büyük göz bebeği

arkadaşlar selam

bi arkadaşım var gözleri renkli ve baya açık renk

benle konuşurken göz bebekleri kocaman oluyor. ağzını aradım bi ilaç falan da kullanmıyormuş.

acaba yapısal bir şey olabilir mi çok dikkatimi çekiyor. diğer insanlarla konuşurken nası olduğunu göremiyorum tabi ama merak ettim acaba herkesle mi öyle.

hoşlandığı biriyle konuşurken göz bebeklerinin insanın büyüdüğünü biliyorum. benden mi hoşlanıyor acaba diye düşünmeye başladım diğer tavırlarıyla da birleştirince. sizin mesela eşinizde sevgilinizde oluyor mu bu daha önce hiç dikkat etmemiştim sevgililerimde vs
Gözüne fener tutup konusursan kuculdugunu görürsün.

ay arkadaşlar sordum dedim göz bebeklerin büyük falan dedim

neden sence dedi bişey diyemedim

sonra kaçtı gitti wc ye :))

sonra bi daha sordum dedim bi ilaç falan mı kullanıyosun vs

aynada bakmış ben diyince :))

biri daha demişti göz bebeklerin büyük diye dedi. ama yine anlamadım doğuştan mı böyle yoksa o biri hoşlandığı biri falan mıydı acaba net bişey söylemedi. sonra gözüne ışık tuttum küçülüyor yani göz bebekleri bi sıkıntı yok odada başka yere bakınca da küçülüyor bana bakınca büyüyor baya elimde ışık varken bana baktığı zaman bile büyüktü ya çok ilginç :)

Tamam ikna oldum.. Üstunuze atlamak istiyor.. 😂

Yani siz anladigim kadariyla hoşlanmasini istiyorsunuz. Yoksa neden umrunuzda olsun ki baskasinin buyuyen goz bebekleri.. Ne diyelim umarim istediginiz gibidir 🤭

Tamam ikna oldum.. Üstunuze atlamak istiyor.. 😂

Yani siz anladigim kadariyla hoşlanmasini istiyorsunuz. Yoksa neden umrunuzda olsun ki baskasinin buyuyen goz bebekleri.. Ne diyelim umarim istediginiz gibidir 🤭

siz herkesi kendiniz gibi sanmayın ayrıca sizi ikna etmek zorunda değilim zaten istediğinizi düşünün bu benim gerçeğimi değiştirmez.

hoşlanmasını istesem hoşlanmasını sağlayacak şeyler yaparım. inanın benim için zor değil. ben gerçeği anlamaya çalıştım.

arkadaşlar hangi hastalık olabilirden öte hoşlanmayla alakalı olanını gören oldu mu yazarsanız daha iyi olur

böylece ben de emin olursam hoşlanmadığından konuyu açabilirim doktora gitmesi için zaten buradan tahmin edemeyiz hangi hastalık vs olduğunu.

zaten gözleri sürekli mi öyle onu da bilemiyorum
Kardeş öyle kolay anlasilsaydi bu hoslanmalar platonik aşk kalir miydi?

valla artık hoşlandığından eminim ya

hani yazmış mıydım konuşurken göz bebekleri bile büyüyor
kendi de iltifat etmeye falan başladı hele bugün çok garipti geldi karşıma çok güzel olmuşsun bugün falan dedi 2 gün önce de o tarz bişi demişti

bana da çok geliyor düşününce ama yanyanayken hiç öyle durmuyoruz ya. hele bugün yeni kızlarla tanıştım yaşımı duyunca şok oldular kendilerinden küçük sanmışlar o da gerideydi duydu gülümsedi falan hatta bilmiyorum artık ne düşündü.

ben de aslında kaçıyorum biraz bakmıyorum uzaklaşıyorum falan ama cidden hani zor oluyor ben de hoşlanmışım biraz 🙄 bazen diyorum boşver bırak nolursa olsun kasma sonra diyorum oluru yok

öf bilemedim 😑
siz herkesi kendiniz gibi sanmayın ayrıca sizi ikna etmek zorunda değilim zaten istediğinizi düşünün bu benim gerçeğimi değiştirmez.

hoşlanmasını istesem hoşlanmasını sağlayacak şeyler yaparım. inanın benim için zor değil. ben gerçeği anlamaya çalıştım.

Himm oyle mi? Tamam :KK49:

Bi insanin goz bebegi normal olrak buyurdu kuculurde. Bence gozleri acik renk oldugu icin cok dikkatinizi cekiyor bu. Hoslanti yuzunden hic gozleri buyuyeni duymadim yasamadim. Oysaki okul caglarinda cok kez sira arkadaslarimin ilgi alakasina maruz kaldim.

Bi insanin goz bebegi normal olrak buyurdu kuculurde. Bence gozleri acik renk oldugu icin cok dikkatinizi cekiyor bu. Hoslanti yuzunden hic gozleri buyuyeni duymadim yasamadim. Oysaki okul caglarinda cok kez sira arkadaslarimin ilgi alakasina maruz kaldim.

belki de açık olduğundan evet hatta araştırdım renkli gözlülerde göz bebeği büyüklüğü daha net görüldüğü için hoşlandıkları daha belli oluyormuş o yüzden seçilip çekinik gen olmalarına rağmen ileriki jenerasyonlara renkli göz aktarılabilmiş hep.

yani işin kerameti göz bebeğiymiş ilginç :)

Back
X