Boşanma sebebiniz ne idi?Arkadaşlar eski eşimden bosandigima çok pişmanım ama kendisi benden. Nefret ediyor bi oğlumuz var onun icin de üzülüyorum nasıl geri döner nasıl davranayım hiç konuşmuyoruz
Zorla güzellik olmaz. Boşanmışsınız bitmiş adam da istemiyormuş. Yolunuza bakınArkadaşlar eski eşimden bosandigima çok pişmanım ama kendisi benden. Nefret ediyor bi oğlumuz var onun icin de üzülüyorum nasıl geri döner nasıl davranayım hiç konuşmuyoruz
Senden sonra profilini sınırlamış bakamıyorum eski konularınaEski konulariniza baktim. Adamin sevgilisi var. Onu gectim size saydirip hakaret edip bir duran adami mi özlediniz gercekten? Birde aldatmis sizi
Yoksa sadece yalniz olmak mi zor geliyor
Ben de baktım şimdi. Hiç konuşmuyoruz demiş bir de. Ama o konusunda da eşine benimle konuşma demiş, o da benimle muhatap olmak zorundasın diye karşılık vermiş. İlginç.Eski konulariniza baktim. Adamin sevgilisi var. Onu gectim size saydirip hakaret edip bir duran adami mi özlediniz gercekten? Birde aldatmis sizi
Yoksa sadece yalniz olmak mi zor geliyor
Ben de baktım şimdi. Hiç konuşmuyoruz demiş bir de. Ama o konusunda da eşine benimle konuşma demiş, o da benimle muhatap olmak zorundasın diye karşılık vermiş. İlginç.
Buraya da ekleyeyim hattakonuşmayalım diyorum benimle muhatap olmak zorundasın diyor çocuk hastaysa hesap vermek zorundasın diyor bela okuyor . Artık sabrım taştı çünkü kufur ediyor uzaklaştırma alacağım bi daha yaparsa .
Bir ben mi bakamıyorum ?Ben de baktım şimdi. Hiç konuşmuyoruz demiş bir de. Ama o konusunda da eşine benimle konuşma demiş, o da benimle muhatap olmak zorundasın diye karşılık vermiş. İlginç.
Arama kısmına konu sahibinin adını yazıp mesajlarını ara derseniz mesajları konuları falan çıkıyorBir ben mi bakamıyorum ?
Konu sahibi ben naptım size ya
Amme hizmeti resmen sağolasınArama kısmına konu sahibinin adını yazıp mesajlarını ara derseniz mesajları konuları falan çıkıyor
Eski konulariniza kisa bir goz attim. Aldatma vs gordum. Bu yuzden bosandiniz da, sonra aldatmadigini mi ogrendiniz?Arkadaşlar eski eşimden bosandigima çok pişmanım ama kendisi benden. Nefret ediyor bi oğlumuz var onun icin de üzülüyorum nasıl geri döner nasıl davranayım hiç konuşmuyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?