2014 yazında yurt çalışan bi çocuk adı Emre olsun beni tanımak istedi, çok etkilendim ama yurt dışına gitmek istemedim, reddettim.Çocuğun teyzesi beni ikna etmek için 'Bi yüzük takalım, siz 1 sene konuşun o yurt dışında sen burda, korkma evlenmekten, olmazsa da çıkarır atarsın yüzüğü dedi.'Ben .....'in kızı nişan atmış dedirtmem' dedim, konuyu kapattım.Hemen ardından bunlar bütün aile yurtdışına gitti.
Aradan çok kısa bi süre geçti, biriyle tanıştım ve ilk görüşte aşk.Ayaklarım yere basmıyodu, 2 ayda taktık yüzüğü, deli gibi mutluyum.Sonra sorunlar sorunlar derken 6 ay sonra nişanı attım içim yana yana....
2015 yazı oldu, nişanı attığımı duyan Emre, bi önceki yıl aracı olan teyzesine beni arattı.Elliefle tekrar konuşur musun, benden etkilendiğini biliyorum, mantıken reddetti o demiş.Teyzesi beni aradı dedi ki 'Emre senle konuşmamı istedi, sen zaten istemezsin yine eminim, zaten ben Emre'ye dedim o kız nişan attı artık senle olamaz dedim ama o şansını denemek istedi bi daha' dedi.Evet dedim istemiyorum.Üsluba bak.Aradan 1 hafta geçti Emre başkasıyla sözlenip yurtdışına gitti.
2016 yazı Emre Türkiyeye geldi o kızla nişan yaptı.Yurtdışına gitti.
2017 şubat ayı Emre geldi, o kızla nikah yaptı, yurtdışına gitti.
2017 Ağustos'ta düğün var.Emre 2017 Temmuzda boşanma davası mı nikah iptal davası mı ne açtı ve kızdan ayrıldı.Düğün yapmadılar sadece nikah yapmışlardı.
Emre'nin ailesinin kıza taktığı 70 küsur binlik altın, kızda kaldı.
SONUÇ 1: Nişan atmış dedirtmem dedim, 1 yıl olmadan nişan attım.
SONUÇ 2: Emrenin teyzesi ben nişan attım diye büyük konuştu beni küçümsedi, ama kendi yiğeni nikah attı :)
Velhasıl asla ama assslaaa büyük konuşmamaya çalışırım yaşadıkşarımdan mütevellit.