Hic oyle düşünme bak sana trajikomik bir olayimi anlatayim
## Izmire ailemin yanina gidiyorum 6 7 saat sürüyor. 1 senelik evliyiz daha. Yahu şoför mola vermiyor ben balikesirde artik mesane patlamasi yasiyacam sandim öluyorum sıkıştım.
Muavine mola vermiyecekmiyiz dedim,hayir dedi.
Ben daha fazla dayanamadım ve nasil hayir hamileyim ve kendimi iyi hissetmiyorum bulantim var ve tuvalete gitmem lazim dedim. Ki hamile degildim

bunu sessizce söylememe ragmen on koltuk duydu. Muavinde şoförle konusup dediki hamile bayan biraz rahatsizmis petrol ofisinde 10 dk mola. Kimse biyere ayrılmasın. Lan ne diye beni ifsa ediyon ben mola ver altima etcem diye yalan attim. Neyseee isimiz gorduk rahatladik. Ben izmire gidene kadar sagimdan solumdan ikramlik yedim canim ceker diye yediklerinden uzattilar hep

boyle gectu gitti bu
Sonra surekli bana hamilemisin yokmu diye surekli surekli soran bir arkadasim vardi canim axma Surekli bu konuyu dusuk yaptim üzülüyorum dedim ki yalaan hamile kalmamistim ki hic

birdaha hic sormadi baya uuzldu hatta.
Aradan zaman gecip cocuk icin uğraşıp olmayinca bende senin gibi cok düşündüm . Yalanlarim yuzunden cocucum olmuyo dedim durdum agladim ama suan 2 yasinda bi oglum var