Büyük Pişmanlık

Hbn

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2020
190
86
28
32
Arkadaşlar eski eşimden bosandigima çok pişmanım ama kendisi benden. Nefret ediyor bi oğlumuz var onun icin de üzülüyorum nasıl geri döner nasıl davranayım hiç konuşmuyoruz

Arkadaşlar eski eşimden bosandigima çok pişmanım ama kendisi benden. Nefret ediyor bi oğlumuz var onun icin de üzülüyorum nasıl geri döner nasıl davranayım hiç konuşmuyoruz
Boşanma sebebiniz ne idi?

Neden boşandınız?
Ben olsam yoluma devam ederdim. İstememek ayrı nefret ayrı. Benden nefret eden biriyle işim olmaz.

Bu içinde bulunduğunuz ruh halini oğlunuza çok belli etmemeye çalışın lütfen bu arada.

Zorla güzellik olmaz. Boşanmışsınız bitmiş adam da istemiyormuş. Yolunuza bakın

Eski konulariniza baktim. Adamin sevgilisi var. Onu gectim size saydirip hakaret edip bir duran adami mi özlediniz gercekten? Birde aldatmis sizi
Yoksa sadece yalniz olmak mi zor geliyor
Senden sonra profilini sınırlamış bakamıyorum eski konularına

Eski konulariniza baktim. Adamin sevgilisi var. Onu gectim size saydirip hakaret edip bir duran adami mi özlediniz gercekten? Birde aldatmis sizi
Yoksa sadece yalniz olmak mi zor geliyor
Ben de baktım şimdi. Hiç konuşmuyoruz demiş bir de. Ama o konusunda da eşine benimle konuşma demiş, o da benimle muhatap olmak zorundasın diye karşılık vermiş. İlginç.

konuşmayalım diyorum benimle muhatap olmak zorundasın diyor çocuk hastaysa hesap vermek zorundasın diyor bela okuyor . Artık sabrım taştı çünkü kufur ediyor uzaklaştırma alacağım bi daha yaparsa .
Buraya da ekleyeyim hatta

Reactions: Cac
Ben de baktım şimdi. Hiç konuşmuyoruz demiş bir de. Ama o konusunda da eşine benimle konuşma demiş, o da benimle muhatap olmak zorundasın diye karşılık vermiş. İlginç.
Bir ben mi bakamıyorum ?

Konu sahibi ben naptım size ya

Eski konulariniza kisa bir goz attim. Aldatma vs gordum. Bu yuzden bosandiniz da, sonra aldatmadigini mi ogrendiniz?
Eski konularinizi tek tek okumamiz zaman kaybi olacak, ozet gecip yazarsaniz, uzulmekte hakli misiniz degil misiniz daha net anlasilir olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…