- 18 Nisan 2013
- 187
- 148
- 123
merhaba sevgili kk üyeleri forumu fırsat buldukça takip ederim.Eski konularımı bilenler bilir.
9 ay oldu ilişkimi bitireli kurtuldum ve artık acı çekmiyorum baya bay zayıflamıştım artık yavaştan tekrar almaya başladım kaybettigim kilolarımı :)
İzledim bu geçen günlerde kendimi iyileşiyordum evet iyileşiyordum yavaşca ve artık mutlu olabiliyorum,gülebiliyorum,sosyalleşebiliorum
Şimdi başka bir derdim var sizinle onu paylaşmak istiyorum 2 tane sevgili adayım var ben bu kişileri özellikleri ile birlikte size anlatıp sizden fikir almak istiyorum.birinci sevgili adayına A,ikinci sevgili adayına B demek istiyorum.A çok İlgili her gün arıyor, mesaj atıyor.iyi bir insana benziyor.İnsanlara karşı saygılı fakat biraz degişik hareketleri var şöyle anlatayım fazla tripci onu sevmemi istiyor saçmalama dememe ragmen seveceksin evlenecegiz diyor.ya diyorum daha sevgilim degilsin diyorum bozuluyor trip yapıyor.Çok inatçı ve çok duygusal 2 kere telefonda agladı şok oldum
A ayrıca maddi açıdan çok çok iyi ve üniversite mezunu bunuda belirtmeden geçmeyecegim.B sevgili adayı sempatik bir insan hayatı resmen yutmuş çok gezmiş çok tozmuş,kimin ne oldugunu bilen bir insan fakat biraz umursamaz zengin tipler olur ya altında bmw ile gezen tiplerden.Ben bu insandan hep uzak durmaya çalıştım.Korktum acıkcası
Ama o beni bırakmıyor cok baskı yaparak degil sen benim herşeyim ol diyerek...Hiç trip yaptıgını ve bana sesini yükselttigini görmedim duymadım...Peşinde çok kız var ama bu da benim peşimde
Kimbilir belki eşim olursun beni adam edersin diyor...Yine kaçıyorum ben...Ondan uzak durmamım tek nedeni kötü bir alışkanlıgı var
Ama ben yanında oldugumda kesinlikle kullanmıyor,uzak duruyor
Söylüyorum kullanmaya devam edecen mi diye ? Hayatımda beni mutlu eden şey yok ben böyle iyiyim diyor
Bunun dışında ona karşı begenim var
Onunla vakit geçirdigimde çok egleniyorum...A ile vakit geçirdigimde cok sık bogaz ediyor sıkılıyorum...
Ne yapıcam kızlar...Berbat bir ilişkiden çıktım ben
Depresyonun dibini yaşadım...düşünün
Korkuyorum yanlış bişiler yapmaktan 
Yorumlarını bekliyorum arkadaşlar

Yorumlarını bekliyorum arkadaşlar