büyük gün için geri sayarken dualarınızı eksik etmeyin..

canım güzelim benim annene allahtan şifa dilerim inşallah kötü bişey çıkmaz senin adınada dualar ediyorum tatlım rabbim inşallah sanada hamişim diye bağırmayı nasip eder senin kadar sevinicem yemin ederim sen hem hızlı hem güçlüsün ben inanıyorumki meleklerin sana ayrı bi güç katacak ve busefer olacak allahın izniyle bu iş bu sefer hem çok sıkı tutunacak hemde anasının bi tanecik kuzusu sana merhaba diyecek ben napim bildiğin gibi aynı bi değişiklik yok bugün biraz ağrım var üşütmüşüm hafiften mart 3 te kontrolum var cinsiyetleride belli olucak kısmetse allahım hayırlı sağlıklı evlatlar versinde gerisi boş bitanem okadar uğraştık hiç farketmez kız erkek kucağımıza alalımda sende kendini yorma bol bol dinlen canım güzel beslen sımsıkı tut veletleri bak döverim haaaaaaaaklava: şaka bi tarafa kendine çok iyi bak bitanem öpüyorum seni çok çok

canım Allah daha zor sınav vermesin. inşallah bu kez sen de biz de güleceğiz. dua elimizden gelen tek şey aslında. gerisi Allah ın "OL"demesine bağlı. Rabbim hepimiz için sağlıklı hayırlı güzel huylu evlatlar nasip etsin. OL desin inşallah

My world meraba canım işallah bu sefer mutlu sona ulaşırsın

canım inşaallah Rabbim yüzünü güldürsün

canlarım benim ya çok çok saolun. hepimiz aynı şey için mücadele veriyoruz ve hepimizin duası dileği sağlıklı hayırlı bi evlat sahibi olmak. dilerim dualarımız kabul olur. ve bu defa Rabbim inşallah OL demiştir hepimiz için

amin canım amin. güzel dileklerin ve dualrın içinde çok saol sen 3 martta cinsiyet öğrenmeye ben 2 martta test öğrenmeye :) hakkımız da hayırlısı olsun inşallah. Rabbim gönlüne göre versin emi bidenecim kaydirigubbakcemile

Myworld nasılsın canım? Test gunun ne zaman?

msms valla canım bu defa olaya pek konsantre olabilmiş değilim. ilki gibi dikkat etmiyorum sanki akşam eşim uyardı da farkettim. ilk sefer sürekli yatmıştım yemeğimi bile yapmamıştım şimdi misafir bile ağırlıyorum. fazla kıpırdıyorum yani. test tarihim 02/03/09 bakalım hayırlısı ile ne olacak.

senin durumlar nasıl,? iştah bulantı vs vs var mı?hihoyyyt

güzelim benim. hep aklımdaydın; yeni geldim eve. telefona sarılmadan sana bakayım dedim.
dualarım seninle(hatim indirdim nerdeyse:) )
inşallah bu sefer güzel haberlerini alacağız :Saruboceq:

güzelim benim. hep aklımdaydın; yeni geldim eve. telefona sarılmadan sana bakayım dedim.
dualarım seninle(hatim indirdim nerdeyse:) )
inşallah bu sefer güzel haberlerini alacağız :Saruboceq:

canımsın benim. transfere gideceğim günün gecesi arayıp dua istedim senden. gecenin bi vakti uykundan ettim seni. Allah bir değil bin defa razı olsun. canım arkadaşımkaydirigubbakcemile

amin canım bizimkini verdi çok şükür senin gönlüne göre versin rabbim bizim bundan sonra sağlıktan başka bi dileğimiz yok güzelim ama senin önünde daha uzun zamanın var testler keseler kalpler allahım kolaylık versin

ıhhhh ağzından bal mı damlıyo ne-tatlicadiarzu- ay canım benim ya inşallah bu defa tutar da saydığın sıralamalardan bende geçerimkaydirigubbakcemile2

ıhhhh ağzından bal mı damlıyo ne-tatlicadiarzu- ay canım benim ya inşallah bu defa tutar da saydığın sıralamalardan bende geçerimkaydirigubbakcemile2

sende bu azim sende bu inat sende bu tertemiz kalp oldukça rabbim dualarını kabul edecektir inşallah bitanem bol bol dua et güzelim yeğenlerini kardeşsiz koma sıkı tut bu sefer tutamıyosan söle ben gelim yardımcı olayım yani klava:kötükedihüso

:roflol::roflol: kız delüüü sen böyle güldürmeye devam edersen bu nasıl duracak bilmiom zaten ayyyyy çok koptummmm vallasırnaşık şeysırnaşık şey

canım çopk abartma ama dıkkat et kendıne sen.
Ben ıyıyım sukurler olsun. Bulantı falan var tabı. Ama çok asırı değil. Iştahında olması için ugrasıyorum:)

:roflol::roflol: kız delüüü sen böyle güldürmeye devam edersen bu nasıl duracak bilmiom zaten ayyyyy çok koptummmm vallasırnaşık şeysırnaşık şey

gül bidenem gül allah yüzünden gülücükleri eksik etmesin hep böyle gül inşallah kıssss sen gülki veletler daha yapışsınlar moral bulsunlar vayyy be nası annemiz varmış desinler onlarda kıkırdak olur bakarsın yavruuuu bana bak sen çokmu iş yapıyon kızdırma beni bende yaptım ama mecburdum deli olma yat dinlen boş ver yemeyi kocan yapsın yapamıyosa gitsin dışardan alsın ayol aaaaaa yazık diilmi çocukları şimdiden çalıştırıyosunkaydirigubbakcemileyasakkelimenaniknanik:mymeka:

Arkadaşlar, transferden sonra bugün 4. günüm ve biraz önce hafif bir leke geldi. Bu ne demek yaaaa...........................

kahverengi gibi neler oluyor içimde yaa...

canım kanaman olmadığı ve adetten fazla olmadığı sürece endişelenicek bişey yok bebeğin tutunma yerleşme döneminde oluyo ama yinede istersen drunla bi görüş ara söyle benim 12 . haftam hala oluyo herhangi bi ilaç fitil falan vericektir mutlaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…