momo25değil at: 41064629 .!.:Özür dinlenecek samimi bir ortam varsa dilesin. Yoksa zamanı gelince iş hallolur. Adam bence çok heyecanlı ondan böyle üzülmüş :) oğlu büyümüşte evleniyor. İnşallah herşey güzel olur.
Bendeeeeel öpme olayını sevmıyorum yaaa
ah kizlar ahh... 2 gün önce kiz kardesim erkek arkadasinin ailesi ile tanismaya gitti (ki cok yakin zamanda isteme ve nisan olcak)
amma velakin bizim kiz kp nin elini öpmemis. hem geldiginde hem vedalasirken... adam cok icerlenmis. bu durumda nasil davranmak lazim kizlar? kiz kardesimi sevmis ama bu haraketi saygisizlik olarak algilamis.
ah kizlar ahh... 2 gün önce kiz kardesim erkek arkadasinin ailesi ile tanismaya gitti (ki cok yakin zamanda isteme ve nisan olcak)
amma velakin bizim kiz kp nin elini öpmemis. hem geldiginde hem vedalasirken... adam cok icerlenmis. bu durumda nasil davranmak lazim kizlar? kiz kardesimi sevmis ama bu haraketi saygisizlik olarak algilamis.
Heyecandan olur böyle şeyler.
Beni görmeye geldiklerinde bende öpmemistim kimsenin elini. Kasten değil heyecandan. KP de gençtir cahildir deyip alttan alsaymis uzatmanın bi gereği yokmuş ki :) ni dahaki sefere 2 kere öpsün madem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?