Sivilceli Ciltler Büyük sivilceler

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

Portakalli ordek

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2016
7.940
3.677
123
Yüzümde iri iri sevilceler var.Özellikle boynumda çok var.İlaçta kullandım ama gecmıyor.

Bende sivilcelerden muzdaribim.7yıl önce roaccuatane kullandım.sivilceleri bitmişti.Dr 5yıl sonra tekrar kullan demişti ben kullanmadı.sonuç gene iri iri sivilcelersivilcrler çıkıyor.acıyor kanıyor izi geçmiyor.herkes sana ne oldu böyle diyor

R.... adlı ilaç var. Sanırım bu tip durumlarda tek çara bu ilacı kullanmak. Ama tabiki doktor doğrusunu bilir. Muayene ol. Belki başka ilaç verir ve işe yarar. Yüzünde çok sivilce var mı peki?​

Yanaklarımda var bıraz.Irı ırı ve cok acıyorlar.Sanırım kullanıcam o ılacı bende.Ergenlıgı atlattım halaa cıkıyorlar ama

Bir turlu g3cmeyen sivilceler ya gluten hassasiyetinden veya sut alerjisinden olabiliyor . 1 ay boyunca dikkat edin bakalim gececekmi

Yanaklarımda var bıraz.Irı ırı ve cok acıyorlar.Sanırım kullanıcam o ılacı bende.Ergenlıgı atlattım halaa cıkıyorlar ama

Diğer arkadaşlar yazmışlar zaten. Besin hassasiyeti de buna neden olabilir çok haklılar. Mümkünse hastaneye gidip kontrol ettir. Süt ve süt ürünlerini çok tüketir misin? Ya da fast food? Örneğin sütün içerisinde bulunan bazı maddeler biz insanlara iyi gelmezmiş ve vücudumuz da bu şekilde bunu belli edermiş. Yediklerinizw dikkat edin. Sağlıklı yağlar kullanın yemeklerde tereyağ,zeytinyağı gibi. Margarin falan bile kullanma. Süt ürünlerine dikkat et.

Evet süt yogurt baya tüketiyorum

R.... adlı ilaç var. Sanırım bu tip durumlarda tek çara bu ilacı kullanmak. Ama tabiki doktor doğrusunu bilir. Muayene ol. Belki başka ilaç verir ve işe yarar. Yüzünde çok sivilce var mı peki?​
Hayır tek çare değil . 3 kere kullandim yüzüm eskisinden daha kötü inanki ha herkeste aynı etkiyi yaraymiyor tabiki. Kullanipta iyi sonuç alanlarda var

Evet süt yogurt baya tüketiyorum

Bir ilaç kullanmıştım, fazla sivilcem yoktu bir iki tane ama rahatsız oluyordum. Üniversite hazırlıkta kullandım.
Adını hatırlamıyorum. Böyle hap şeklinde. Dudaklarını kurutuyordu, ne kadar krem sürersem süreyim dudaklarım azıcık gülsem de pat diye kanıyordu. Ama her yerdeki sivilceleri bitirdi. Bir daha da çıkmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…