büyük hayal kırıklığı :(((

• Konu Sahibi Konu Sahibi Eeser
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sende al ama yataginin altina sakla kabini:)))) madem cok seviosun istiyorsun. valla iyi cesaret, benim aklima görüntüsü bile düsünce bi garip oluyorum...yilan örümcek böcek of

Kız yirim seni... Şeniz yazık beee uğraşmayın çocukla :1rolleyes:
Yavru kuş, çok istediğini biliyorum ama gel sen bu sevdadan vazgeç zira baban ikna olacağa benzemiyor. Bu hevesini biraz ertele en azından, kardeşin az daha büyüyünce tekrar bi şansını denersin
:1hug:

Cidden çok büyük bir derdin varmış. Sanki çok normal bişey evde tarantula beslemek kedi, köpek, kuş, balık istiyormuş gibi anlatmışsın bir de.:hulya:

Alcaksan da şöyle birşey alki şık dursun.

Yanlız dikkat et bu örümcek ısırır, severken dikkat et ham yapmasın, aslında olur bee bu hayvan doğal sinek ilacı Oraya buraya zehirli fısfıs sıkcağınıza, tarantula kapsın işte sinekleri:dance:

Son düzenleme:
ayhhh gulmekten karnım ağrıdı ..
derde bak :) ah canım benım Allah bundan başka dert vermesin sana

benım dıkkatımı cektı ya hıc normal hayvan beslemezmısın sen yok tarantula yok hamster,ıguana mı nedır oldu olcak bir kobra da al eve iyi gider )

aç kalınca seni ham yapar

Ayy ben minicik örümcekten korkuyorum sen ise Talantuladan bahsediyorsun.
Küçük kardeşinde varmış.Bence babanı dinleyerimseniben

Anaam kobra çok tehlikeli :1shok:

1 metre öteye bile zehir tükürüyor hayvan. Eğer alacaksada dişlerini ve zehrini aldırsın öyle beslesin :roflol:

Son düzenleme:
Amaaan nolcak bee kızcağız istemiş beslesin, herkes kedi köpek sevecek diye bi kural yok, kimisi de böyle farklı şeylerden hoşlanıyor işte, benim birini görmüştüm bi gün, iguanasını çantasında gezdiriyo her yere, koynuna alıp yatıyomuş, nası seviyodu.. zevk meselesi efenim...

sende al ama yataginin altina sakla kabini:)))) madem cok seviosun istiyorsun. valla iyi cesaret, benim aklima görüntüsü bile düsünce bi garip oluyorum...yilan örümcek böcek of

evet sonum bu olucak galiba kaydirigubbakcemile3... ama onların da rızasıyla almayı isterdimbilmiyorumkismile ...bi yakalanırsam sonum gellirr eyvahedigeldismile
eyvahedigeldismile

Son düzenleme:

sen anladın beni :çok üzgünüm:

YANIBAŞIMDAKİ İNSANLARIN O BÖCEK KADAR DEĞERİ YOK GÖZÜMDE...

BİR SENE BENİMLE YAŞAYIP BENİ İNCİLTMEYEN BİR TEK O VAR (DII) :a015:

ben yine ,, yanımda olupta canımı yakmayan o sevimli yaratığı istiyorum...... onunla konuşmak istiyorum bakışlarımın boş değil sevgi dolu olmasını istiyorum çünkü bi tek o vardı bakarken ÇIKARSIZZZ sevdiğimi ve sevildiğimi hissettiren :1no2:

İSTERSENİZ DALGA GEÇİN AMA ...bişeye bakarken onunla vakit geçirirken içinizde sevgi duygusunun olması çok güzel........... neyse şuan ruh halim % eksi 100 olduğundan konuşma ihtiyacı duyuyorum ... içimdekileri ve anlatmak istemediğim şeyleri anlatmamam için kendimi derhal ve TEMELLİ bu konudan uzaklaştırıyorum hatta siteden ...NEYSE SİZ BAKIN DALGANIZA ...KONUYA GİRİP YAZDIKLARIMI OKUYUN, VE BİR KERE DAHA GÜLÜN BANA ...

Canım senin istediğinde normal bişi değil ki amakaydirigubbakcemile

katılıyorum canımm vereliniortak

Kendini anne- babanın yerine koy. Çocuğunun eve tarantula almak istediğini ve ondan zarar görebilecek küçük bir çocuğunun olduğunu düşün. Hak verirsin belki ailene, daha iyi anlarsın onları :) a.s

Ya tamam her seyi anladikta bu örümcegi yasaminin
bir parcasi yapmanin ne anlami var ,yasin kac bilmiyorum
ama ortada bir anormallik var sanki ...

Istedigin bir kedi kus veya sevimli bir hayvan degil tamamen
insanlarin bakinca korktugu tiksindigi bir hayvan ...oda tabiiki
Allahin yarattigi bir varlik ama onlar dogal ortamlarindan alinmis
insanlarin arasina karistirmislar (Allahim ben neler yaziyorum )...

Hani kedi kus hamster gibi hayvanlari anladimda onlar evcik insan dostu
tarantula cinsi tamamen doga hayvanini
anlayamadim ya ciddimisin yoksa sakami yapiyorsun anlamadim...

Allah Alaaaahhh.. bırakın kızı neyi istiyosa onu beslesin yaaa, herkes aynı tornadan çıkmış gibi mi yaşamak zorunda, herkes kedi-köpek-kuş mu sevmek zorunda.... isteyen örümcek besler, isteyen köpek besler, canı isteyen timsah besler, şu algıları genişletin biraz yaa...

ben seni anlıyorum. 1 kuşum vardı. en zor zamanlarımda tek o yanımdaydı. dert ortağımdı.
şimdi sincap istiyorum deli gibi.
tarantula da biraz uçuk ama ne var ki sanki ortalıkta mı dolaşacak. neden korksun kardeşin

Hay Allah gçenlerde benim evde karafatma çıkmıştı eşim öldürdü bilseydim infazınsa müsade etmez sana verrirdim.
Ama söz bir daha karşılaşırsak sana kargo ederim hem parada istemem hatta üstüne birde hamamböcüğü verebilirim.

Son düzenleme:
herkesin yaşam şekli tarzı farklıdır
bazıları ilginç şeyler severler ilgi duyarlar olabilir
fakat bir beni üzmeyen oydu demekte dogru degil
valla kafesinden çıksa o trantula üzmek degil yer bile
yada zehirini akıtı verir
buda ayrı bir gerçek

Alt komşumun beslediğini bilsem evden taşınırım o derece korkarım her türlü börtü böcekten ama canın ne isterse onu beslersin, keşke benim de korkularım olmasa tarantula besleyecek kadar da korkusuz olmayayım ama uzaktan bari bakabilsem. Neyse ailen haklı kardeşin korkabilir, dışarı çıkabilir ne bileyim ufak bir çocuğun olduğu evde sakıncalı, ağzına bile atmaya kalkar yani. uyyytttt tülerim diken diken oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…