Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yapıcam inşallah. gerçekten çok üzücü kapıda araba varken çıkıp gidememek sırf bu yüzden yok evde kalayım ben diyip hiçbir yere gitmeden geri dönüyorum çoğu zamanKesinlikle öyle korktuğunuz şeyi bir kez yaşayın yani trafiğe çıkın anlarsınız üstelik aracınız otomatikmiş
Neden süremiyorsun peki? Kalabalık mı geliyor trafik ?yapıcam inşallah. gerçekten çok üzücü kapıda araba varken çıkıp gidememek sırf bu yüzden yok evde kalayım ben diyip hiçbir yere gitmeden geri dönüyorum çoğu zaman![]()
Yok canım o kadar da abartmayın zaten trafikte endişeli bayan görünce büyükşehirde herkes yol veriyoryapıcam inşallah. gerçekten çok üzücü kapıda araba varken çıkıp gidememek sırf bu yüzden yok evde kalayım ben diyip hiçbir yere gitmeden geri dönüyorum çoğu zaman![]()
Merhaba sevgili kadınlar
yardımlarınıza çok ihtiyacım var. Ben küçük bir şehirde yaşıyorum. Aktif olarak araç kullanıyorum. Hatta iyi kullandığımı söylerler
Ama ama ama
Büyük şehirde elim ayağım boşalıyor. kapıda araba hiçbir yere gidemiyorum. Geriliyorum nefesim kesiliyor ellerim ayaklarım titriyor. bildiğim her şeyi unutuyorum. görseniz sanki ilk kez direksiyona geçiyorum. bu durumdan nefret ediyorum. hiçbir yere çıkmıyorum. Ağlayasım geliyor bu duruma.
Orda özel ders de aldım. yok o gerginlik geçmiyor. Yolları bilmediğimden sanıyorum. Ama yol hafızam berbattır zaten.Ne yapabilirim. Bana bir yol metod akıl Allah rızası için. Nasıl aşarım bunu. Kendimi nasıl telkin etmeliyim.Cevaplarınız bana güç verecek![]()
yol bilmemenin verdiği kaygı. ya yanlış yola girersem ya navigasyonu kaçırırsam vs Ama birçok arkadaşım dediğiNeden süremiyorsun peki? Kalabalık mı geliyor trafik ?
evet küçük şehirde yaşayana korkutucuBen de buyuksehirde kullanamıyorum.Antalya da yaşıyorum ve trafik bana kaos olarak görünüyor.Koyde büyümenin de etkisi.Aslinda kp cok iyi yol gösterdi.sabah çok çok erken çık yola kullan dedi .yollarda çok çok az araba varken.Hem alıştırma olur,hem yolları öğrenirsin dedi ama ben yaptim mi hayır.Pisman miyim evet.
evet hep birileri ile çıktım büyükşehirde. bu da hata sanırımKendi adıma söyleyeyim hep birileri ile çıktım bir arpa boyu yol alamadım bir gün dedim çık gitsin lanet olsun o günden beri hep çıkıyorum navigasyon açarak yanlış yapsam ne olur en fazla yol uzar yanlış yola girerim diyorum kafamda bitirdim not; İstanbuldayım
bunu birçok kişi yazmış nasıl yaBen de küçük şehirlerde araba kullanırken zorlanıyorum![]()
hahahaha evet çok kavga çıkıyor erkek kardeşimden de biliyorumVerebileceğim tek tavsiye Ankara trafiğinde kimseye bulaşmayın sataşmayın gerisi bi şekilde hallolur![]()
yok ben aktif kullanıyorum yaşadığım yerde. sorunum büyük şehirde kullanamamak korkmakBizim okuldaki 6 tane arkadaşım farklı zamanlarda araba aldılar ve aynı sizin gibiydiler . Ehliyet var , özel ders var ama cesaretleri yoktu . Haftada bir iki gün ben yanlarına oturdum ve beraber okula gittik . Azıcık sohbet azıcık yol tarifi azıcık trafik kuralı derken bir kaç hafta sonra hepsi kendi başına okula gitmeye başladı . Hatta kendime Şile’ye bile gezdirdim ki o yolda çok fazla kamyon vardıryine de başardılar . Yanınızda bir arkadaşınızla çıkın . Sakin kalın ve hız yapmayın . Bir arkadaşım arabasının arkasına ilk defa yola çıkıyorum bana dikkat edin yazdırmıştı
![]()
denicem teşekkür ederimBen de ilk zamanlar senin gibiydim ama süre süre alıştım şimdi keşke şoför olup günlük araç kullansam diyorum, ne olursa olsun kendini şartlandırma ve kendine güven, korkunun üzerine git...