büyük göz bebeği

ay ne güzel bişey 😍😍 hep öyle baksın inş. kalben diledim.

bi video görmüştüm bunla ilgili daha önce belki de aklımda kalmış fark edebiliyorum. keşke böyle baksa biri bana diye dilemiştim aslında ama dileğim gerçek olup olmadığı meçhul şimdilik :))

Ay inşallah bende dua edicem sizin için hep aşkla bakan biri olur hayatınızda inşallah. Sürekli aldatilma konuları psikolojimi bozdu bari videoyu izleyimde biraz rahattlayim😁

demek ki sen baktıkça o iyice açıyor gözlerini 😂
olabilir yahu neden olmasın bende duymuştum insan sevdiği birini görünce goz bebekleri büyürmüş😇
tabi önce sağlık🙋‍♀️

valla ne bileyim daha önce fark etmemiştim insanlarda beni kimse sevmedi mi yaaa daha önce 🤣

eldivenle seviyolarmış haberim yokmuş mehehe

Ay inşallah bende dua edicem sizin için hep aşkla bakan biri olur hayatınızda inşallah. Sürekli aldatilma konuları psikolojimi bozdu bari videoyu izleyimde biraz rahattlayim😁

inş 🙈😊😊

ben de çok aldatılmış biri olarak erkeklerin aşkına biraz inancımı bitirdim aslında. belki de biri beni tekrar inandırsın diye somut kanıt arıyorumdur artık. seviyorum diyip aldatanlar dolu olunca insan artık lafa inanmaz oluyor. en azından bunu görebiliyoruz 🤣

bazı ınsanların goz bebeklerı normalden daha buyuk olabılıyor
benım bır arkadasım var aılesı komple oyle genetık
boncuk boncuk nasıl dıyeyım bebek uzaylı gıbı :D bence cok hos bırsey

yanı goz bebegı buyuk bırıyle sohbet ettıgımde benden hoslandıgını dusunmezdım bazılarında dedıgım gıbı olabılıyor
ben seye de bayılıyorum ela - bal rengı gozlerı olup lekelı olanlara ıcınde nazar boncugu gıbı ela ıcınde leke var mesela oda cok hosuma gıdıyor delı mıyım ne :D

bazı ınsanların goz bebeklerı normalden daha buyuk olabılıyor
benım bır arkadasım var aılesı komple oyle genetık
boncuk boncuk nasıl dıyeyım bebek uzaylı gıbı :KK70: bence cok hos bırsey

yanı goz bebegı buyuk bırıyle sohbet ettıgımde benden hoslandıgını dusunmezdım bazılarında dedıgım gıbı olabılıyor
ben seye de bayılıyorum ela - bal rengı gozlerı olup lekelı olanlara ıcınde nazar boncugu gıbı ela ıcınde leke var mesela oda cok hosuma gıdıyor delı mıyım ne :KK70:

hah ben de bu cevabı arıyordum hani doğuştan bişey olabilir mi acaba diye. her zaman göz bebekleri büyük değil tabi hatta bahaneyle ışık tuttum bi ara dedim bunlar küçülmüyor mu acaba diye çünkü 🤣

benim bi kız arkadaşım mavi gözlüydü ama bi gözünde kahve bi leke vardı gerçekten çok hoştu van kedisi gibi bi nevi.

inş 🙈😊😊

ben de çok aldatılmış biri olarak erkeklerin aşkına biraz inancımı bitirdim aslında. belki de biri beni tekrar inandırsın diye somut kanıt arıyorumdur artık. seviyorum diyip aldatanlar dolu olunca insan artık lafa inanmaz oluyor. en azından bunu görebiliyoruz 🤣
Çok acı Allah bidaha yaşatmasın iyilerle karsilastirsin. Her konuyu okudukça resmen yaşıyorum aynı şeyleri konu sahipleriyle ve unutamıyorum 😔 zaman kötü insanlar kötü sonumuz hayrolsun.. keşke o göz bebeklerindeki büyümeyle bitse 🤷🏻‍♀️ asla yapmaz demem kimseye güvenmiyorum su zamanda

Çok acı Allah bidaha yaşatmasın iyilerle karsilastirsin. Her konuyu okudukça resmen yaşıyorum aynı şeyleri konu sahipleriyle ve unutamıyorum 😔 zaman kötü insanlar kötü sonumuz hayrolsun.. keşke o göz bebeklerindeki büyümeyle bitse 🤷🏻‍♀️ asla yapmaz demem kimseye güvenmiyorum su zamanda

ya işte adamın hamuru bozuksa sana da büyür ona da buna da yani. onla da bitmiyor tabi ki.

çok da okumayın öyle konuları bence. insan etkileniyor cidden. tabi gözümüz de açık olmalı hep kadınlar olarak malesef :(

ay arkadaşlar sordum dedim göz bebeklerin büyük falan dedim

neden sence dedi bişey diyemedim

sonra kaçtı gitti wc ye :))

sonra bi daha sordum dedim bi ilaç falan mı kullanıyosun vs

aynada bakmış ben diyince :))

biri daha demişti göz bebeklerin büyük diye dedi. ama yine anlamadım doğuştan mı böyle yoksa o biri hoşlandığı biri falan mıydı acaba net bişey söylemedi. sonra gözüne ışık tuttum küçülüyor yani göz bebekleri bi sıkıntı yok odada başka yere bakınca da küçülüyor bana bakınca büyüyor baya elimde ışık varken bana baktığı zaman bile büyüktü ya çok ilginç :)

biri daha demişti göz bebeklerin büyük diye dedi. ama yine anlamadım doğuştan mı böyle yoksa o biri hoşlandığı biri falan mıydı acaba net bişey söylemedi. sonra gözüne ışık tuttum küçülüyor yani göz bebekleri bi sıkıntı yok odada başka yere bakınca da küçülüyor bana bakınca büyüyor baya elimde ışık varken bana baktığı zaman bile büyüktü ya çok ilginç :)
Sanki arkadaşınızın sizden hoşlanmasını istiyorsunuz gibi geldi :)

Yalnız bir şeyi anlamadım, sizden etkileniyor ve vücudu buna göre tepki verebiliyor olabilir ama bu etkilenme sadece uyarılma da olabilir.
Yani aşk, hoşlantı vs diye yormak ne derece doğru bilemem.
Insan etkilendiği herkesle sevgili olmuyor :)

Yalnız bir şeyi anlamadım, sizden etkileniyor ve vücudu buna göre tepki verebiliyor olabilir ama bu etkilenme sadece uyarılma da olabilir.
Yani aşk, hoşlantı vs diye yormak ne derece doğru bilemem.
Insan etkilendiği herkesle sevgili olmuyor :)

zaten ben de sevgili arayışında değilim ya da hani ilerlesin bişeyler olsun şeklinde değilim arkadaş kalmayı ya da flört etmeyi tercih ederim. ama yine de hoş bir şey değil mi aşk olmasa bile etkilenmesi ne bileyim onore edici bir şey herhangi bi sapıklığını vs görmediğim için böyle düşünüyorum.

zaten ben de sevgili arayışında değilim ya da hani ilerlesin bişeyler olsun şeklinde değilim arkadaş kalmayı ya da flört etmeyi tercih ederim. ama yine de hoş bir şey değil mi aşk olmasa bile etkilenmesi ne bileyim onore edici bir şey herhangi bi sapıklığını vs görmediğim için böyle düşünüyorum.

Yok yahu niye sapık olsun.
Taciz etmemiş, rahatsız etmemiş, adam göz bebeklerine de sahip çıkamaz ki :)
bir erkek benden etkilendi diye gurur duymadım hiç, dünyanın varlığından beri var bu, ikimize özel Olmazdı😅
Ama hoşunuza gittiyse , sizi mutlu ettiyse, tadını çıkarın 🤷🏻‍♀️

Yok yahu niye sapık olsun.
Taciz etmemiş, rahatsız etmemiş, adam göz bebeklerine de sahip çıkamaz ki :)
bir erkek benden etkilendi diye gurur duymadım hiç, dünyanın varlığından beri var bu, ikimize özel Olmazdı😅
Ama hoşunuza gittiyse , sizi mutlu ettiyse, tadını çıkarın 🤷🏻‍♀️

siz biri sizi beğendiğinde onore olmuyor musunuz? amaan falan diyip geçiyor musunuz yemeyin bizi 🤣

ayrıca onore olmak dedim gurur duymak değil ikisi arasında ince bir fark var.

arkadaşlar selam

bi arkadaşım var gözleri renkli ve baya açık renk

benle konuşurken göz bebekleri kocaman oluyor. ağzını aradım bi ilaç falan da kullanmıyormuş.

acaba yapısal bir şey olabilir mi çok dikkatimi çekiyor. diğer insanlarla konuşurken nası olduğunu göremiyorum tabi ama merak ettim acaba herkesle mi öyle.

hoşlandığı biriyle konuşurken göz bebeklerinin insanın büyüdüğünü biliyorum. benden mi hoşlanıyor acaba diye düşünmeye başladım diğer tavırlarıyla da birleştirince. sizin mesela eşinizde sevgilinizde oluyor mu bu daha önce hiç dikkat etmemiştim sevgililerimde vs
Benm göz bebeklerimde büyüktür eşimede bakınca aynı anneme de baksam aynı☺️

arkadaşlar selam

bi arkadaşım var gözleri renkli ve baya açık renk

benle konuşurken göz bebekleri kocaman oluyor. ağzını aradım bi ilaç falan da kullanmıyormuş.

acaba yapısal bir şey olabilir mi çok dikkatimi çekiyor. diğer insanlarla konuşurken nası olduğunu göremiyorum tabi ama merak ettim acaba herkesle mi öyle.

hoşlandığı biriyle konuşurken göz bebeklerinin insanın büyüdüğünü biliyorum. benden mi hoşlanıyor acaba diye düşünmeye başladım diğer tavırlarıyla da birleştirince. sizin mesela eşinizde sevgilinizde oluyor mu bu daha önce hiç dikkat etmemiştim sevgililerimde vs

yok artık devenin göz bebeği.
bundan da mı hoşlanma emaresi çıkarıyosunuz, hoşlanan adam söyluyo ya, bişeyinin bebeğine bakmanıza gerek kalmıyo.

ya benim renkli gözlü çok sevgilim oldu yani daha önce ya farkında değildim ya da böyle değildi bilmiyorum yaşamadım hiç bu durumu.

herkes beni seviyo tribine de girmek istemiyorum aşdjaşd ama yani ilgincime gidiyor bazen böyle gözüne kitlenip kalıyorum allaa allaa ne kadar büyük diye geçen niye öyle garip bakıyosun dedi 🤣🤣

Bu kadar gozunun icine bakiyorsaniz adamda sizin ondan hoslandiginizi saniyor olabilir 😂

Back
X