bidenemmmmmmmm canum benim ya evet görüşemedik ne zamandır. ve sanırım biraz ben çok hızlı çıkmışım. dün tüm merkez bu konuda hem fikir oldu delikafadulden tatlım benim ya son dondurulmuşlarıda kullandım artık dondurulmuşum felan kalmadı. dilerim Rabbimden bu defa tutar da o yollarda emek harcamam :Saruboceq: anneciğim iyi gibi o da ayrı bi dert yarın son kontrol olacak. çıkan kontroller sonucu gözde fena bi sorun varmış bakalım hayırlısı. senden naber canım benimmm sen anlatkaydirigubbakcemile
canım Allah daha zor sınav vermesin. inşallah bu kez sen de biz de güleceğiz. dua elimizden gelen tek şey aslında. gerisi Allah ın "OL"demesine bağlı. Rabbim hepimiz için sağlıklı hayırlı güzel huylu evlatlar nasip etsin. OL desin inşallah
My world meraba canım işallah bu sefer mutlu sona ulaşırsın
canım inşaallah Rabbim yüzünü güldürsün
canım güzelim benim annene allahtan şifa dilerim inşallah kötü bişey çıkmaz senin adınada dualar ediyorum tatlım rabbim inşallah sanada hamişim diye bağırmayı nasip eder senin kadar sevinicem yemin ederim sen hem hızlı hem güçlüsün ben inanıyorumki meleklerin sana ayrı bi güç katacak ve busefer olacak allahın izniyle bu iş bu sefer hem çok sıkı tutunacak hemde anasının bi tanecik kuzusu sana merhaba diyecek ben napim bildiğin gibi aynı bi değişiklik yok bugün biraz ağrım var üşütmüşüm hafiften mart 3 te kontrolum var cinsiyetleride belli olucak kısmetse allahım hayırlı sağlıklı evlatlar versinde gerisi boş bitanem okadar uğraştık hiç farketmez kız erkek kucağımıza alalımda sende kendini yorma bol bol dinlen canım güzel beslen sımsıkı tut veletleri bak döverim haaaaaaaaklava: şaka bi tarafa kendine çok iyi bak bitanem öpüyorum seni çok çok
Myworld nasılsın canım? Test gunun ne zaman?
güzelim benim. hep aklımdaydın; yeni geldim eve. telefona sarılmadan sana bakayım dedim.
dualarım seninle(hatim indirdim nerdeyse:) )
inşallah bu sefer güzel haberlerini alacağız :Saruboceq:
amin canım amin. güzel dileklerin ve dualrın içinde çok saol sen 3 martta cinsiyet öğrenmeye ben 2 martta test öğrenmeye :) hakkımız da hayırlısı olsun inşallah. Rabbim gönlüne göre versin emi bidenecim kaydirigubbakcemile
amin canım bizimkini verdi çok şükür senin gönlüne göre versin rabbim bizim bundan sonra sağlıktan başka bi dileğimiz yok güzelim ama senin önünde daha uzun zamanın var testler keseler kalpler allahım kolaylık versin
ıhhhh ağzından bal mı damlıyo ne-tatlicadiarzu- ay canım benim ya inşallah bu defa tutar da saydığın sıralamalardan bende geçerimkaydirigubbakcemile2
sende bu azim sende bu inat sende bu tertemiz kalp oldukça rabbim dualarını kabul edecektir inşallah bitanem bol bol dua et güzelim yeğenlerini kardeşsiz koma sıkı tut bu sefer tutamıyosan söle ben gelim yardımcı olayım yaniklava:kötükedihüso
canım çopk abartma ama dıkkat et kendıne sen.msms valla canım bu defa olaya pek konsantre olabilmiş değilim. Ilki gibi dikkat etmiyorum sanki akşam eşim uyardı da farkettim. Ilk sefer sürekli yatmıştım yemeğimi bile yapmamıştım şimdi misafir bile ağırlıyorum. Fazla kıpırdıyorum yani. Test tarihim 02/03/09 bakalım hayırlısı ile ne olacak.
Senin durumlar nasıl,? Iştah bulantı vs vs var mı?hihoyyyt
:roflol::roflol: kız delüüü sen böyle güldürmeye devam edersen bu nasıl duracak bilmiom zaten ayyyyy çok koptummmm vallasırnaşık şeysırnaşık şey
Arkadaşlar, transferden sonra bugün 4. günüm ve biraz önce hafif bir leke geldi. Bu ne demek yaaaa...........................
nası leke canım kanmı sarımı kahvemi daha açık bilgi verirsen iyi olur
kahverengi gibi neler oluyor içimde yaa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?