canım bende kızım için oyun grubu istiyorum kışın baya evde kaldık pek yaşıtıda yok ben katılırım yani sende mayıs annelerindesin sanırım 2009 daha önce konuşmuştuk sanırım beylikdüzünde nerdesiniz
benim kızım 14 mayıs 2009 doğumlu bende 2 yıl önce öğretmenler sitesinde oturmuştum o tarafta şimdi çekmecedeyim ismim sibel şuan için çalışmıyor evdeyim kızımla:)
merhabalar özelden msj atmısınız okudum.bende bahausun altındayım esenyurt gecio ama beylikdüzü daha yakın :) inş. gelirim ama şu sıralar kayınvalidem bende kısmet inş. :) belki onu da getirrim
merhaba kızlar, bende buyukcekmce cıvarında oturuyorum. 14 aylık bı kızım var. oyun gruplarına baktım ama ayda 10-15 saat için 500 tl vermek mantık dısı geldı bana. oyun gruu kurarsanız katılmak ısterım.
merhaba canım malesef ıyun grupları çok pahalı bende baktım şuanda oyun grubu değil ama bir buluşma yapcaz gelcek cumartesi kk bayanları ile orda tanışalım görüşürz inşallah özelden yazcam sana
merhaba canım çok yakınmışız benim kızımda 33 aylık biz forumda perlevistada 4 şubatta buluşma olcaktı kızlarla ama iptal oldu haftaya buluşmalar aktiviteler bölümüne bakarsan konuyu takip ede bilirisn katılmak istersen canım bir görüşme ayarlayız inş.
Slm kızlar benim oğlum 19 aylık bende 27 yaşındayım Fatih civarında oturuyorum ama 15 senem Beylikdüzü'nde gecti Hasbahce ve Büyükşehir taraflarında oturduk oraları çok iyi bilirim.eğer buluşma ayarlanirsa oğlum ve kendim için seve seve gelirim.