Büyük gün geldi, yarın boşanıyorım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Merifettah

Çok tatlı :)
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2016
898
1.455
113
Kocaeli
Merhaba arkadaşlar,

Büyük gün geldi çattı, yarın sabah 10.30 mahkemem var ve anlaşmalı olarak boşanıyoruz, çok stresliyim, nikah zamanı bu kadar stres yapmamıştım, günler sonra onu ilk defa karşımda göreceğim, tavrı nasıl olacak, ailesi ile mi gelecek, umursamaz mı davranacak diye düşünüyorum, yani beni üzer ama belli etmemek için elimden geleni yapacağım, ben mahkemeye yakın dostumla (nikah şahidim aynı zamanda) onunla gideceğim, ailemin gelip yüz göz yada muhatap olmasını istemiyorum, nasıl olacak bilmediğim için, ben ağırlığımla başım dik Bi şekilde girip, aynı şekilde çıkacağım, bana güç için hepinizden dua istiyorum,.,, Allah razı olsun....

Kendi bosandigim güne geri döndüm birden.cok stresli ve gergindim.midem bulaniyordu hatta oncesinde evden çıkmadan rahatsizlandim.bir sekilde gittim hem de yalniz.kurbanlik koyun gibi hissediyordum.kesime giden.kolay degildi benim icin.o ise gayet soğukkanlı duruyordu her zamanki gibi.ben de belli etmemeye çalıştım.ama dokunsan aglayacak durumdaydim.cikinca agladim zaten.bitti gitti.sonrasinda onun o soyadınınin belgelerden resmiyetlerden silinme sureci.hep zor bunlar.ama gececek.Allah yardimciniz olsun.

Bugün yeni hayatınızın ilk günü 🎉

Olan olmuş hayatta yapmadıklarınızdan pişman olursunuz yaptıklarınızdan değil olumlu düşünün imkan varsa tatile çıkın ve tüm olumsuzlukları unutun
Şuan imkanım yok, ev tutcam 3-5 kenarda param vardı onuda eve harcarım, artık ileri zamanlarda inş.

Kendi bosandigim güne geri döndüm birden.cok stresli ve gergindim.midem bulaniyordu hatta oncesinde evden çıkmadan rahatsizlandim.bir sekilde gittim hem de yalniz.kurbanlik koyun gibi hissediyordum.kesime giden.kolay degildi benim icin.o ise gayet soğukkanlı duruyordu her zamanki gibi.ben de belli etmemeye çalıştım.ama dokunsan aglayacak durumdaydim.cikinca agladim zaten.bitti gitti.sonrasinda onun o soyadınınin belgelerden resmiyetlerden silinme sureci.hep zor bunlar.ama gececek.Allah yardimciniz olsun.
Yakında ben de bosanacagim,anlaşmaya ikna edersem..Ben de boşanma günü nasıl olur acsba diye düşünüyorum,hatta burda konu açmıştım.Kendimo iyi hissettirecek şeyler giyip kendisiyle orada göz göze gelmemeye gayret edeceğim.Cikista da sevdiğim biseyi yapacağım.

Anlaşmalı boşandım sadece 5.dk.surdu sonrasında çok.uzuldum ağladım ama insanın gercek yuzu sonradan cıktı ve şuan şükrediyorum Iyi Ki boşanmışım kızım için üzüldüm ama sağlıksız bir.ortamda buyumesindense anneanne ve annesiyle büyümesini tercih ederim allah yardımcınız olsun atlatacaksınız inşallah düsünmeyin kalbinizi o insan için curutmeyin rabbimin vardir bir bildigi

Anlaşmalı boşandım sadece 5.dk.surdu sonrasında çok.uzuldum ağladım ama insanın gercek yuzu sonradan cıktı ve şuan şükrediyorum Iyi Ki boşanmışım kızım için üzüldüm ama sağlıksız bir.ortamda buyumesindense anneanne ve annesiyle büyümesini tercih ederim allah yardımcınız olsun atlatacaksınız inşallah düsünmeyin kalbinizi o insan için curutmeyin rabbimin vardir bir bildigi
Sonrasında neden çok üzülüp ağladınız istemiyor muydunuz boşanmak?

Bu arada sizin için dua edeceğim.Allah içinizi ferahlatsin, hakkınızda hayırlı kılsın,güç versin inşallah.Aliskanlik var,hayal kırıklıkları var bunlardsn dolayı muhakkak bir dönem üzülürsünüz ama inşallah çok çabuk toparlarsiniz.Allah işlerinizi hep rastgetirsin.Sizi hak etseydi yanınızda olurdu.Bir ömür uzuleceginize bir gün üzülun daha iyi.İnsanlar böyle böyle hasta oluyorlar.Unutmayin ki o kişiden önce de bir hayatınız vardı ona bağımlı değilsiniz.Allaha emanet olun

Sonrasında neden çok üzülüp ağladınız istemiyor muydunuz boşanmak?
Kararsizdim çünkü.yuvam bozuluyor evim.dagiliyor diye ama.karsi taraftan istediğim ilgiyi göremedim o yüzden ne yaşanırsa yaşansın insan yinede üzülüyor zor bir karar ama.dogru bir karar verdigimi.simdi.anliyorum allah utandırmasın hiçbirimizi

Merhaba arkadaşlar,

Büyük gün geldi çattı, yarın sabah 10.30 mahkemem var ve anlaşmalı olarak boşanıyoruz, çok stresliyim, nikah zamanı bu kadar stres yapmamıştım, günler sonra onu ilk defa karşımda göreceğim, tavrı nasıl olacak, ailesi ile mi gelecek, umursamaz mı davranacak diye düşünüyorum, yani beni üzer ama belli etmemek için elimden geleni yapacağım, ben mahkemeye yakın dostumla (nikah şahidim aynı zamanda) onunla gideceğim, ailemin gelip yüz göz yada muhatap olmasını istemiyorum, nasıl olacak bilmediğim için, ben ağırlığımla başım dik Bi şekilde girip, aynı şekilde çıkacağım, bana güç için hepinizden dua istiyorum,.,, Allah razı olsun....

hikayenizi bilmiyorum ama Allah kolaylik versin. Cogu kisi bosanmayi en kötü son olarak görüyor, ama bazi evliliklerde bosanma en mükemmel baslangic olabiliyor. Kendinize iyi davranin :KK200:

Anladım sizdenaynı benim gibi düşümüşsünüz, eşiniz hiç pişman oldu mu sonrasında
Oldu yemin etti.ama ben ona karşı artık güvenmiyordum bizde şiddet oldu annesine herseyi aktaran birisiydi memnuniyetsiz 'di burnundan neyse odur değişmezmiş ben çekecektim mahkemeyi o çok bilmiş kv bana hakaret etti beyfendi de doğru demis diyince vaz geçtim allah gösteriyor Iste kulum dur diyor hata yapma diyor çok şükür çok dua ettim ve allahim yardımcın oldu bu konuda

Merhaba arkadaşlar,

İnşallah hayırlısıyla güzel sonuçlanır. Bir karar vermişsiniz en kötü karar kararsızlıktan iyidir. Ne istediğinizi biliyorsunuz hakkınızda hayırlısı olsun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X