Büyük konuştuğum herşey başıma geliyor,gerçekten böylemi yoksa paronayk mı oldum ben!

Vay beeeee !! Doğulu , cahil , kırsal kesim ....
Ayakta alkışlamak istiyorum üstün cesaretinden dolayı...

Bence herseye fazla anlam yukleyip kendi kendinizi paranoyak yapmissiniz. Mesela hayatta erken evlenmem deyp 22'de evlenmek. E evlenmeseydiniz o zaman? Zorla degildi ya. Istemediginiz sehre tasinmayin, sanirim es kaynakli bir durum, orta yolu bulun. Soyle bir geriye bakin, buyuk konustum, basima geldi dediklerinizin genelinin kendi seciminiz oldugunu goreceksiniz. Surekli fikirleri degisen biriyseniz, ve bunun ustune buyuk konusmak sizi paranoyak edecekse bu yuzden, buyuk konusmayin o zaman derim. Ben pek kaderci degilimdir, insanlarin basima geldigi sandigi cogu sey aslinda kendi secimidir. Kendi adima buyuk konusurum, hic de "buyuk konusmusum" dedigim olmadi, cunku kendimden cok eminim bu konularda. Ha cocugum olsa onun adina buyuk konusmam mesela, o ayri.

Bu da yorumculara. Arkadasin kimseye kokeninden dolayi bunlar cahildir demek istedigini dusunmuyorum. Heryerde var cahil, ve cahile cahil denir yani. Bu bir hakaret degil, dogruya dogru birsey.

Bi'kere arkadaşım aldatıldı sonra hemen barıştı çocuğa sevgililer günü hediyesi hazırladı 15gün sonra falan bunu sevgilimle konuşurken "bi'de hediye hazırladı ben olsam yüzüne tükürürdüm" dedim hala tırsıyorum başıma gelirse diye ciddi takıntı yaptım ben de:18:
Demez olaydım, sevgiliye göz dağı vericem derken psikolojim bozuldu

Nebiliyim ozaman çok garipsemiştim yıllarımı çöpe mi atıyım barışıcam tabii, napayım dediğinde üstüne kalpli kalpli hediyeler olay bu kadar yeniyken.

Dilin kemiği yok napayım

Allah hakkımızda hayırlısını versin, korktuğumuzu yaşatmasın inş.

Kirsal kesim, dogulu, cahil.....
Insan kinasigini yasamadan olmezmis..

Bende bir köyde oturuyorum insanları nerede oturduklarına göre yargılacak değilim. Amacınız yargılamak olmasa neyi anlatmaya çalıştığımı anlayabilirdiniz.

Vay beeeee !! Doğulu , cahil , kırsal kesim ....
Ayakta alkışlamak istiyorum üstün cesaretinden dolayı...

Bende bir köyde oturuyorum insanları nerede oturduklarına göre yargılacak değilim. Amacınız yargılamak olmasa neyi anlatmaya çalıştığımı anlayabilirdiniz. Bi konuda birşeylar anlatmaya çalışıyorum örnek vererek, nasıl tabir edebilirdim ki daha başka.

Sizde anksiyete bozukluğu var sanırım, bir psikiyatriste gitmeniz yararlı olur.

Bu konuda ciddimisiniz?
Siz söyledikten sonra biraz araştırdım da, bazı belrtileri var gibi. Siz neye dayanarak bu şekilde bi sonuç çıkardınız. Eğer böyle bir ihtimalim varsa psikiyatriste gidebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…