Buyukada

shinee1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2013
359
21
48
İstanbul
Selam kizlar 😊

Benimkisi tatli bi dert ve fikirlerinize ihtiyacim var 2 senelik birlikteligim var ve biz hafta sonu erkek arkadasim isyerinden kiz arkadasim ve onun erkek arkadasi yani 2 cift olarak adalar turu yapmak istiyoruz ve daha once hic gitmedik. Piknik yapalim dedik. Piknik icin orada mangal yapilmaz tabiki neler goturulebilir ? Pogaca borek cokmu 5 cayi havasi verir ? Birde simdi oraya sofrabezi falanda goturmek lazim
Elimizde cantayla dolasmakta hic icimden gelmiyor sicaktada o yuk hic cekilmez kopuk tabak fln goturulur ama
Yiyecekleri nasil
Gotururuz kendimize yuk etmeden ?

2 konuda da yardimlarinizi rica ediyorum

Opuyorum sizleri

tabak falanda götürmenize gerek yok oradan alabilirsiniz, ama yicek konusunda mecbur elde gider heralde

bu sıcakta yük taşınmaz...
onuda geçtim kiliseye çıkmak isteniz zor olur bisiklet turu faytonda elinizde torbalarla keyifli olmaz
bence sandviç tarzı bişeyler hazırlayın geze geze yersiniz elinizde:)
hiç olmadı piknik fikrinden vazgeçin gezmeye gidiyoruz diyin orda balık yersiniz günün tadı çıkar en azından :)

tabak falanda götürmenize gerek yok oradan alabilirsiniz, ama yicek konusunda mecbur elde gider heralde

Sırt çantası yapalım diye düşündük ama oda çekilmez adaya gidip oturmıcaz ya gezicez butun gün kendimize yük etmek istemiyorum ama adalarda çok pahalı diyolar bizde piknik yapalım daha eğlenceli olur diye düşündük napsak ki

aslında amaç gezmek değil mi, ozaman ekmek arası bişeyler hazırlayın, yorulduğunuzda biyerde yersiniz, maksat karın doyurmak sonra gezmeye devam edersiniz

bizde öyle düşündük bisiklete binip kliseye tırmanırız dedik o eşyalarlada gidilmez dondurma kutularına kurabiye patates salatası yapıp koysak olur mu dondurma kabında itici dururmu acaba ? sonradan atmış oluruz çünkü oradada yiyebiliriz ama piknik daha cazip geldi.Büyükada pahalı diye duymuştum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…