- 15 Şubat 2008
- 997
- 87
- 118
tarantula çok evcil yavrum gel sana timsah alalım derim hey allam yaaaa
ayhhh gulmekten karnım ağrıdı ..
derde bak :) ah canım benım Allah bundan başka dert vermesin sana
benım dıkkatımı cektı ya hıc normal hayvan beslemezmısın sen yok tarantula yok hamster,ıguana mı nedır oldu olcak bir kobra da al eve iyi gider)
aç kalınca seni ham yapar
sende al ama yataginin altina sakla kabini:)))) madem cok seviosun istiyorsun. valla iyi cesaret, benim aklima görüntüsü bile düsünce bi garip oluyorum...yilan örümcek böcek of
Amaaan nolcak bee kızcağız istemiş beslesin, herkes kedi köpek sevecek diye bi kural yok, kimisi de böyle farklı şeylerden hoşlanıyor işte, benim birini görmüştüm bi gün, iguanasını çantasında gezdiriyo her yere, koynuna alıp yatıyomuş, nası seviyodu.. zevk meselesi efenim...
sen anladın beni :çok üzgünüm:
YANIBAŞIMDAKİ İNSANLARIN O BÖCEK KADAR DEĞERİ YOK GÖZÜMDE...
BİR SENE BENİMLE YAŞAYIP BENİ İNCİLTMEYEN BİR TEK O VAR (DII) :a015:
ben yine ,, yanımda olupta canımı yakmayan o sevimli yaratığı istiyorum...... onunla konuşmak istiyorum bakışlarımın boş değil sevgi dolu olmasını istiyorum çünkü bi tek o vardı bakarken ÇIKARSIZZZ sevdiğimi ve sevildiğimi hissettiren :1no2:
İSTERSENİZ DALGA GEÇİN AMA ...bişeye bakarken onunla vakit geçirirken içinizde sevgi duygusunun olması çok güzel........... neyse şuan ruh halim % eksi 100 olduğundan konuşma ihtiyacı duyuyorum ... içimdekileri ve anlatmak istemediğim şeyleri anlatmamam için kendimi derhal ve TEMELLİ bu konudan uzaklaştırıyorum hatta siteden ...NEYSE SİZ BAKIN DALGANIZA ...KONUYA GİRİP YAZDIKLARIMI OKUYUN, VE BİR KERE DAHA GÜLÜN BANA ...
millet ne dertlerle uğraşıyor şehit veriyor bebeğini kaybediyor.bu mu senin tek derdin hayalkırıklığın allah aşkına. başlığa bakınca yüreğim hop etti benim de. diyecek çok şey var sana da susuyorum...
sen anladın beni :çok üzgünüm:
YANIBAŞIMDAKİ İNSANLARIN O BÖCEK KADAR DEĞERİ YOK GÖZÜMDE...
BİR SENE BENİMLE YAŞAYIP BENİ İNCİLTMEYEN BİR TEK O VAR (DII) :a015:
ben yine ,, yanımda olupta canımı yakmayan o sevimli yaratığı istiyorum...... onunla konuşmak istiyorum bakışlarımın boş değil sevgi dolu olmasını istiyorum çünkü bi tek o vardı bakarken ÇIKARSIZZZ sevdiğimi ve sevildiğimi hissettiren :1no2:İSTERSENİZ DALGA GEÇİN AMA ...bişeye bakarken onunla vakit geçirirken içinizde sevgi duygusunun olması çok güzel........... neyse şuan ruh halim % eksi 100 olduğundan konuşma ihtiyacı duyuyorum ... içimdekileri ve anlatmak istemediğim şeyleri anlatmamam için kendimi derhal ve TEMELLİ bu konudan uzaklaştırıyorum hatta siteden ...NEYSE SİZ BAKIN DALGANIZA ...KONUYA GİRİP YAZDIKLARIMI OKUYUN, VE BİR KERE DAHA GÜLÜN BANA ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?