Canim gecmis olsun hamilelik stresli geçiyor bazı doktorlarda gercekten insanı yaşlandıriyor söyledikleri ile insallh sağlıklı doğum yaparsinEvet ya sağolsun gerçekten çok iyiydi izmir de yaşayan herkese tavsiye ederim doç dr barış büke

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim gecmis olsun hamilelik stresli geçiyor bazı doktorlarda gercekten insanı yaşlandıriyor söyledikleri ile insallh sağlıklı doğum yaparsinEvet ya sağolsun gerçekten çok iyiydi izmir de yaşayan herkese tavsiye ederim doç dr barış büke
AyyyyEvett aynen tam olarak öyle baloncuk patlaması gibi hissi de oluyor![]()
İlk bebişim ama erkek belki onun da etkisi vardır bir de gerçekten 17+2 de falan benim de yoktu 17+4te düz uzanmışken birden hissettim yakındır o günler sizin deKızlar kaçıncı gebeliğiniz dd bu haftalarda hissettiniz hareketlerii ben 17+2 yim daha tık yok diiyebiliriz.
İnşallah canım benim hamilelik süresince Vibro kistlerin büyümesi zaten öngörülüyormuş. Bu arada doktorum güzel bir yorum da yaptı bana memelerim de yağ dokusuna nazaran süt dokusu çok fazlaymış tabiri caisse komşunun çocuğuna yetecek kadar sütün olacak dedi. Çok sevindim İnşallah dediği gibi olur. Ona gittim de daha 12-13 haftalıktım göğüslerime görünce zaten yedi aylık hamile göğüs gibi demişti. Muhtemelen süt dokusunun fazla olmasından dolayı çok çabuk büyüdüler
Oh Allah hep iyi insanlarla karşılaştırsınEvet ya sağolsun gerçekten çok iyiydi izmir de yaşayan herkese tavsiye ederim doç dr barış büke
Benim ilk gebeliğim canım, haftalardır bende bekledim ama ilk 19+5 de hissettimKızlar kaçıncı gebeliğiniz dd bu haftalarda hissettiniz hareketlerii ben 17+2 yim daha tık yok diiyebiliriz.
İnşallah canım benim hamilelik süresince Vibro kistlerin büyümesi zaten öngörülüyormuş. Bu arada doktorum güzel bir yorum da yaptı bana memelerim de yağ dokusuna nazaran süt dokusu çok fazlaymış tabiri caisse komşunun çocuğuna yetecek kadar sütün olacak dedi. Çok sevindim İnşallah dediği gibi olur. Ona gittim de daha 12-13 haftalıktım göğüslerime görünce zaten yedi aylık hamile göğüs gibi demişti. Muhtemelen süt dokusunun fazla olmasından dolayı çok çabuk büyüdüler
4 gözle bekliyorum hissedeceğim zamanlarıMaşallahbenim de memelerim bir anda çok büyüdü ve hassaslaştı değişim olması normal de geliyor tabii. Bu arada ben 19. haftadayım ve hareketleri böyle seğirme ya da pıt pıt gibi daha bu hafta hissettim ilk gebeliğim siz de yakında hissedersiniz bence
Benim de erkek ve ilk. Birden oluyor desene hissetme işiiİlk bebişim ama erkek belki onun da etkisi vardır bir de gerçekten 17+2 de falan benim de yoktu 17+4te düz uzanmışken birden hissettim yakındır o günler sizin de![]()
O zaman eli kulağında.
Benim ilk gebeliğim canım, haftalardır bende bekledim ama ilk 19+5 de hissettimbana göre başka hiç bir hareketle karıştırılmayacak kadar özel, bağırsak falan değil yani
seğirme gibi
Genelde sırt üstü uzanırken hissediyorum ben.
AminnOh Allah hep iyi insanlarla karşılaştırsınücreti nasıldı acaba
Evet normal doğuma doğru biraz hatta küçülür gibi olup doğum sonrası devleşiyorlarKızlar benim göğüslerim çok yumuşadı yani normalde daha sert gibiydi ama sönmüş gibi normal mi acaba ya
Bakırköy sadi konuk ama bahçelievler devlet hastanesinde bakıyor selen gürsoy erzincan doktorun ismi umarım bakar İnterte yorumlarda baktığı yazıyor her sabah 10 ile 10.30 arası randevusu acılıyor takip et inşallah denk gelirsinHangi hastaneden aldın? Umarım bende bulurum ama bu gidişle zor![]()
Perinatoloji bakıyor istanbul daYa benim doktorum gecen gittigimde seni detayli icin disariya gondermicem cok yuksek fiyatlar burda kendimiz bakariz muayene esnasinda dedi o kadar para harcamayin dedi bilemedimoglumda da ona gidiyordum yan odasindaki doktora yonlendirmisti beni o doktor bakmisti detayliya
Kafam karisti acikcasi
devlet hastanesine gittigimizde radyolog mu bakiyor detayliya yoksa kadin dogum doktoru mu
Canım benimde erkek ve ilk çocuğum 18. Haftamda hissettim az kalmış sende yakında hissedersin. Böyle ya oturunca ya da düz yatınca hissediyorum ama anlık seyirme gibi sürekli olmuyorKızlar kaçıncı gebeliğiniz dd bu haftalarda hissettiniz hareketlerii ben 17+2 yim daha tık yok diiyebiliriz.
Merhaba,ben ilk gebeliğimde 20.haftam bittikden sonra hiss etmişdim,grupta en geç hiss eden bendim belki de,bunda ilk17+5'te hiss ettim,4 tane tekme gibiydi,5 gündür arada bir pıt-pıt hiss ediyorum.İnşallah en tez vakitte siz de hiss edeceksiniz.Kızlar kaçıncı gebeliğiniz dd bu haftalarda hissettiniz hareketlerii ben 17+2 yim daha tık yok diiyebiliriz.
Sizin adınıza sevindim,sağlıkla kucağınıza alınKızlar size güncelleme yapmaya geldim bugün çok ünlü bir perinatoloğa gittim fetal eko da yapıyormuş yani bebeğin kalbine renkli dopler vs yapıyor neyse adam gerçekten en baştan detaylı organ taraması yaptı o arsa dedikleri şeyi gördü ama bu tek başına bir bulgu değil bağırsağı normal dedi sağlıklı bir bebek kesinlikle dedi nipt testiniz var zaten boşuna kendinizi yıpratıp amniyosentez olayına girmeyin vs dedi. Sağolsun o kadar rahatlatıcı konuştu ki eşim olsa ben yaptırmam öyle söyleyeyim dedi. Nipt testi yaptırdığımız şirketle de tekrar görüştük onlarda bu perinatoloğun adını duymuşlar bizim testimizede doktorada güvenebilirsiniz dediler. Normalde biz pazartesiye amniyosentez için randevu almıştık ama vazgeçtik gibi oldu bu gittiğimiz doktor otur alalım hemen sıvıyı dese kabul edecek moddaydık ama adam yap deseniz yapmam dedi sonuçta özel muayene para için yapıp geçebilirdi diye düşünüp ekstra rahatladım. Bizde durumlar böyle ilk defa bu gece uyku uyuyacağım saçlarımın beyazı arttı iki günde inanırmısınız
Kadin dogum da bakiyormus cogunluklaPerinatoloji bakıyor istanbul da