büyük hayal kırıklığı :(((

• Konu Sahibi Konu Sahibi Eeser
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Eeser

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2010
13
0
36
İstanbul
arkadaşlar ben tarantula almak istiyorummm :çok üzgünüm: bundan önce bir kere beslemiştim ama bana çabuk veda etii öldü daha önce beslediğimde kardeşim daha doğmamıştı ...

nasıl olsa beslememe izin veriyolar diye kendi ellerimle büyük bir hevesle teraryum yaptım içinin dekorunu ayarladım taban malzemesinden tuutunda yemine kadar herşeyini aldımm sadece tarantulam eksikti... kocamaaan bir rosea türü tatlı bişeyim olucaktıı fakattt...

babama söylediğimde kardeşin korkar alamazsın !!! cevabını alınca yaşadığım hayal kırıklığını sizlere annlatmam :1no2: okadar çok heves etmiştimki .... :a015:

şimdi sizlere soruyorum çoğunuz benden büyüksünüz ablasınızz belki çocuğunuzda var...

çocuğunuz tarantula almak istese SİZE NE DERSE İKNA OLURSUNUZZ ??? :çok üzgünüm:

tarantula çok evcil yavrum gel sana timsah alalım derim hey allam yaaaa

millet ne dertlerle uğraşıyor şehit veriyor bebeğini kaybediyor.bu mu senin tek derdin hayalkırıklığın allah aşkına. başlığa bakınca yüreğim hop etti benim de. diyecek çok şey var sana da susuyorum...

bu hevesinide erteleyiver kardeşin büyüsün şanslıysan oda sever beraber beslersiniz.

çok gereksiz bir konuda kendine dert ediyosun

zevkler tartışılmaz tabi ama tarantulada yani ne diyim neyse demeyeyim arkadaşların yorumları gayet güzel aynen katılıyorum

tarantula yerine hamster beslesen daha az action olur

tarantula buraya gelmezse,ben ona giderim de:)
kesin izin verirler o zaman.

kaydirigubbakcemile3 güzel fikirr...

ya yorumları okudumdaa kızmış gibisiniz :çok üzgünüm:

ama heves edip okadar hazırlık yaptıktan sonra böyle bişeyin çıkması gerçekten... iki gün ağladım mafoldumben

tmm size dert gibi gelmeye bilir yada tabikide bunda yüzlerce kat daha büyük dertler olabilir ama ne biliyim konuya girmeden önce altta küçük siyah yazı vardı... ''belki sebebi yok yazıp rahatlamak istiyorsunuz belkide '' bende galba içimi buraya dökmek istedim :çok üzgünüm:

sadece sizlerde ebeveynsiniz çocuğunuz alıcak olsa nasıl ikna olurdunuz diye merak ettim
boş yere konuya girmenizi sağladıysam özür dilerim :1no2:

sağol canımya valla sayende genel kültürüm arttı. İnan bilmiyordum tarantulanın ne olduğunu, çocuğum ben onun ne olduğunu bilmeden isteseydi, bir ihtimaldi izin vermek ama bundan sonra isterse hiç birşeyle beni ikna edemez. Asla!

Son düzenleme:
Tarantulan hamsterını bir lokmada yutar valla.20 yıl tarantulayla nasıl yaşayacaksın,yazık doğal ortamında kalsın hayvancağız.

hayatta izin vermezdim. kucuk kardesi icin degil kendim icineyvahedigeldismile
su dunyada tek tahammul edemedigim sey orumcek ve bocegin her turlusu.
benim cocugm boyle birsey istese aninda dna testi isterdim. kesin dogumhanede karismis olmali..lmaz:

Tarantulan hamsterını bir lokmada yutar valla.20 yıl tarantulayla nasıl yaşayacaksın,yazık doğal ortamında kalsın hayvancağız.

can kurban 20 yıl değil ömrümün sonuna kadar yaşarım onunla ... babama söyledim ya diğer tarantulam ölmeseydi nolucaktı ... ölmedi farzet işte yenisini aliyim dedim

ölmeseydi ya sana kardeş yapmazdık yada kardeşin doğduğu anda kapı dışarı ederidim o pis böcüğü dedi :çok üzgünüm: galba bu sefer umut kalmadı :a015:

valla kusura bakma hayvan besleyen çok seven biriyim çocuğum olursada besleyebilir ama bende asla tarantula v.s almasına izin vermem eve de sokmam ! hiç kırılma ailene asıl normal olan onlar bence........

evimde 2 köpek,kanarya , akvaryum var. bir ara bıldırcın ve civcivlerimde vardı.
ama tarantula mı.. aslaaa.. ne gerek ar canım.

zaten hamsterin de varmış. onunla vakit geçir.

evimde 2 köpek,kanarya , akvaryum var. bir ara bıldırcın ve civcivlerimde vardı.
ama tarantula mı.. aslaaa.. ne gerek ar canım.

zaten hamsterin de varmış. onunla vakit geçir.

bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile bir çok hayvanım var kedi balık papağan kaplumbağa hamster iguana bunların dışında neredeyse her tür havyanı besledim ama hiç birini ONUN kadar istemiyorum :Saruboceq: boshayallersmile

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…