seçtiklerim parça başı 2.5 tl olanardanmı eğer öyeyse ayırırmısınız almak istiyorum fakat çiçeki ebisenin bedeni küçükmüş o kalsın 2ve 3 deki çantalarda olabilir duruyorsaHepsi duruyor sorduklarının canım :)
ben de pek alışamadım henüz :) özelden mesaj gönderdim orada da görüşebiliriz..seçtiklerim parça başı 2.5 tl olanardanmı eğer öyeyse ayırırmısınız almak istiyorum fakat çiçeki ebisenin bedeni küçükmüş o kalsın 2ve 3 deki çantalarda olabilir duruyorsa
diğer 2.5 luk ürünleride güncellerseniz belki başka ekleyeceklerimde our sitenin yeni hali,ne alışmadımda hepsini bir mesajda topayabilirmisiniz kalan ürünerin
Sadece 5 TL :)
42 Beden uzun elbise...
merhaba 7kırmızı ve 11 çiçeklı satıldımı?Gördüm de 5 dk ya tkıldımO yüzden tek msjda sorcağını sor yoksa sabaha kadar kalcam pc başında bu gidişle
siyah üzerine çiçekli olan 11 numara satılmadı canım ama kırmızıyı bir arkadaşa ayırdım :)merhaba 7kırmızı ve 11 çiçeklı satıldımı?
orifleim par. varmı peki?siyah üzerine çiçekli olan 11 numara satılmadı canım ama kırmızıyı bir arkadaşa ayırdım :)
orifleim par. varmı peki?
Hayır canımcım o da duruyor :)pembe de vardı..o satıldımı?
özelden msj gönderdim :) Bir de oyuncak ekledim yeni. beğendiğin olursa söylersin :)siyah elbise uzun çiçeklı 40 beden ve beyaz çiçeklı çanta satıldımı?
18 numara kırmızı kemerli elbise duruyor :) 42-44 beden uyumluMerhaba 18 No kırmızı elbise ve diğer kahve ve siyah uzun elbiseler duruyor mu. Bedenleri nedir pepee de evde mi
Sayfama bak takas yapalım olur mu havale parası bosuna olacak pepee de duruyor mu başka elbise ekleyeceksen bekliyim18 numara kırmızı kemerli elbise duruyor :) 42-44 beden uyumlu
kahveli uzun elbise de 40-42 beden içim esnek yumuşak bir elbisedir :)
Siyah uzun olan satıldı maalesef
Yeni ürünler eklenmiştir ilk sayfada konu güncelledi :)başka ekleyeceğiniz urunleriniz varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?