Büyük konuşmuşum ondanmış.

Sudanli

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2015
4.829
6.567
158
Üniversite 1-2-3te yazları aynı kişinin yanında staj yaptım. Çok iyi bir adamdı. Bir karısı vardı 5senedir kpss ye hazırlanıyor kazanamiyormuş. Mat öğretmeni. Arada ofise gelirdi kadın esip gürleyip giderdi. Bana tuhaf tuhaf konuşurdu sekreteri azarlardı. Herneyse... ben de bu olayları anneme anlatırken o zamanlar demişim ki " aman ne cins bi kadın atanamadigi için psikolojisi bozulmuş heralde" demişim. Hatırlamıyorum bile. Kaldı ki ben de 18 20 yaşlarındayım o zamanlar. Çok toyum yani.
Şimdi 27 yaşındayım. Atanamadım. Ve annem her fırsatta o kadını kınadın ondan oldu ya gidip af dile ya da otur seccadeye tövbe et deyip duruyor.
Siz ne düşünüyorsunuz?

18 li yaşlar tam da gençlik havası yılları..Biraz laylaylom zamanları yanı gençliğin verdiği cahillik ile öyle konuşmussundur... Kendine bukadar dert etme...Tövbe et Rabbim büyük unutma😊

Annenız bozuk Psıkolojınızı daha da bozuyor sızın, farkında degıl.
Eger herkes agzından cıkanla kınansaydı mutlu isleri yolunda giden bir tane insan olmazdı.
Cunku insan, kotu niyetle olmasa bile sinirle mutlaka sızın gıbı konusmustur, hele de 18lı yaslarda?

Ay gülerim ben.
Yanlış anlamayın dalga geçme amaçlı değil, gerçekten insan bazen dediğine geliyor, belki o anda art niyetli olunduğundan değil ama işte bir şekilde o olayı yaşıyorsunuz ve ben bunu demiştim acaba mı yav yoksa mı? Diyorsunuz :)
Hani çok bilgim yok ama inancınız varsa tövbe etmekten ve dua etmekten zarar gelmez. Deneyin derim.

Her agzımızdan cıkan basımıza gelseydı ohoooo.
Takılmaya degmez. Her nasıp vaktıne esırdır

Üniversiteye başladığımda ilk yıl bir ders aldım,
Sınıfta da biri ile tanıştım,
Adam benden 8 yaş büyüktü, dersi de 7. Alışıydı.
Yuh emekli olacaksın dersten neredeyse falan demiştim.
O dersi 4 kere aldım, mezun olurken de tek ders sinavi ile verdim, hocanın iyi niyetinin de etkisi vardı vermemde.
Adamı kınamamla alakası var mı bilmiyorum 😅
Böyle şeylere pek inanmam da aslında ama bu da aklımın bir kenarında duruyor 😊

Üniversiteye başladığımda ilk yıl bir ders aldım,
Sınıfta da biri ile tanıştım,
Adam benden 8 yaş büyüktü, dersi de 7. Alışıydı.
Yuh emekli olacaksın dersten neredeyse falan demiştim.
O dersi 4 kere aldım, mezun olurken de tek ders sinavi ile verdim, hocanın iyi niyetinin de etkisi vardı vermemde.
Adamı kınamamla alakası var mı bilmiyorum 😅
Böyle şeylere pek inanmam da aslında ama bu da aklımın bir kenarında duruyor 😊
Trajikomik:)

Back
X