- 25 Haziran 2010
- 5.345
- 5.387
- 723
- Konu Sahibi yalniz kalpler
Ben de 10 yıl bekledim sebepsiz infertildi bizim de yani hiçbir sebep yokken bir kere bile hamile kalmadım sonra tüp bebek yaptık ve ikizlerim oldu şuan 2,5 yaşındalar :) daha erken ve hayırlı bi zamanda Allah size de nasip etsin..Bn de 10 yıl içerisinde çok düşündüm acaba ahh mı aldım diye ama yok çok hassas ve ince düşünen biriyim bu yüzden kimseye bırakın eleştirmeyi özeliyle ilgili soru sormayı bile sevmem isterseniz kardeşim canım olsun sormam,beni alakadar etmez kim ne zaman çocuk yapar ya da kaç tane yapar vs vsbasina gelen anlar. bilmiyorum evlat hasreti cektiniz mi Allah cektirmesin. varsa saglik sihhat versin yavrulariniza. malesef buyutuyorsun..
Ama birgün ablam yanımda (ben 2 yıllık evliydim ve artık istiyorduk ama olmadığını anlamıştık) “Ayşe denen komşumuzu kocası boşadı çocuğu olmuyor diye,eee 5 yıl oldu o kadın bu saatten sonra çöpte bile yuva kuramaz kısır olduğu artık besbelli çünkü”

Uzun lafın kısası sebep ararsınız arıyorsunuz ben de aradım çünkü..Ama Alakası yok vakti gelmemiştir henüz...misal ben o yıllar içinde bir sürü kurslar eğitimler aldım kendimi birçok anlamda geliştirdim en önemlisi üniversite okudum ve bebeklerimi kucağıma aldığım ay atandığımı öğrendim..Zamanı değilmiş demek ki dedim..Yoksa baba mümkün değil asgari ücretle ikiz bakamazdı..Böyle bakın olaya...
Umarım en güzel zamanda sağlıklı evlatlarınız olur.