büyük özenle tamamlamaya çalıştıgım çeyizlerim (güncel)

marka sorularınıza mümkün oldugu kadar cevap vereceğim hadi yoruma kızlar

Hayırlı olsun çok güzel herşeyiniz ağız tadıyla kullanın inşallah:)

hepsini güle güle kullan canım :) yeşil kuşlu peçeteliği ve sonrasındaki siyah olanı nerden ne kadara aldın?

Son düzenleme:
hepsini güle güle kullan canım :) yeşil kuşlu peçeteliği ve sonrasındaki siyah olanı nerden ne kadara aldın?

teşekkür ederim canm takım olarak 20 lira olması lazımdı markafoniye gelmişti chiccy deco life kampanyası

Eki Görüntüle 659582 Eki Görüntüle 659583
bunlar nedir nerden aldın ne kadar öğrebilirmiyim çok beğendim
hepsi çokgüzel gülegüle kullanın inşallah

teşekkür ederim canım ilk resim anahtar askılığı alttaki yerlere asılıo yani ikinci resimde çay kutusu kişiye özel yapılıyorlar. çay kutumu mirayshanmades'e yaptırdım anahtar askılıgımıda zet atölyeye facede ikisininde sayfaları var ama fiyat hatrlayamıyorum inan

teşekkür ederim bn bakarım şmd netten
tekrar gülegüle kullan

hayırlı uğurlu olsun Allah mutluluktan ayırmasın inş canım hepside birbirinden güzeller

Tatlım öncelikle çok hoş bir çeyizin var güle güle kullan Joseph Joseph sanırım tahtan ben de onun bir kaç ürününü almak istiyorum fakat esse nin sitesinde çok azı var .Nerden aldığını öğrenebilir miyim?

tatlım teşekkür ederim esseden aldım ben dönem dönem birer ikişer giriyor sitesine gerçekten çok kaliteli bir marka herkese tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…