Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
merhaba kızlar. elbise almak istıyorum uzun yada kısa nasıl begnırsem alıcam. ama göğüslerım bıraz büyük. elbisenın yaka kısmı nasıl olmalı sizcee :S v seklınde olunca göguslerımı ıyıce büyük mü gösterır . şaştım kaldım lütfen yardımmm
ay canım aynı sorun bende de var ama ben şöyle birşey geliştirdim. geniş yuvarlak yaka sanırım (yanlış yazabilirim) degaje yaka deniyor bu hiç dikkati çekmiyor çünkü bağrın açık olduğu için göğüs dikkati çekmiyor. Bir de göğüs kısmı fistolu elbiseler göğüs konusunda rahat tutuyor...
Ama allah vermiş sana yahu bir yerde.. rahat rahat istediğini giy çık hepsi mükemmel duruyor valla..
ben takıntılıyım galıba .. göğüslerımden dolayı hıc yakısmadıgını düşünüyorum.. dedıgın gıbı daha iyi olabılır öyle modellere bı bakayım ben . degaje yaka iyi gıbı oluyo. ama alttan büzmelılerı denemedım bıle top gıbı göguslerım komık durur dıye
bende de aynı sorun var.bluz ve elbıselerde yuksek yakalar goguslerı oldugundan daha buyuk ve sarkık gosterıyor.aşırı dekolte olmamak kaydıyla genelde bağrı acık kıyafetlerı tercıh edıyorum..