Şu saatten sonra yapacak pek bişiy yok..
Ama eski konularınızı hatırlıyorum da zaten eşiniz yalanı seviyor sanırım biraz..
Varikoselin tedavisi var, görümcemin kocası ameliyatından hemen sonra hemen bebe sahibi oldular..
Arkadasim benim bu saatten sonra cocuk dusunecek halim kalmadi zaten ben simdilerde boylesine buyuk bir gizem icinde bunca ay neden bu rahatsizligini benden gizledi benim canim buna sikkin kizginim kirginim saskinim dumura ugratildim esim tarafindan yani insan hasta olabilir derdim hasta olmasi degil bunu bana basta soylese idi hersey daha degisik olurdu arti tedavisi var biliyorum cocuk hic olamayacak da degil allahin izniyle ama bu saatten sonra bu kadar buyuk bir gizemle saklamasindan sonra o cocugu ben ister miyim onu hic bilemiyorum dedim ya kirginim hemde coook ben de hasta olabilirdim ama bunu evlenmeden once eger oyle bir durumum olsa idi serefimle soylerdim ...onu kaybetmeyi dahi goze alarak soylerdim saklamasi beni cok ama cok kizdirdi kendimi enayi gibi gordum ve hasta oldugunu ailesi de biliyormus benim disimda masallah herkesler biliyormus en son ben duydum ve ben karisiyim ayip cok ayip!!
Arkadaşım sende öyle bir bahsetmişkinki, sanki eşin(allah korusun) ölümcül hasta.
tedavi olur geçer, niye bu kadar abartıyorsun.
esınız sıze yalan soylemış ona olan guvenınız sarsılmışşş
daha once yalanları varmıydı
neden soyledı kı sordunuz mu
Evet itiraf ediyorum büyük vicdan azabı çekiyorum adam filan öldürmedim ama dinimizce büyük günahlardan birini şeytana uyarak işledim bu günah vicdan azabı olarak kalbimde tövbe ettim bir daha asla işlemeyeceğim ama kendime kızmadan duramıyorum nasıl oldu da kalbim aşka yenik düştü de böylesine bir günah işledim Allah 'ım ne olur affet beni...hayat ne acı siz de yaşadınız mı böyle bir olay bilemem ama ben kendimi artık affetmek istiyorum Allah bile affedici ama ben kendimi hala effedemiyorum imkansız bir aşka insan nasıl aşık olur ki kalb,m acıyor bir daha mı asla ne olur benim vicdan azabı dindircek birşeyler yazın çünkü çok acı çekiyor bu zavallı yürek çünkü çok pişman ve mutsuz...
daha öncede yukarıdaki konuyu açmışsın..EMPATı EMPATı diyorsun al sana empati..sende yalan söylüyorsun kocana...kardeşim...empati kur..yuvarlanıp gidin yalanlarla....
Evet itiraf ediyorum büyük vicdan azabı çekiyorum adam filan öldürmedim ama dinimizce büyük günahlardan birini şeytana uyarak işledim bu günah vicdan azabı olarak kalbimde tövbe ettim bir daha asla işlemeyeceğim ama kendime kızmadan duramıyorum nasıl oldu da kalbim aşka yenik düştü de böylesine bir günah işledim Allah 'ım ne olur affet beni...hayat ne acı siz de yaşadınız mı böyle bir olay bilemem ama ben kendimi artık affetmek istiyorum Allah bile affedici ama ben kendimi hala effedemiyorum imkansız bir aşka insan nasıl aşık olur ki kalb,m acıyor bir daha mı asla ne olur benim vicdan azabı dindircek birşeyler yazın çünkü çok acı çekiyor bu zavallı yürek çünkü çok pişman ve mutsuz...
daha öncede yukarıdaki konuyu açmışsın..EMPATİ EMPATİ diyorsun al sana empati..sende yalan söylüyorsun kocana...kardeşim...empati kur..yuvarlanıp gidin yalanlarla....
yani arkadaşım ben önceki konularını bilmiyorum ama eğer böyleyse senin tepki vermeye hakkın yok! 10 aylık evliyim diyosun ya....off....Kocana yazık bence yol yakınken bırak adamı! adamın söylediği yalan seninkinin yanında devede kulak kalıyo!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?