Büyük mutsuzluklar/haksizliklar sonrasi gercek aski/sevgiyi bulmak mümkünmü?

Haklisiniz yasadigim olumsuz seylerin etkisi ve herkes basta cok ilgili olup Sonra böyle husran olunca umudumu yitirir gibi oldum biraz... birikeriyle konusmak iyi gelir duye dusunmustum fakat kafami toparlamam gerek sanirim

Daha önceki yaşadıklarınız geçmişte kaldı, siz alacağınızı aldınız. Geçmişten kurtulmalısınız bence. Benim de sıkıntılarım var, gittim bu konularla ilgili kitaplar aldım okuyorum. Biraz kafamızı boşaltmak gerekiyor bazen.
Gene de herşey güzel olacak diyim siz de umutla yarın güzel bir güne uyanın inşallah :)

Biliyorum daha yeni 2 hafta oluyor ve ilk yzun iliskimdi daha iyim umursamiyorum ama elbet agir geliyor yasadiklarim. Daha önce tanima evresindede biraz uzuldum hep uzuldum tabi bu sekilde Ilk defa. Bilmiyorum nezaman hazir olucam tekrar yeni insanlar tanimaya nerde nasil vs bilmiyorum hic bisey biraz icimde öldum cok agir geldi cok

Bugün çoğu yere yazdım bunu. Kendim de okuyorum. Beyhan Budak'ın kendine iyi davran güzel insan isimli kitabını okumanızı tavsiye ederim.

Ve guncellemek istedim. 3 hafta oldu cok zor gecti haftalar ama surekki arkadaslar ailem görustum ve spor yapmaya devam ettim. Isede 1,5 haft öncesi bssladim. Zaman zaman aklima gelip kendimi nasil degersizlestirdim diyorum ve ecet uzuliyorum emeklerome ama ayni zamanda kurtuldum diyorum.. sadece messengeri vardi Simdi yenide normal face profilini geri acmis .. Bende güzel güzel bir iki yeni ve gecen yazdan foto paylasmistim gecenlerde. Eminim baktigna. 1 ay sonrada tatile gidicem ins tr ye biraz moral olsun önumuz kış.... daha iyi hissediyorum ve evet yakinda dahada kendime gelip öyle acik olucam yeni insanlarla konusmak icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…