büyük heyecan

derin28

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2009
259
2
116
İzmir
merhaba arkadaşlar
ilkkez tüp bebek deneyeceğiz.yarın adetimin üçüncü günü
ve yarın saat 10:00 da İRENBE TÜP BEBEK MERKEZİNE muayeneye gidioruz eşimle..
inşallah hiç bir sorun olmadan tedaviye başlarız yarın..
dualarınıza ihtiyacım var:SSS...

merhaba inşallah herşey yolunda gider canım ilk olduğu için çok daha fazla heyecanlısındır inşallah ilk ve son denemen olur ve bebeğine kavuşursun tedaviye başladın mı geriside geliyor....

stresle başlasa da iğneler ilaçlar kontroller derken zaman geçiyor tabi en zoru 12 günlük sonucu bekleme süreci inşallah pozitif sonucunu alırsın o sürenin sonunda
canım benim bebeğim yok 2 kere hamile kaldım biri normal yolla biri tüp bebekle ikisinide kaybettim 3 kere tüp bebek tedavisi yaptırdık 4. de aksilikler oldu tedavim yarım kaldı inşallah nisanda tekrardan deneyeceğiz çok zorluklar yaşadık çok çektik 5 yıllık evliyim 2.5 yıldır hep tedavilerdeyiz yollardayız inşallah bizde bu sefer hayırlısıyla kavuşuruz bebeğimize
sen zorluklar yaşamadan kavuş inşallah

merhaba arkadaşlar

canım öncelikle mutlu haberler alman dileğiyle irenbebe de doktorum kim?

stresle başlasa da iğneler ilaçlar kontroller derken zaman geçiyor tabi en zoru 12 günlük sonucu bekleme süreci inşallah pozitif sonucunu alırsın o sürenin sonunda
canım benim bebeğim yok 2 kere hamile kaldım biri normal yolla biri tüp bebekle ikisinide kaybettim 3 kere tüp bebek tedavisi yaptırdık 4. de aksilikler oldu tedavim yarım kaldı inşallah nisanda tekrardan deneyeceğiz çok zorluklar yaşadık çok çektik 5 yıllık evliyim 2.5 yıldır hep tedavilerdeyiz yollardayız inşallah bizde bu sefer hayırlısıyla kavuşuruz bebeğimize
sen zorluklar yaşamadan kavuş inşallah

eylülcüm okudum yazını gerçekten zor günler geçirmişsin allah sabır versin inşallah son denemen olur da şöle yeni yıla bebeğinizle girersiniz arkadaşım:65:

merhaba arkadaşlar

merhaba derin nasılsın

merhaba arkadaşlar

Canım benimde ilk tüp bebek denemem ve şuan test zamanını beklıyorum...İş başlıyana kadar başladımı koşturmacadan zaman nasıl geçiyor anlamazsın...Yanlız merkezini iyi seç...O çok önemli...İçin rahat olduğu zaman kendini doktorların ellerine bırakıyorsun ve zaman su gibi akıp gidiyor...

eylül08 canım benim sende ne olursun sakın umutsuzluğa kapılma:59: İki bebeğini kaybetmek eminim çok zordur ama Allahım sabırını vericek..2 yı veren Allahım 3. 4. vercektir...yeterki umudun tükenmesin...Senin içinde dua edicem hatta şuan ediyorum...İnş. hepimizin Allahım yüzümüze güler...6 Mart benimde test tarihim...İyi bir haber olursa kesin gelip yazarım...Kötü olursa sanırım moral olarak çökerim gelip yazamam :43::43:

merhaba arkadaşlar..üzülsemmi sevinsem mi bilemiorum..
perşembe günü kahverengi çamur gibi bir akıntım geldi(normalde de böyle başlar adetim)
cuma akşama kadar bişey olmadı.cuma akşam yine çamur gibi bir akıntım geldi ve dün sabaha karşı
wc de silindiğimde çamurumsu bir akıntı geldi ama şu ana kadar hiç birşey olmadı..
muayenede de rahim duvarımın hala kalın olduğunu söledi Dilek hanım..
ama adet günüm dündü..hiç birşey anlamadım bu işten ben..hamile olmamam gerekior..çünkü
bu ay röntgen çekildim dişimden..pzt ye kadar beklicem adet olursam tekrar gidicem dra.
ilginiz için çok teşekkürler bu arada arkadaşlar..çıldırmak üzereyim adeti bu şekilde gelen oluormu?????

Canım benim günüm hayatta şaşmaz..Geçen ay tüp bebek tedavisi için karar aldık...Allahım adet olamıyorum...7 gün geçermi ? Geçti...Ne yapıcağımı şaşırdım...Hamilemiyım ben diye kendi kendime hayaller kurmaya başladım...Bu böyle olmuycak dedim ve kan testi yaptırdım...sonuç:negatifti...Sanırım bu tüp bebek öncesi bedenimizin bize oynadığı bir oyun...İnş. Hamilesindir...İnş. Tüp bebeğe gerek kalmaz ama aksi olursada korkma bu tamamen psikolojik olarak olan birşey...

Ben tedaviye başladıktan sonra Rahim Duvarımda kalınlaşma oldu...Nur hoca diğer muaynelerinde kalınlaşma devam ederse tedavi değişebilir bu ay Tüp bebek yapamaya biliriz dedi...ama içimi ferah tuttum ve dua ettim...Bişey çıkmıycak Allahım yanımda olucak dedım...Evt canım bişey çıkmadı...Transferım yapıldı şimdide test günümü beklıyorum sabırla :34: Tutunursa da Tutunmazsa da Allahıma şükredıcem...Çünku elimden geleni yaptım...Burdaki herkes gibi...Gerisi Allahımıza kalmış...Bizler Tüp bebek tedavisini yaptırabilen Allahın şanslı kullarındanız..Bunun için bile şükretmeliyiz...Olmuyorsada vardır bunda da bir hayır...ama ben olucağına inanıyorum Allahın iznıyle :69::69:
Sende çok pozitif ol ve tedavin başlarsa hep şükret...Olumsuzluklar karşına çıkıncada hep olumlusunu düşün canım...Allahım kollarını boş bırakmasın ve gönlundekini versin....:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Canım benim günüm hayatta şaşmaz..Geçen ay tüp bebek tedavisi için karar aldık...Allahım adet olamıyorum...7 gün geçermi ? Geçti...Ne yapıcağımı şaşırdım...Hamilemiyım ben diye kendi kendime hayaller kurmaya başladım...Bu böyle olmuycak dedim ve kan testi yaptırdım...sonuç:negatifti...Sanırım bu tüp bebek öncesi bedenimizin bize oynadığı bir oyun...İnş. Hamilesindir...İnş. Tüp bebeğe gerek kalmaz ama aksi olursada korkma bu tamamen psikolojik olarak olan birşey...

Ben tedaviye başladıktan sonra Rahim Duvarımda kalınlaşma oldu...Nur hoca diğer muaynelerinde kalınlaşma devam ederse tedavi değişebilir bu ay Tüp bebek yapamaya biliriz dedi...ama içimi ferah tuttum ve dua ettim...Bişey çıkmıycak Allahım yanımda olucak dedım...Evt canım bişey çıkmadı...Transferım yapıldı şimdide test günümü beklıyorum sabırla :34: Tutunursa da Tutunmazsa da Allahıma şükredıcem...Çünku elimden geleni yaptım...Burdaki herkes gibi...Gerisi Allahımıza kalmış...Bizler Tüp bebek tedavisini yaptırabilen Allahın şanslı kullarındanız..Bunun için bile şükretmeliyiz...Olmuyorsada vardır bunda da bir hayır...ama ben olucağına inanıyorum Allahın iznıyle :69::69:
Sende çok pozitif ol ve tedavin başlarsa hep şükret...Olumsuzluklar karşına çıkıncada hep olumlusunu düşün canım...Allahım kollarını boş bırakmasın ve gönlundekini versin....:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

canım ağzından bal damlıor resmen..bende strese veriıorum dört gözle bekledim adet olmayı..allahım sen yardım et..bu ay çok ilaç kullandım canım hemde röntgen çekildim..hamile kalsam bile nolur sorası bilmiorum..ateş basıor yemin ederim offffffffffffff
sökülemedi bir türlü yokmu şöle içsek ve hemen adet olsak..patlamak üzereyim yemin ederim.

Canım niye bu kadar stres yapıyorsun ? Git bir kan testi yaptır..Muhakkak çıkar...Ayrıca hamile değilsen tüp bebek öncesi bu stres inan hiç iyi değil...Pozitif bak , Pozitif düşün...Bu ay hamile kalmazsam bir dahaki ay tüp bebekle alıcam bebeğimi diye düşün...İçin rahat olsun lütfen şuan en önemli olanşey bu...Bunu kendin için yapamıyorsan kapat gözlerini hamile olduğunu düşün ve bebişin için kendini rahatlat :34:

Bol Bol dua edelim gerisini de Yaradana bırakalım :34::34::34:

Unutma birgün :emir_bebek: senin olucak :49:
:16:

eczaneye gittim sordum..bu belirtiler gecikeceğinin belirtileri dedi.
ama ben yinede gebelik testi aldım..yarın sabah yapıcam..

gelmeye başladı :)))))))))))))))))
şükürler olsun..röntgen çekildiğim için çok korktum kızlar ya
hamile kalsam bile hep bir soru işareti olucaktı..
allahım sen bana ve tedavisi başlayan arkadaşlarıma yardım et..

Artık içini rahat tut ve karşına çıkan zorluklarda yıkılma :34::34:Dualarım seninle Allah yar ve Yardımcın olsun canım :34: Tüp bebek tedavin hayırlı olur inş...

gelmeye başladı :)))))))))))))))))
şükürler olsun..röntgen çekildiğim için çok korktum kızlar ya
hamile kalsam bile hep bir soru işareti olucaktı..
allahım sen bana ve tedavisi başlayan arkadaşlarıma yardım et..

merhaba arkadaşlar
dün tedaviye başladık öncelikle antibiotik verdi dr um..irenbe tüp bebek merkezi dilek hanım doktorum bu arada...sizlerde antibiotik içtinizmi tedavi başlangıcında arkadaşlar..bu ilaç sanırım tedavi sürecinde
enfeksiyon olması durumunda faydası olacak die verildi..heyecandan hiçbirşey soramadım doktoruma :))) benim gibi tedaviye yeni başlıyan arkadaşlarım bu topic altında toplanalım ne dersiniz????
bu heyecanları sanırım bizden başkası anlayamaz..:))) birbirimize destek olup bu yolda birlikte yürüyelim..

Back
X