kayınvalidem bana neler yaptırmıştı.gönlü olsun diye hiç itirazsız yaptım her dediğini
mesela inanmadıgım halde sacımı kestirmemiştim hamileyken.. ne kadar inanmasamda 9 ay kestirmesem ölmem demiştim:) demekki azıcık inanmışım
onu mutlu etmek,incinmemesini sağlamak için,onun istek ve arzularına da değer verildiğini yaşaması için ve bu anlamda cinsilatif 'in örnek bir fedakarlık yapıyor olması...arkadaşımızın diğer insanlarında fikirlerine saygı duyuyor olduğunu gösterir...ve bu da onun istemeye istemeye yaptığını diil,huzur ve saygı ortamında yaşandığını gösterir..ne mutlu cinsilatif 'e...o ne demek yaaa
neden onun gönlü olsun die salak saçma hurafeleri istemeye istemeye yapıyorsun ki
onu mutlu etmek,incinmemesini sağlamak için,onun istek ve arzularına da değer verildiğini yaşaması için ve bu anlamda cinsilatif 'in örnek bir fedakarlık yapıyor olması...arkadaşımızın diğer insanlarında fikirlerine saygı duyuyor olduğunu gösterir...ve bu da onun istemeye istemeye yaptığını diil,huzur ve saygı ortamında yaşandığını gösterir..ne mutlu cinsilatif 'e...
bunu da becerebilmek ,hatta düşünebilmek bir erdemdir.. (gıyabında oldu,üzgünüm ama yazmak istedim..kusura bakma cinsilatif...)
o ne demek yaaa
neden onun gönlü olsun die salak saçma hurafeleri istemeye istemeye yapıyorsun ki
aynen ben de aman inanmam öyle şeylere dedim ama yine de kestiremedim saçlarımı:1rolleyes:
benim oğlum çok huysuz yaramaz bi bebek değil.herkes soruyo gece nasıl uyuyo mu yok emiyo mu mama veriyo musun diye.napim yalan da söyleyemiyorum uyuyo Allah'a şükür diyorum aman kimseye söyleme nazar değer diyolar.ben de ee sen sordun sana söledim ya diyemiyorum tabii madem öyle niye soruyosun dimi:1rolleyes: herkes aynı şeyi söylüyo valla..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?