• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Büyük Umutlarla Başlanılan Ve Ellerimle Mafettiğim Aşk Ben Yaptım Siz Yapmayın :(

eğer gerçekten onu tekrar istiyorsan daha iki olmuş iki günde bekle bakalım ona zaman ver ama sakın sen adım atma ki gururun incinmmesin benden demesi sonra çok üzülürsün zamana oluruna bırak tatlım üstün e gitmek le olmuyo oluca varsa olur zaten olmayıncada olmuyo işte
 
Ama kafasında beni huysuz agresif biri olarak hayal ediyor şu anda kötü bi karaktere büründüm neymiş ipleri elime almakmış ne büyük aptallık :(
 
bence neye inanmak istiyorsa ona inansın hayat onun penceresinden göründüğü gibi değil ikilşkiler tek kişilil değil iki kişilik bunu sakın unutma tekrar başladınıuz diyelim böyle bi insan dan sasıl hayır bekliyorsun seni üzmez mi peki
 
merhaba arkadaşlar 22 yaşındayım. yakın zamanda biriyle ilişkiye başladım 4 yıldır tanıdığım fakat birbirimizin huyunu suyunu karakterini çokta iyi bilmiyorduk çıkmaya başladık ve bana biraz ataerkil biri gibi geldi yani üzerimde otorite kurmak istediğini ,sadece kendi lafının geçmesini istediğini sezdim bu sadece benim hislerimdi. Benim arkadaş çevreme bunu anlattığım da bana şöyle bi akıl verdiler ipleri ona vermemek için onu bastırmalısın diye .

bende 2 gün üst üste ufak şeyleri büyütüp biraz sert yaptım.. yaptığım saçmalık şu an farkındayım ama sadece onun sözünün geçtiğini düşünmesin benim de sesimin çıktığını anlasın diyeydi .Sonra bana düşündüm de biz olamayız galiba dedi 2 günde yaşadıklarım beni çok korkuttu dedi ve ayrıldık bende gururumdan ödün vermemek için erken pes ettin peki sen bilirsin dedim :s

1 hafta sürdü ama evveliyatında birbirimizi çok istemiştik zaten zar zor açılabildik bu kadar kısa bitmesi beni üzdü 2 gün bekledim sesi çıkmayınca tutuştum biraz havadan sudan msj attım konuştum ama hiç birşey olmamış gibi davrandı konuyu da açmaya yüzüm tutmuyor ayrılırsan barışmam demiştim.. körü körüne inanarak arkadaş sözü dinlemek her zaman doğru olmuyor siz bu konuda dikkatli olun .. Ne yapabilirim kızlar lütfen yardım ?
:59:

"Sadece onun sözü geçmesin" demişsiniz, üzerinizde baskı kurmasından korkmuşsunuz; siz aynısını yapmışsınız... Sizin gözünüz nasıl korktuysa, onun otoritesini hissetmek istemediyseniz, o da sizin baskın olmanızı istememiştir... Arkadaşlarınız "vur" demiş size, siz ise "öldürmüşsünüz"... İlişkiye başladığınızda yavaş yavaş ipleri elinize alabilirdiniz, keşke acele etmeseydiniz... Üstelik "öyle sezdim" diyorsunuz, gerçekten bu kadar baskın bir karakter miydi sahi?

İşin can sıkıcı kısmı bir yana, çok iyi arkadaştan her zaman iyi sevgili olmuyor... Dostken iyi anlaştığınız insan sevgili kimliğinde geçimsiz birine dönüşebiliyor... Benzer bir durumda çok sevdiğim bir insandan soğumuştum; bir ilişki deneyerek arkadaşımı da kaybettim, onunla rahatça şakalaştığım, tüm dertlerimi paylaştığım günleri özlüyorum... Sizin durumunuz da bu halde kalırsa onda da bir hayır vardır, inanın...

Eğer kaderinizde o varsa ve devam etmeniz gerekiyorsa iki günde "gözü korkmaz"... Gerçekten seviyor ve denemek istiyorsa pes etmez, sonuçta gururunu kırmamış, olmadık laflar etmemişsiniz... Yaşananlardan bu denli etkilendiyse sizin için doğru kişi olmayabilir... Öyle ya; hastalık var, can sıkıntısı var... Bir ilişkiye başlasanız ve kötü hissettiğiniz bir anda ağzınızdan tatsız sözler çıksa hemen "Gözüm korktu, biz beraber olamayız" diyecekse başlamadan bitmesi daha iyi değil mi?
 
haklısınız belki de ama 1 haftada bitmiş olması kolay kabullenilmiyor kötü şeyler yaşamadık yıpranmadık daha tekrar denemek nasıl olur bilmiyorum ama dedim ya büyük umutlarla başladım bu kadar dibe çakılacağımı tahmin etmemiştim.ortada kötü bir durum yoktu sadece gözünün korktuğunu düşünüyorum ve düzeltme yoluna gitmek istiyorum tabi 2 günde gözü korktuysa altında yatan başka nedenler de olabilir sonuç olarak adım atmamalı mıyım kızlar ?
 
ipleri onun eline vermemek için sert davranmıssınız..
şuan kendi çabanızla geri dönerseniz ipleri hediye paketi içinde sunucaksınız..

ki bence bi ilişki hesaplarla şöyle yaparsam o böyle yaparlarla devam etmez..
 
Senin şu durumda yapabileceğin bişey yok malesef.. Sadece bekle derim.
Ama şöyle bişey de var. 2 günde pes etmesi de hiç normal değil.. Sonuçta birbirinizi tanıma aşamasındasınız.. Beğenmediğiniz huylarınızı birbirinizle konuşarak çözmeniz gerekirken, o ayrılmayı tercih etmiş..
Bence sevgilin, zoru görünce kaçan tiplerden, mücadele etmeyi sevmiyor demek ki..
 
Back
X