Peki duzeldiimi şimdi?Anksiyete Atağı gibi bence bir psikolog ile görüşüp yardim isteyebilirsinjz.
Ben hayatımın en güzel dönemlerini maalesef bu saçma sapan heyecan halleri ile geçirdim
Becerikli bir kadın değilim, böyle organizasyonları sevmem ve yapmam, hiç özensiz hissetmiyorum kendimi.
Çok doğru.Toplumsal baskı oluştu bence bu konularda.
Çok haklısınizToplumsal baskı oluştu bence bu konularda. Herkes o kadar abarttı ki. Samimiyetsizleşti bu tür şeyler. Mutlaka bir kusur bulunuyor. Ben de artık o tür işlere girmiyorum. Ki sizin gibi bir endişem yok. Yapmayın siz de.
Sevindim gerçekten kendi adıma..demekki benim bakış açımı değiştirmem lazım sağolunHiç birini yapmadım özensiz anne olduğumu hiç düşünmedim
Yalniz degilsin, ben de beceremedigim icin bu tur organizasyonlari yapmamayi tercih ediyorum. Kendimi ozensiz bir anne gibi hissetmiyorum. Elimden geleni yapiyorum, gelmeyeni bosveriyorum. Herkes becerikli olmak zorunda degil.Merhaba hanımlar..büyük kutlamalar beni kötü etkiliyor. Elim ayağım tutmuyor ortaya bişey çıkaramıyorum heyecandan.mesela kutlama dan kastım şu.bebek mevludu, doğumgünü,sünnet mevlüdü gibi organize durumlar.bu halimden dolayı yapmamayı seçiyorum.bu sefer de kendimi özensiz bir anne gibi hissediyorum.belkide ailem burada değil ondan mı öyleyim bilemiyorum.
:))ben sırf bu yüzden düğün yapmıcaktım be.
aynen senin gibiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?