- 25 Eylül 2016
- 7.940
- 3.677
- 123
- Konu Sahibi Portakalli ordek
-
Temizliğe dikkat ediyor musunuz?[/QUOTEvetHergun 2 kez yuzumu yıkıyorum
Yanaklarımda var bıraz.Irı ırı ve cok acıyorlar.Sanırım kullanıcam o ılacı bende.Ergenlıgı atlattım halaa cıkıyorlar ama
Evet süt yogurt baya tüketiyorumDiğer arkadaşlar yazmışlar zaten. Besin hassasiyeti de buna neden olabilir çok haklılar. Mümkünse hastaneye gidip kontrol ettir. Süt ve süt ürünlerini çok tüketir misin? Ya da fast food? Örneğin sütün içerisinde bulunan bazı maddeler biz insanlara iyi gelmezmiş ve vücudumuz da bu şekilde bunu belli edermiş. Yediklerinizw dikkat edin. Sağlıklı yağlar kullanın yemeklerde tereyağ,zeytinyağı gibi. Margarin falan bile kullanma. Süt ürünlerine dikkat et.
Hayır tek çare değil . 3 kere kullandim yüzüm eskisinden daha kötü inanki ha herkeste aynı etkiyi yaraymiyor tabiki. Kullanipta iyi sonuç alanlarda varR.... adlı ilaç var. Sanırım bu tip durumlarda tek çara bu ilacı kullanmak. Ama tabiki doktor doğrusunu bilir. Muayene ol. Belki başka ilaç verir ve işe yarar. Yüzünde çok sivilce var mı peki?
Evet süt yogurt baya tüketiyorumDiğer arkadaşlar yazmışlar zaten. Besin hassasiyeti de buna neden olabilir çok haklılar. Mümkünse hastaneye gidip kontrol ettir. Süt ve süt ürünlerini çok tüketir misin? Ya da fast food? Örneğin sütün içerisinde bulunan bazı maddeler biz insanlara iyi gelmezmiş ve vücudumuz da bu şekilde bunu belli edermiş. Yediklerinizw dikkat edin. Sağlıklı yağlar kullanın yemeklerde tereyağ,zeytinyağı gibi. Margarin falan bile kullanma. Süt ürünlerine dikkat et.
Olmadı bı denıycem bendeHayır tek çare değil . 3 kere kullandim yüzüm eskisinden daha kötü inanki ha herkeste aynı etkiyi yaraymiyor tabiki. Kullanipta iyi sonuç alanlarda var
Benim tedavim Yen'i bitti ben çok memnum kaldım sonuçtan.Hayır tek çare değil . 3 kere kullandim yüzüm eskisinden daha kötü inanki ha herkeste aynı etkiyi yaraymiyor tabiki. Kullanipta iyi sonuç alanlarda var
Bende baslıyayım en ıyisiBenim tedavim Yen'i bitti ben çok memnum kaldım sonuçtan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?