• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BÜYÜK BİR YIGINTIDAN KALKTIM ŞİMDİ KARARSIZLIKTAYIM

VEFAS

Ne olursa Olsun Yeniden SEV
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2013
187
148
123
merhaba sevgili kk üyeleri forumu fırsat buldukça takip ederim.Eski konularımı bilenler bilir.:110:9 ay oldu ilişkimi bitireli kurtuldum ve artık acı çekmiyorum baya bay zayıflamıştım artık yavaştan tekrar almaya başladım kaybettigim kilolarımı :):KK51:İzledim bu geçen günlerde kendimi iyileşiyordum evet iyileşiyordum yavaşca ve artık mutlu olabiliyorum,gülebiliyorum,sosyalleşebiliorum:cool::cool:Şimdi başka bir derdim var sizinle onu paylaşmak istiyorum 2 tane sevgili adayım var ben bu kişileri özellikleri ile birlikte size anlatıp sizden fikir almak istiyorum.birinci sevgili adayına A,ikinci sevgili adayına B demek istiyorum.A çok İlgili her gün arıyor, mesaj atıyor.iyi bir insana benziyor.İnsanlara karşı saygılı fakat biraz degişik hareketleri var şöyle anlatayım fazla tripci onu sevmemi istiyor saçmalama dememe ragmen seveceksin evlenecegiz diyor.ya diyorum daha sevgilim degilsin diyorum bozuluyor trip yapıyor.Çok inatçı ve çok duygusal 2 kere telefonda agladı şok oldumo_O:KK14:A ayrıca maddi açıdan çok çok iyi ve üniversite mezunu bunuda belirtmeden geçmeyecegim.B sevgili adayı sempatik bir insan hayatı resmen yutmuş çok gezmiş çok tozmuş,kimin ne oldugunu bilen bir insan fakat biraz umursamaz zengin tipler olur ya altında bmw ile gezen tiplerden.Ben bu insandan hep uzak durmaya çalıştım.Korktum acıkcası :KK14: Ama o beni bırakmıyor cok baskı yaparak degil sen benim herşeyim ol diyerek...Hiç trip yaptıgını ve bana sesini yükselttigini görmedim duymadım...Peşinde çok kız var ama bu da benim peşimde :KK60:Kimbilir belki eşim olursun beni adam edersin diyor...Yine kaçıyorum ben...Ondan uzak durmamım tek nedeni kötü bir alışkanlıgı var :( Ama ben yanında oldugumda kesinlikle kullanmıyor,uzak duruyor:KK17:Söylüyorum kullanmaya devam edecen mi diye ? Hayatımda beni mutlu eden şey yok ben böyle iyiyim diyor :cry:Bunun dışında ona karşı begenim var :KK60:Onunla vakit geçirdigimde çok egleniyorum...A ile vakit geçirdigimde cok sık bogaz ediyor sıkılıyorum...:KK55:Ne yapıcam kızlar...Berbat bir ilişkiden çıktım ben :KK20:Depresyonun dibini yaşadım...düşünün :KK17:Korkuyorum yanlış bişiler yapmaktan :KK67:

Yorumlarını bekliyorum arkadaşlar En Büyük KK

Önceki konunu biliyorum hakkında hayırlısı olmuş.

İkincisi anlattığın 2 karakter, iki zıt karakter. Ancak bu kadar olur.

Ben şunu merak ediyorum. Maddi durumlarını yazmışsın, altında BMW ile geziyor falan demişsin de bu yiğitler ne iş yapar? Sanayide çalışıyor da tamire gelen BMWleri mi kullanıyor yoksa baba parası mı yiyor?

Bu bence anlattıklarının arasında en önemli ayrıntılardan biri.

Önceki konunu biliyorum hakkında hayırlısı olmuş.

İkincisi anlattığın 2 karakter, iki zıt karakter. Ancak bu kadar olur.

Ben şunu merak ediyorum. Maddi durumlarını yazmışsın, altında BMW ile geziyor falan demişsin de bu yiğitler ne iş yapar? Sanayide çalışıyor da tamire gelen BMWleri mi kullanıyor yoksa baba parası mı yiyor?

Bu bence anlattıklarının arasında en önemli ayrıntılardan biri.

canım kendi iş yerleri var farklı sektörlerden ikisininde a aile şirketinde çalışıyor ( çok çalışkan kendisi ) B dayısı ile ortak iş yapıyor ( işinin ehli işini düzgün yapıyor )

Cunku bence hala senin içinde birşeyler bitmiş değil, hislerinin bit sonmesine izin ver biraz daha... Ayrıca bu anlattığın kişilerden biri doğru kişi olsaydı boyle karamsar kalmazdin secimle olacak is değil bu, bak karamsarsizliklarin var kendine az daha zaman var derim, gözlemle iyice.

canım kendi iş yerleri var farklı sektörlerden ikisininde a aile şirketinde çalışıyor ( çok çalışkan kendisi ) B dayısı ile ortak iş yapıyor ( işinin ehli işini düzgün yapıyor )
kendi işleri açılmayan bir parantez gibi.
Ben çok güvenmem bu kendi işi olayı ama tabi şu karakterlerin içinde de içine siniyorsa deneyebilirsin.

merhaba sevgili kk üyeleri forumu fırsat buldukça takip ederim.Eski konularımı bilenler bilir.:110:9 ay oldu ilişkimi bitireli kurtuldum ve artık acı çekmiyorum baya bay zayıflamıştım artık yavaştan tekrar almaya başladım kaybettigim kilolarımı :):KK51:İzledim bu geçen günlerde kendimi iyileşiyordum evet iyileşiyordum yavaşca ve artık mutlu olabiliyorum,gülebiliyorum,sosyalleşebiliorum:cool::cool:Şimdi başka bir derdim var sizinle onu paylaşmak istiyorum 2 tane sevgili adayım var ben bu kişileri özellikleri ile birlikte size anlatıp sizden fikir almak istiyorum.birinci sevgili adayına A,ikinci sevgili adayına B demek istiyorum.A çok İlgili her gün arıyor, mesaj atıyor.iyi bir insana benziyor.İnsanlara karşı saygılı fakat biraz degişik hareketleri var şöyle anlatayım fazla tripci onu sevmemi istiyor saçmalama dememe ragmen seveceksin evlenecegiz diyor.ya diyorum daha sevgilim degilsin diyorum bozuluyor trip yapıyor.Çok inatçı ve çok duygusal 2 kere telefonda agladı şok oldumo_O:KK14:A ayrıca maddi açıdan çok çok iyi ve üniversite mezunu bunuda belirtmeden geçmeyecegim.B sevgili adayı sempatik bir insan hayatı resmen yutmuş çok gezmiş çok tozmuş,kimin ne oldugunu bilen bir insan fakat biraz umursamaz zengin tipler olur ya altında bmw ile gezen tiplerden.Ben bu insandan hep uzak durmaya çalıştım.Korktum acıkcası :KK14: Ama o beni bırakmıyor cok baskı yaparak degil sen benim herşeyim ol diyerek...Hiç trip yaptıgını ve bana sesini yükselttigini görmedim duymadım...Peşinde çok kız var ama bu da benim peşimde :KK60:Kimbilir belki eşim olursun beni adam edersin diyor...Yine kaçıyorum ben...Ondan uzak durmamım tek nedeni kötü bir alışkanlıgı var :KK43: Ama ben yanında oldugumda kesinlikle kullanmıyor,uzak duruyor:KK17:Söylüyorum kullanmaya devam edecen mi diye ? Hayatımda beni mutlu eden şey yok ben böyle iyiyim diyor :cry:Bunun dışında ona karşı begenim var :KK60:Onunla vakit geçirdigimde çok egleniyorum...A ile vakit geçirdigimde cok sık bogaz ediyor sıkılıyorum...:KK55:Ne yapıcam kızlar...Berbat bir ilişkiden çıktım ben :KK20:Depresyonun dibini yaşadım...düşünün :KK17:Korkuyorum yanlış bişiler yapmaktan :KK67:

samimi soruyom yaş kaç?

küçük degilim 23 yaşındayım
Bence küçüksün kardeş yada daha depresyondan çıkmamışsın, zira iki sevgili adayı var diye bişey sorulmaz, iki evlilik adayı var denilir ama sevgili adayı denmez, birini seversin kalbin bağırır ismini başkasına sorulacak bişey değil bu önce kalbini dinle kimin ismini söylüyor, bence ikiside değil diyecek, ha takılmak istiyorum diyorsan onu bilemem.

Bu tarz konulara klasik cevabım ikisini de seçme.
Yani ne acelen var ki kendini ikisinden birine mecbur hissediyorsun?
Pazardan patates almıyorsun neticede değil mi?

merhaba sevgili kk üyeleri forumu fırsat buldukça takip ederim.Eski konularımı bilenler bilir.:110:9 ay oldu ilişkimi bitireli kurtuldum ve artık acı çekmiyorum baya bay zayıflamıştım artık yavaştan tekrar almaya başladım kaybettigim kilolarımı :):KK51:İzledim bu geçen günlerde kendimi iyileşiyordum evet iyileşiyordum yavaşca ve artık mutlu olabiliyorum,gülebiliyorum,sosyalleşebiliorum:cool::cool:Şimdi başka bir derdim var sizinle onu paylaşmak istiyorum 2 tane sevgili adayım var ben bu kişileri özellikleri ile birlikte size anlatıp sizden fikir almak istiyorum.birinci sevgili adayına A,ikinci sevgili adayına B demek istiyorum.A çok İlgili her gün arıyor, mesaj atıyor.iyi bir insana benziyor.İnsanlara karşı saygılı fakat biraz degişik hareketleri var şöyle anlatayım fazla tripci onu sevmemi istiyor saçmalama dememe ragmen seveceksin evlenecegiz diyor.ya diyorum daha sevgilim degilsin diyorum bozuluyor trip yapıyor.Çok inatçı ve çok duygusal 2 kere telefonda agladı şok oldumo_O:KK14:A ayrıca maddi açıdan çok çok iyi ve üniversite mezunu bunuda belirtmeden geçmeyecegim.B sevgili adayı sempatik bir insan hayatı resmen yutmuş çok gezmiş çok tozmuş,kimin ne oldugunu bilen bir insan fakat biraz umursamaz zengin tipler olur ya altında bmw ile gezen tiplerden.Ben bu insandan hep uzak durmaya çalıştım.Korktum acıkcası :KK14: Ama o beni bırakmıyor cok baskı yaparak degil sen benim herşeyim ol diyerek...Hiç trip yaptıgını ve bana sesini yükselttigini görmedim duymadım...Peşinde çok kız var ama bu da benim peşimde :KK60:Kimbilir belki eşim olursun beni adam edersin diyor...Yine kaçıyorum ben...Ondan uzak durmamım tek nedeni kötü bir alışkanlıgı var :KK43: Ama ben yanında oldugumda kesinlikle kullanmıyor,uzak duruyor:KK17:Söylüyorum kullanmaya devam edecen mi diye ? Hayatımda beni mutlu eden şey yok ben böyle iyiyim diyor :cry:Bunun dışında ona karşı begenim var :KK60:Onunla vakit geçirdigimde çok egleniyorum...A ile vakit geçirdigimde cok sık bogaz ediyor sıkılıyorum...:KK55:Ne yapıcam kızlar...Berbat bir ilişkiden çıktım ben :KK20:Depresyonun dibini yaşadım...düşünün :KK17:Korkuyorum yanlış bişiler yapmaktan :KK67:

ikinci aday madde bağımlısı mı?

yaşı öğrendim yazmışsın,sütten ağzın yanmış yoğurdu üfleyim demek yerine galon galon yutuyorsun..bilmem ne kullanan serseri ile ciddi bir insanın ne işi olur,olmaz,sendeki durum ne bir daha acı çekeyim isteği ya da ciddiyetsizlik günümü gün edeyim..
bir de ;
bu arada aynı anda iki erkekle nasıl flört edebiliyorsun aklım almadı.
çıkmıyoruz diye bir cevap verme sakın,çok flörtöz bir yaklaşım olduğu aşikar...
ben senle evlencem diyo birisi ısrarla trip atıyo,diğeri belki beni yola getirirsin ciddileşirim diyo öylemi ..sabah sabah güldüm.

Paranın yazı yüzü A olsun , tura yüzü de B at bakalım şimdi o parayı havaya yere düştüğünde bize denk geleni söyle :KK70: Annem sen köşeyi döneyim derken kafayı mı sıyırdın :confused:

Okudukça komik şeyler görüyorum. Yaşla mı alakalı acaba diyeceğim hani de 17 yaşında da böyle düşünüyordum sanki. Hani kuşak farkı olmasa gerek..
B denen şahıs çok popüler- kızlar peşinden koşuyor. Ama B denen bulunmaz Hint kumaşı bu kızın peşinden koşuyor. Vay be diyorum. Bunlar 90 larda lisede popüler olan şeylerdi yaşı küçük olanlar için diyeyim.( Haa 95 te liseye başladım)
Ne maddesi kullanıyorsa- "çocuk beni adam edersin" diyor. seni bu yaşa kadar anan baban adam edememiş elalemin kızı mı adam edecek? Allah sana akıl vermiş kullan diye sen kullanamamışsın, kızdan ne bekliyorsun?

Back
X