Büyüme hormonu kullananların büyüme oranı

Neden yaşıtlarına göre çok kısa referans aralığı olarak ne söylendi size benim de oğlum var aynı yaşta kızınızın boyu bu kadar normalken neden ısrarla hormon istiyorsunuz

Merhabalar, hangi doktora gittiniz öğrenebilir myiim? İsim soyisim
nesibe andıran
Neden yaşıtlarına göre çok kısa referans aralığı olarak ne söylendi size benim de oğlum var aynı yaşta kızınızın boyu bu kadar normalken neden ısrarla hormon istiyorsunuz
hiç ama hiç kimse keyfine hormon bastırmaz evldına ben ateş düşürücü dahi vermeden büyütmeye çalıştım paketli gıdalara dikkat ettim adam akıllı hiç doktora gitmeyiz doğalcıyız fakat bu dırumda neye göre kısadan ziyade benim kızım 3 senedir 1 cm dahi uzamadı bu normalmi sizce

Ben de aynı şekilde 3 çocuğumu büyüttüm doktorumuzun sayfasına baktım gayet normal boyu. Ayrıca her çocuk bir değil benim ortanca baba tarafına çekmiş ve minyon. Uzamayabilir kısalmıyor ki. Sürekli uzamak ya da kilo almak zorunda değil bir süre hızlı ilerlemiş olabilir mesela

Ya şaka olmalı bu yorum gerçekten bir çocuğun 3 yıl boyunca uzamaması asla normal olamaz.. ki doktorların düşünceside bu yönde zaten hem sizeneki siz eleştirip yorum yapıyosunuz ben annesiyim benden dahamı çok düşünüyosunuz

Ben ankarada gidiyorum nesibe hocaya
Merhaba bizde büyüme hormonu tedavisi görüyoruz yeni üye oldum buradan takip etmek ve okumak soru sormak zor Whatsapp grupları varmı bildiğiniz yada bizler açabiliyor muyuz bizim değerlerimiz yüksek geliyor arada ve ara veriyoruz 8 yaşında 6 senedir kullanıyoruz Ankara'da oturuyoruz cevap verirseniz teşekkür ederim

Sizin iğneyle yıllık uzamanız kaç cm oldu? Boyu şuan kaç?

Arkadaşlar özellikle omnitrope kullanıpta yılda kaç cm büyüme gerçekleştiğini paylaşacak anneler varmı
İlk başlarda ayda 1 cm olacak şekilde uzama oluyor. Ama sonra hız azaliyor. Etkisi için vurulma saati uyuma saati beslenme Spor gibi şeylerede çok dikkat etmek gerekiyor.

Merhaba çok haklısınız keşke bir whatsap grubumuz olsa

İlk başlarda ayda 1 cm olacak şekilde uzama oluyor. Ama sonra hız azaliyor. Etkisi için vurulma saati uyuma saati beslenme Spor gibi şeylerede çok dikkat etmek gerekiyor.
Merhaba bizim 4-5 ay oldu kullanalı toplam 4 cm uzadı tamda ergenlik öncesi dönemdeyiz 1.40 boyu dediğinz gibi çok fazla dikkat ediyorum herşeye

Ergenliğe girmemiş 11 yaş 137 boy şuan yasitlrndan küçük dursa da. Ergenlikle beraber boy 10-20 cm arası uzar ve sizin boyunuz kadar 160 boyunda minyon güzel bir kız olur belki de. Türk kadını standrni yakalıyor.

Merhaba ergenliğe giren bi kız çocuğu dediğiniz gibi 10-20 cm uzamıyomuş 5-10 cm aralığında uzuyomuş genelde asıl uzama ergenlikten önce oluyomuş istisnalar hariç birden boy atma diye bir durum yokmuş

Merhaba ergenliğe giren bi kız çocuğu dediğiniz gibi 10-20 cm uzamıyomuş 5-10 cm aralığında uzuyomuş genelde asıl uzama ergenlikten önce oluyomuş istisnalar hariç birden boy atma diye bir durum yokmuş
Ergenliğe girmekten kastım adet görme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…