- Konu Sahibi justtmarried
-
bir hadisle konuya gireyim
Kınamayınız, kınadığınız şey başınıza gelmedikçe ölmezsiniz"
aslında bizim kınama dediğimiz ben olsaydım asla yapmazdım
bu adam böyle bunla evlenilirmi yani açık ve net büyük konuştuğumuz herşey eninde sonunda karşımıza çıkacaktır.dikkat etmek lazım
Kırsal kesimden geliyorlar yada doğulular cok cahiller kelimesi ile ne demek istediğinizi açıklarmisiniz?
Bence cümlelerimizi kurarken dikkat etmemiz gerekiyor, insanların hassasiyetleri var düşüncelerimizi böyle ifade edersek kimseyi kırmamış oluruz. Ayrıca ozel egitime ihtiyacı olan bir cocuğa sahip olmak bir anne baba için hiçde kolay olmasa gerek ...
Mesela ben diyorum kaynım için '' benim kocam böyle olsa ben çekmezdim'' yani bunu demesem bile içimden geçiriyorum elimde değil. Ama sonrada kızıyorum kendime çok üzülüyorum şartlar değişipte o konuma düşerim diye. Ama insanız düşüncelerimize engel olamıyoruz ki. Acaba düşünüpte söylemesek (çok komik bi cümle oldu farkındayım)
Mesela ben diyorum kaynım için '' benim kocam böyle olsa ben çekmezdim'' yani bunu demesem bile içimden geçiriyorum elimde değil. Ama sonrada kızıyorum kendime çok üzülüyorum şartlar değişipte o konuma düşerim diye. Ama insanız düşüncelerimize engel olamıyoruz ki. Acaba düşünüpte söylemesek (çok komik bi cümle oldu farkındayım)[/QUOT
düşündüklerimiz içimizde kaldığı sürece bir sıkıntı yok yeterki dilden çıkıp kayda geçmesin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?