimdi başka bir derdim var sizinle onu paylaşmak istiyorum 2 tane sevgili adayım var ben bu kişileri özellikleri ile birlikte size anlatıp sizden fikir almak istiyorum.birinci sevgili adayına A,ikinci sevgili adayına B demek istiyorum.A çok İlgili her gün arıyor, mesaj atıyor.iyi bir insana benziyor.İnsanlara karşı saygılı fakat biraz degişik hareketleri var şöyle anlatayım fazla tripci onu sevmemi istiyor saçmalama dememe ragmen seveceksin evlenecegiz diyor.ya diyorum daha sevgilim degilsin diyorum bozuluyor trip yapıyor.Çok inatçı ve çok duygusal 2 kere telefonda agladı şok oldum A ayrıca maddi açıdan çok çok iyi ve üniversite mezunu bunuda belirtmeden geçmeyecegim.B sevgili adayı sempatik bir insan hayatı resmen yutmuş çok gezmiş çok tozmuş,kimin ne oldugunu bilen bir insan fakat biraz umursamaz zengin tipler olur ya altında bmw ile gezen tiplerden.Ben bu insandan hep uzak durmaya çalıştım.Korktum acıkcası Ama o beni bırakmıyor cok baskı yaparak degil sen benim herşeyim ol diyerek...Hiç trip yaptıgını ve bana sesini yükselttigini görmedim duymadım...Peşinde çok kız var ama bu da benim peşimde Kimbilir belki eşim olursun beni adam edersin diyor...Yine kaçıyorum ben...Ondan uzak durmamım tek nedeni kötü bir alışkanlıgı var Ama ben yanında oldugumda kesinlikle kullanmıyor,uzak duruyor Söylüyorum kullanmaya devam edecen mi diye ? Hayatımda beni mutlu eden şey yok ben böyle iyiyim diyor Bunun dışında ona karşı begenim var Onunla vakit geçirdigimde çok egleniyorum...A ile vakit geçirdigimde cok sık bogaz ediyor sıkılıyorum... Ne yapıcam kızlar...Berbat bir ilişkiden çıktım ben Depresyonun dibini yaşadım...düşünün Korkuyorum yanlış bişiler yapmaktan
Yorumlarını bekliyorum arkadaşlar
kötü alışkanlıktan kastım alkoldür arkadaşlar çünkü tadında içmiyor aşırı kullanıyor.Yoksa insanların hayat yaşantılarına karışacak bir insan degilim !
c hiçbiri.merhaba sevgili kk üyeleri forumu fırsat buldukça takip ederim.Eski konularımı bilenler bilir.9 ay oldu ilişkimi bitireli kurtuldum ve artık acı çekmiyorum baya bay zayıflamıştım artık yavaştan tekrar almaya başladım kaybettigim kilolarımı :) İzledim bu geçen günlerde kendimi iyileşiyordum evet iyileşiyordum yavaşca ve artık mutlu olabiliyorum,gülebiliyorum,sosyalleşebiliorum Şimdi başka bir derdim var sizinle onu paylaşmak istiyorum 2 tane sevgili adayım var ben bu kişileri özellikleri ile birlikte size anlatıp sizden fikir almak istiyorum.birinci sevgili adayına A,ikinci sevgili adayına B demek istiyorum.A çok İlgili her gün arıyor, mesaj atıyor.iyi bir insana benziyor.İnsanlara karşı saygılı fakat biraz degişik hareketleri var şöyle anlatayım fazla tripci onu sevmemi istiyor saçmalama dememe ragmen seveceksin evlenecegiz diyor.ya diyorum daha sevgilim degilsin diyorum bozuluyor trip yapıyor.Çok inatçı ve çok duygusal 2 kere telefonda agladı şok oldum A ayrıca maddi açıdan çok çok iyi ve üniversite mezunu bunuda belirtmeden geçmeyecegim.B sevgili adayı sempatik bir insan hayatı resmen yutmuş çok gezmiş çok tozmuş,kimin ne oldugunu bilen bir insan fakat biraz umursamaz zengin tipler olur ya altında bmw ile gezen tiplerden.Ben bu insandan hep uzak durmaya çalıştım.Korktum acıkcası Ama o beni bırakmıyor cok baskı yaparak degil sen benim herşeyim ol diyerek...Hiç trip yaptıgını ve bana sesini yükselttigini görmedim duymadım...Peşinde çok kız var ama bu da benim peşimde Kimbilir belki eşim olursun beni adam edersin diyor...Yine kaçıyorum ben...Ondan uzak durmamım tek nedeni kötü bir alışkanlıgı var Ama ben yanında oldugumda kesinlikle kullanmıyor,uzak duruyor Söylüyorum kullanmaya devam edecen mi diye ? Hayatımda beni mutlu eden şey yok ben böyle iyiyim diyor Bunun dışında ona karşı begenim var Onunla vakit geçirdigimde çok egleniyorum...A ile vakit geçirdigimde cok sık bogaz ediyor sıkılıyorum... Ne yapıcam kızlar...Berbat bir ilişkiden çıktım ben Depresyonun dibini yaşadım...düşünün Korkuyorum yanlış bişiler yapmaktan
Yorumlarını bekliyorum arkadaşlar
ben niyeyse kıl oldum yazdığın konuya
kötü bi ilişkiden çıkmış depresyonda bir kız onun için savaşan iki yiğit..
a kişisi beni seveceksin evleneceksin demiş çok ağlamış çok seviyomuş çok aşıkmış zenginmiş
b kişisinin tek problemi alkol onun dışında oda çok seviyo çok aşık oda zengin + bmw var altında
a kişisi sıkboğaz ediyor
b kişinin yanında çok eğleniyorsun
bunu dizi seneryosu olarak yaz yönet
bi bmw de sen alırsın yemin ediyorum..
A`ya daha sevgili degiliz diyosun ama telefonda evlilik muhabbetine kadar gidiyor is, her gun mesaj atiyor sana, adam agladi diyorsun. Yaptigin cok ayip, madem sevemiceksin neden umut veriyorsun? Senin yaptigin insanlarin duygulariyla oynamak...
B`ye gelince pek guvenilir bir tip gelmedi bana.
Bence bu kadar kotu bir iliskiden cikan bir kiz icin 2 tane sevgili adayi cok fazla, bana gore iki kisiyi idare ediyosun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?