Bu haberi dikkate alıp içinde 3,8,0 rakamları yer alan tüm biletleri alanlar, kendileri zengin olmasa da piyango idaresine epey bir maddi katkı sağlamış olurBu şifreyi çözene kadar
Bu haberi dikkate alıp içinde 3,8,0 rakamaları yer alan tüm biletleri alanlar, kendileri zengin olmasa da piyango idaresine epey bir maddi katkı sağlamış olur
Tabii ya, gizemli olunca işin heyecanı oluyor, kalp ritmi fırlamış 200 küsürlere, soğuk soğuk ter döküyorsun, çekiliş yapılıyor, numaralar altıııııııı iveeettt, dörtttttt iveettttttAdamlar ikramiye kazanacağım diye daha çok fakirleşiyor bu durumda
en iyisi mi çözmemek sır olarak kalsın daha faydalı
ev almak niyetindesin sanırım300 bin çıksa razıyım yahu....:)
fazlasına gözüm yok :)
bir kaç sene bizde almadık bu sene aldık hayırlısı..çıkarsa kk ye ortak oluruz artıkBilet almadığım için şifrelerle kafa patlatmama da gerek kalmayacak .
bizim evde dubleks küçük ama allaha şükürler olsun..daireye çıkmak isterdim ..oğlanıda koleje gönderirdim..kendimle daha fazla ilgilenebilecek fırsatım olurdu..sağlıklı yaşam vs..300 bin çıksa razıyım yahu....:)
fazlasına gözüm yok :)
Hedef büyük yani ama Kazen ortak alırmı ki , hayırlısı olsunbir kaç sene bizde almadık bu sene aldık hayırlısı..çıkarsa kk ye ortak oluruz artık
alır niye almasınHedef büyük yani ama Kazen ortak alırmı ki , hayırlısı olsun
Sormak lazım bilememalır niye almasınsen neden almadın nurlum bu sene al sende
Sormak lazım bilemem
Almamayı tercih ediyorum canım
en azında kendi eviniz ne güzel...bizim evde dubleks küçük ama allaha şükürler olsun..daireye çıkmak isterdim ..oğlanıda koleje gönderirdim..kendimle daha fazla ilgilenebilecek fırsatım olurdu..sağlıklı yaşam vs..
allah tüm herkeze ev sahibi olmayı nasib etsin inşallah hayat çok pahalandı..birde kira ödese insan zor geçinir krediyi düşünmedinizmi..en azında kendi eviniz ne güzel...
yaş kaç olursa olsun kira vermek koyuyor ya..
aileden de bişey kalmayınca
gözü piyangolara diktik :):)
seneye...en geç 2seneye düşünuyoruzallah tüm herkeze ev sahibi olmayı nasib etsin inşallah hayat çok pahalandı..birde kira ödese insan zor geçinir krediyi düşünmedinizmi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?