Benim için çok zor bir şey böyle şeyler için kalp kırmak(Kır kalp gitsin be. Kapandı devirleri kabul etsinler artık.
Böyle şeyler dediğiniz evladınız.Benim için çok zor bir şey böyle şeyler için kalp kırmak(
kalp kırmadanda ıletısım kurabılırsınız ılla kırmanıza gerek yokMerhaba kızlar.Büyüklerimizin herşüyin doğrusunu sadece bunıarın biliyoemuş gibi davranmasından yoruluyorum bazen.sen çocuksuz büyük kadar anlamazsın düşünceleri. Bebeğimin kilosu iyi artmasına rağmen bebek sesini çıkarmamış sütün yetmiyordur lafı Sütüm yetmese kilo almaz dedğimde de kalitesizdir tok tutmuyor lafını duymak .2 aylık bebeğe doğulduğundan su ver su ver çocuğun ağzı kurudu diye diretmeleri.zararlı dediğimde de şimdikiler internet annesi diye de bir laf çıkardılar.büyük kızıma meyve verdiğimde bu alerjik,bu karın ağrısı yapar.kendikeri Cips,paketli qıdalar alıyorlar.bir defa almayın dedim iki defa sonunda bu çocuğa bir şey olursa sizlik dediğimden beri burun sallamalar başladı.Anlamıyorum çocuğu anneden daha iyi kim düşünür.Öncelikle büyüklere karşı hep saygılı olmaya çalıştım. Asla lafımı sokayım içimde kalmasın diyede bir yapımda yok.kalp kırmamaya dikkat ediyorum.Ama bazen çıldırasım geliyor.burada içimi dökmek için açtım konuyu.biliyorum çevremiz böyle adamlarla dolu.kim nasıl başa çıkıyor bilmek istedim. Ama galiba kalp kırmadan çözümü yok)
Tabikide yukarda dedikleri hiç bir şeyi yapmıyorum evladıma.onlar demekten vaz geçmiyor ben yapmıyorum. Ama sorun demeleri yapmamama rağmen israrlrıBöyle şeyler dediğiniz evladınız.
Valla ben saygılı olma kısmını çoktaan bıraktım şimdi hak ettiklerini söyleme kısmındayımMerhaba kızlar.Büyüklerimizin herşüyin doğrusunu sadece bunıarın biliyoemuş gibi davranmasından yoruluyorum bazen.sen çocuksuz büyük kadar anlamazsın düşünceleri. Bebeğimin kilosu iyi artmasına rağmen bebek sesini çıkarmamış sütün yetmiyordur lafı Sütüm yetmese kilo almaz dedğimde de kalitesizdir tok tutmuyor lafını duymak .2 aylık bebeğe doğulduğundan su ver su ver çocuğun ağzı kurudu diye diretmeleri.zararlı dediğimde de şimdikiler internet annesi diye de bir laf çıkardılar.büyük kızıma meyve verdiğimde bu alerjik,bu karın ağrısı yapar.kendikeri Cips,paketli qıdalar alıyorlar.bir defa almayın dedim iki defa sonunda bu çocuğa bir şey olursa sizlik dediğimden beri burun sallamalar başladı.Anlamıyorum çocuğu anneden daha iyi kim düşünür.Öncelikle büyüklere karşı hep saygılı olmaya çalıştım. Asla lafımı sokayım içimde kalmasın diyede bir yapımda yok.kalp kırmamaya dikkat ediyorum.Ama bazen çıldırasım geliyor.burada içimi dökmek için açtım konuyu.biliyorum çevremiz böyle adamlarla dolu.kim nasıl başa çıkıyor bilmek istedim. Ama galiba kalp kırmadan çözümü yok)
Evet ben onun için laf dalaşına girmiyprum.direttikce diretiyorlar.dediklerinden dönmüyorlar laf uzadıkça da ben sinirleniyoeum.sonrada o kişi zaten dediğinden dönmüyor ben neden sinirleneyimki diyorum.ne diyorsa desin ben yapmıyorum ama laf dalaşı da yapmıyorum bundan iyisi yok diyorum bazenValla ben saygılı olma kısmını çoktaan bıraktım şimdi hak ettiklerini söyleme kısmındayımSaygıda kusur etmeyen bir insana korkak gözüyle bakıyorlar maalesef yani senin bir şey söylemediğini bildikleri için zaten bu kadar rahatlar. Daha 2 3 hafta önce köye gittim ki 5 yıldır gitmiyordum gitmem de normalde ama mecbur kalıp gittim tahmin ettiğim gibi cahil zihniyetlerin biriyle evlilik tartışmasına girdim bu arada karşımda ki kim olursa olsun benim düşünceme, hayatıma, kararlarıma karışıyorsa savcı da olsa susmam ağzının payını veririm çünkü içimde biriktire biriktire hasta oluyorum. O konuştukça ben verdim cevabı o büyüklendikçe ben küçülttüm onu ama nasıl sinir oluyor o kudurmasını görüyorum ya inanılmaz rahatlıyorum Konu ne peki niye evlenmiyor muşum 25 yaş geçmiş daha çocuk yapacakmışım hayır istemiyorum dediğim de ise ne demek istemiyorum herhalde olacak yalnız mı öleceksin bu gençlerin bu düşüncesi çok yanlış demesiyle benim sinirler zıplamasın mı... Açtım ağzımı yumdum gözümü annem karşımda korkuyor olay çıkacak diye asdfghjasdfg Sizin gibi zihniyetler oldukça biz çocukta yapmayız evlenmeyiz de ülkenin halinden haberiniz yok herhalde, ayrıca benim yapacağım çocuktan sanane ki sen kendi çocuklarını yanında tutamamışsın senden kaçmak için uzaklara gittiler haberin var mı acaba kendi çocuklarını dizinin dibinde tutamadın bana mı laf ediyorsun evde de kalırım turşumu da kurarım ne sana zararı var ne faydası dedim Dayım da bunun gibi konuşurdu şimdi çıtını bile çıkarmıyor hatta '' sen böyle konuları benimle ayrı konuş naz varken konuşma '' dedi yani düşün adam edeceğimi lafımla etmişim sonra o yobaz kafa da en son evden giderken özür diledi benden biraz abartım kusura bakma dedi yani konuyu uzattım ama demek istediğim susuyoruz büyük diye ya da aman bunla mı uğraşıcam diyoruz ama böyle dediğimiz için çok rahat konuşuyorlar zaten sen onların gözün de her zaman saygısızsın en azından lafımı söylerim ben de. Şimdi varya benimle konuşurken iki kez konuşuyorlar biraz da onlar korksun benden. Keşke mantıklı şeyler söyleseler de aa haklıymışsın desek ama ne yazık ki beyni olmayanların eleştirilerine maruz kalıyoruz. Kimse de senin annneliğine laf etmeye hakkı yok.
Çok doğru ama bazen şartlardan dolayı yapamıyorsunsınır koymak güzeldir, hem sizi korur hem ilişkileri.
Bu insanlara o ses tonuyla söylersen küsüyorlar. Söylemesen de direttikçe diretiyorlar. Hayatından çıkarılası insanlar da değil ki eşinin ailesi sonuçta)Maalesef ben kalp kıranlardanım. Öyle ilk aşamada olmasa da, bir iki sabrettikten sonra artık patlarım. Yani hakaret etmem tabi ama sert bi ses tonuyla "Ben böyle uygun gördüm, karışılmasından da hoşlanmam" derim. Bu çıkışımdan sonra inatla işime karışanı görmedim daha. Doğru bir yöntem midir iğneli konuşmak bilmiyorum ama en azından benim kafam rahatlıyor ya.
Üvet öyle.bugün zartışma yaşadık onun yüzünden. Şimdi kalbini kırdım diye düşünüp kötü oluyorum bende. Kayınvalidem. 7 yıldır hep sabrettim duymazdan geldim. Ama anlamıyorlar ki karşındakinin de sabrı bir yere kadarAynısını yaşadım .Kalp kırmadan mümkün olmuyor .Her gittiğim yer burnumdan geliyordu .Herkesin gözü benim çocuğumun ve benim üstümde .Eleştiri sürekli .Kesinlikle yardımcı olmak değil ,bir laf edince de biz destek oluyoruz diyorlar.Elestiri destek değildir .Onlar dusunuyor mu kalbi kırılır diye . Soyle lafını gec.Neresini sallıyorlarsa sallasinlar .
Sen yine iyi sabretmissin.Benimkinin de laf sokması,yaptığım hiçbir şeyi beğenmemesi hep vardı .Ben de görmezden geldim .Gülüp geçtim ama iş anneligime laf etmeye gelince ben de tartıştım .Bunak değil .Cokmyasli kafası gidikte değil .Her şeye profosor gibi cevap veriyor ,biliyor yeri gelince .Kimsenin anneligine laf etmemeyi ,kibarca yardımcı olmayı da bilsin bir zahmet .Bebeğim doğduğundan beri akıl sır erdiremiyorum .Torunu sonuçta .Sürekli kusur bulmaya uğraşıyor çocuğuma .Doktorlar iyi bir şey söylerse ya da iyi bir şey yaparsa cocugum bozuluyor .Üvet öyle.bugün zartışma yaşadık onun yüzünden. Şimdi kalbini kırdım diye düşünüp kötü oluyorum bende. Kayınvalidem. 7 yıldır hep sabrettim duymazdan geldim. Ama anlamıyorlar ki karşındakinin de sabrı bir yere kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?