Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba arkadaşlar
ilkkez tüp bebek deneyeceğiz.yarın adetimin üçüncü günü
ve yarın saat 10:00 da İRENBE TÜP BEBEK MERKEZİNE muayeneye gidioruz eşimle..
inşallah hiç bir sorun olmadan tedaviye başlarız yarın..
dualarınıza ihtiyacım var:SSS...
stresle başlasa da iğneler ilaçlar kontroller derken zaman geçiyor tabi en zoru 12 günlük sonucu bekleme süreci inşallah pozitif sonucunu alırsın o sürenin sonunda
canım benim bebeğim yok 2 kere hamile kaldım biri normal yolla biri tüp bebekle ikisinide kaybettim 3 kere tüp bebek tedavisi yaptırdık 4. de aksilikler oldu tedavim yarım kaldı inşallah nisanda tekrardan deneyeceğiz çok zorluklar yaşadık çok çektik 5 yıllık evliyim 2.5 yıldır hep tedavilerdeyiz yollardayız inşallah bizde bu sefer hayırlısıyla kavuşuruz bebeğimize
sen zorluklar yaşamadan kavuş inşallah
merhaba arkadaşlar
merhaba arkadaşlar
Canım benim günüm hayatta şaşmaz..Geçen ay tüp bebek tedavisi için karar aldık...Allahım adet olamıyorum...7 gün geçermi ? Geçti...Ne yapıcağımı şaşırdım...Hamilemiyım ben diye kendi kendime hayaller kurmaya başladım...Bu böyle olmuycak dedim ve kan testi yaptırdım...sonuç:negatifti...Sanırım bu tüp bebek öncesi bedenimizin bize oynadığı bir oyun...İnş. Hamilesindir...İnş. Tüp bebeğe gerek kalmaz ama aksi olursada korkma bu tamamen psikolojik olarak olan birşey...
Ben tedaviye başladıktan sonra Rahim Duvarımda kalınlaşma oldu...Nur hoca diğer muaynelerinde kalınlaşma devam ederse tedavi değişebilir bu ay Tüp bebek yapamaya biliriz dedi...ama içimi ferah tuttum ve dua ettim...Bişey çıkmıycak Allahım yanımda olucak dedım...Evt canım bişey çıkmadı...Transferım yapıldı şimdide test günümü beklıyorum sabırlaTutunursa da Tutunmazsa da Allahıma şükredıcem...Çünku elimden geleni yaptım...Burdaki herkes gibi...Gerisi Allahımıza kalmış...Bizler Tüp bebek tedavisini yaptırabilen Allahın şanslı kullarındanız..Bunun için bile şükretmeliyiz...Olmuyorsada vardır bunda da bir hayır...ama ben olucağına inanıyorum Allahın iznıyle
Sende çok pozitif ol ve tedavin başlarsa hep şükret...Olumsuzluklar karşına çıkıncada hep olumlusunu düşün canım...Allahım kollarını boş bırakmasın ve gönlundekini versin....![]()