Büyük mutsuzluklardan sonra gercek aşkı bulup mutlu olan var mı ?......

bi örnekte benim sanırım yalan ihanet onca yapılan iyilik herşeyiyle ilgilendim herşeyiyle ama hep haketmediğim şeyleri yaptı üzülüyordu da hep inandim şeytan yüzünü göremiyor ya insan ama ayrılmaya da gücüm yoktu onca emek var diyordum kendime şimdi diyorum ki ne ahmakmışım ne gerek varmış ama herşeyin zamanı demek ki bilemiyor insanda böylesi daha hayırlı oldu... ayrıldım bi ihanetini yakaladım ve kız beni bildiği halde devam etti onunla ama ne oldu ayrıldılar ve kız şu an mutlu bile olamıyor herkes hakettiğini yaşar hayatta ben Allaha havale etmiştim yaşayacaklarını yaşıyorlar anlarlar anlamazlar artık beni bağlamıyor. Nisan ayında ayrıldık haziran 20 gibi sevgilimle tanıştım 6. ayımızı bitiricez önümüzdeki hafta :) ve çok mutluyum oda ihanete uğramış ve aynı benimki gibi aldattığı kişi de tanıyormuş vs kısmet... Bazen diyorum iyi ki aldatılmışsın diye :) şimdi gülüp geçiyoruz ikimizde ben hep yürekten dua ettim iyi birini çıkar karşıma diye ve oldu. yaza da düğün hazırlığı içerisindeyiz çekilen çile kutsal mı oluyor ne artık :) ama içten dua edin inancınız ne ise onu yapın işte bilmiyorum ama içten isteyin hiç ummadığınız anda çıkar karşınıza Allah herkesin kalbine göre birini versin inş. yalancılardan,kötülerden korusun

darısı bizim başımıza da olurmu acaba:31:

9 yıllık bir ilişkinin kahramanıydım aldatılmadım ama ilişkimde aldatılmaktan daha öte ihanet yaşadım ilişki bitince hayat biter yaşam durur sanmışttım ama ALLAH ım bana öyle birini gönderdi ki şimdik düğün hazırları içindeyım.tabıkı cok zor günler yasınıyor ama gecıyor.o kadar yaşadıgım mutsuzlugun arkasından güneş dogdu banada :)

9 yıllık bir ilişkinin kahramanıydım aldatılmadım ama ilişkimde aldatılmaktan daha öte ihanet yaşadım ilişki bitince hayat biter yaşam durur sanmışttım ama ALLAH ım bana öyle birini gönderdi ki şimdik düğün hazırları içindeyım.tabıkı cok zor günler yasınıyor ama gecıyor.o kadar yaşadıgım mutsuzlugun arkasından güneş dogdu banada :)

Allah herkese hayirli kismetler versin.. Mutlulugunuzu daim etsin darisi bekleyen herkesin basina :)

Tam da aşka inancımı tamamen yitirdiğim zaman kendini gösterdi benim aşk kokulu sevgilim, bi daha aşık olacağımı bile düşünmezken şimdi dünyanın en güzel aşkını yaşadığıma inanıyorum. Umutlarınızı yitirseniz de yitirmeseniz de gerçek aşkınız sizi beklemediğiniz yerde yakalayıp dudağınıza çok tatlı bi buse konduruyor :54::17:

maalesef çektiğim onca acıya rağmen yüzüm gülmedi.hiç sanmıyorum karşıma düzgün biri çıksın çok mutlu olayım.Rabbim çok ağır sınavlardan geçtim hala öyleyim. hep böyle gidecekse al canımı kurtulayım:2:

ne kadar güzel mutlulugu yakalamışsınız.Allah daim etsin

Tam da aşka inancımı tamamen yitirdiğim zaman kendini gösterdi benim aşk kokulu sevgilim, bi daha aşık olacağımı bile düşünmezken şimdi dünyanın en güzel aşkını yaşadığıma inanıyorum. Umutlarınızı yitirseniz de yitirmeseniz de gerçek aşkınız sizi beklemediğiniz yerde yakalayıp dudağınıza çok tatlı bi buse konduruyor :54::17:

ayy ne kadar güzel anlatmıssın canımm yaaa:16:
ahh keşke söylediğin gibi olsaa artık:5:

maalesef çektiğim onca acıya rağmen yüzüm gülmedi.hiç sanmıyorum karşıma düzgün biri çıksın çok mutlu olayım.Rabbim çok ağır sınavlardan geçtim hala öyleyim. hep böyle gidecekse al canımı kurtulayım:2:

evett canım ya bizim gibilerinin şansıda dönmedi mi hiç dönmüyor:43:

Başkası ile yaşadığım büyük mutsuzluktan sonra ikinci bir gerçek aşk hikayesi yasadım fakat o da büyük mutsuzlukla bitti.snırım bu benim imtihanım artık insanlara olan aşka inancımı yitirme noktasındyım...

Back
X